Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Bag om Undtagelsen

Hør Ellen Dahl Bang læse Undtagelsen, som Christian Jungersen fik både De Gyldne Laurbær - boghandlernes pris - og P2's Romanpris for. På det lille "Dansk Center for Information om Folkedrab" på Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail på engelsk, begynder mistankerne at svirre på den lille arbejdsplads. Er den fra en af aktørerne i de store folkedrab - for eksempel serberen Mirko Zigic - som de publicerer artikler om på nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistænker for at lide af en personlighedsforstyrrelse? En psykologisk thriller og en historie om kvinders venskab samt en filosofisk roman om ondskab på både mikro- og makroplan.   "En romanteknisk åbenbaring (...) En suverænitet der sjældent ses i Danmark. Helt ned i detaljen er miljøbeskrivelserne fængende og på kornet." - Tue Andersen Nexø, Information "...intenst spændende både som thriller og som øjebliksbillede af Danmark og nogle danskere lige nu," Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten "*****. ...fantastisk blanding af en spændingsroman (...) og så en knastør, rammende realistisk beskrivelse af dagens Danmark," Michael Eigtved, B.T. "***** ...meget aktuel og meget raffineret psykologisk thriller," Nils Gunder Hansen, Berlingske Tidende "Et magtfuldt og foruroligende studie i ondskabens psykologi, og en stram thriller." - Sunday Telegraph

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702061772
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 31. Maj 2007
 • Oplæser:
 • Ellen Dahl Bang
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af Undtagelsen
Hør Ellen Dahl Bang læse Undtagelsen, som Christian Jungersen fik både De Gyldne Laurbær - boghandlernes pris - og P2's Romanpris for. På det lille "Dansk Center for Information om Folkedrab" på Østerbro arbejder fire kvinder: Camilla, Anne-Lise, Malene og Iben. Da Iben en dag modtager en anonym trusselsmail på engelsk, begynder mistankerne at svirre på den lille arbejdsplads. Er den fra en af aktørerne i de store folkedrab - for eksempel serberen Mirko Zigic - som de publicerer artikler om på nettet, eller er den sendt inde fra huset, for eksempel fra computeren inde hos Anne-Lise, som Iben og Malene mistænker for at lide af en personlighedsforstyrrelse? En psykologisk thriller og en historie om kvinders venskab samt en filosofisk roman om ondskab på både mikro- og makroplan.
 
"En romanteknisk åbenbaring (...) En suverænitet der sjældent ses i Danmark. Helt ned i detaljen er miljøbeskrivelserne fængende og på kornet."
- Tue Andersen Nexø, Information

"...intenst spændende både som thriller og som øjebliksbillede af Danmark og nogle danskere lige nu,"
Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten

"*****. ...fantastisk blanding af en spændingsroman (...) og så en knastør, rammende realistisk beskrivelse af dagens Danmark,"
Michael Eigtved, B.T.

"***** ...meget aktuel og meget raffineret psykologisk thriller,"
Nils Gunder Hansen, Berlingske Tidende

"Et magtfuldt og foruroligende studie i ondskabens psykologi, og en stram thriller."
- Sunday Telegraph
Brugerbedømmelser af Undtagelsen


Find lignende bøger
Bogen Undtagelsen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.