Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables - Bog

Bag om Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786768506
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 478
  • Udgivet:
  • 30. august 2022
  • Størrelse:
  • 237x160x31 mm.
  • Vægt:
  • 836 g.
  • 2-3 uger.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Brugerbedømmelser af Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables



Find lignende bøger
Bogen Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.