Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ve-træning med afspænding og åndedræt - Kristine Wellendorf - Lydbog

Bag om Ve-træning med afspænding og åndedræt

Denne øvelse er en ve-træning. Du kan lave denne praksis mange gange gennem graviditeten, og den er særligt god i den sidste del, når der ikke er så længe til fødslen. Øvelserne kan hjælpe dig under fødslen, så du ikke er i tvivl om en god måde at bruge din krop og dit åndedræt på, når først fødslen går i gang. I denne serie guider Kristine Wellendorf dig gennem forskellige meditationer særligt målrettet graviditeten, og der er relevante meditationer, uanset hvilket trimester du er i. Du kan bruge dem til at træne dit åndedræt og din bækkenbund til at hjælpe under fødslen, og du kan også fokusere indad og få kontakt til baby og sende god energi til det lille liv. Meditationerne er nemme at følge med i, og du kan bruge dem igen og igen, lige når du har brug for det. Coverillustration: Mie Frey Damgaard Kristine Wellendorf (f. 1976) er jordemoder, Gotveduddannet bevægelsespædagog og pranayama-yogalærer. I 2022 udkom hendes bog "Skab ro under fødslen - Få styr på dit åndedræt". Kristine tilbyder både privatundervisning og behandlinger, og hun arbejder også på fødestuen. Du kan læse mere på www.kristinewellendorf.com

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728565841
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. December 2022
 • Oplæser:
 • Kristine Wellendorf
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Ve-træning med afspænding og åndedræt

Denne øvelse er en ve-træning. Du kan lave denne praksis mange gange gennem graviditeten, og den er særligt god i den sidste del, når der ikke er så længe til fødslen. Øvelserne kan hjælpe dig under fødslen, så du ikke er i tvivl om en god måde at bruge din krop og dit åndedræt på, når først fødslen går i gang.

I denne serie guider Kristine Wellendorf dig gennem forskellige meditationer særligt målrettet graviditeten, og der er relevante meditationer, uanset hvilket trimester du er i.
Du kan bruge dem til at træne dit åndedræt og din bækkenbund til at hjælpe under fødslen, og du kan også fokusere indad og få kontakt til baby og sende god energi til det lille liv.
Meditationerne er nemme at følge med i, og du kan bruge dem igen og igen, lige når du har brug for det.

Coverillustration: Mie Frey Damgaard

Kristine Wellendorf (f. 1976) er jordemoder, Gotveduddannet bevægelsespædagog og pranayama-yogalærer.
I 2022 udkom hendes bog "Skab ro under fødslen - Få styr på dit åndedræt".
Kristine tilbyder både privatundervisning og behandlinger, og hun arbejder også på fødestuen.
Du kan læse mere på www.kristinewellendorf.com

Brugerbedømmelser af Ve-træning med afspænding og åndedrætFind lignende bøger
Bogen Ve-træning med afspænding og åndedræt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.