Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Vend verden af Vincent Hendricks

Vend verden

- Genvind autonomien i en digital tidsalder

Bag om Vend verden

En bog om hvordan fire gamle dyder kan give os større handlefrihed. Er vi i færd med at miste vores autonomi og myndighed som selvstændigt tænkende mennesker? Dette væsentlige spørgsmål stiller Vincent F. Hendricks i sin nye bog. Vi tænker, at vi er myndige borgere, der tager kvalificerede beslutninger om alt fra, hvem vi synes, der skal have nøglerne til statsministeriet, til hvilken smartphone, vi vil erhverve os næste gang, men i virkeligheden er vores autonomi under et gevaldigt og stort set usynligt pres i informationstidsalderen. Ifølge Hendricks taler meget nemlig for, at vi uden vores vidende er blevet berøvet vores frie vilje og i stedet er blevet til produkter, der kan handles på det evigt voksende marked for information og manipulation. Det er ærgerligt, når vi nu engang har fået evnen til kvalificeret overvejelse, beslutning og handling. Gennem videnskabelige og filosofiske overvejelser og personlige refleksioner argumenterer Hendricks for, at vejen til at generobre vores autonomi og vende verden ligger i fire klassiske latinske dyder og i en ambition om at være det, han kalder ’ordentlige mennesker’.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740062700
 • Udgivet:
 • 25. marts 2020
 • 145,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 15% som medlem
 • 126,95 kr.
 • 22,05 kr. (15%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Vincent Hendricks
Se alle titler
Beskrivelse af Vend verden
En bog om hvordan fire gamle dyder kan give os større handlefrihed.

Er vi i færd med at miste vores autonomi og myndighed som selvstændigt tænkende mennesker? Dette væsentlige spørgsmål stiller Vincent F. Hendricks i sin nye bog.


Vi tænker, at vi er myndige borgere, der tager kvalificerede beslutninger om alt fra, hvem vi synes, der skal have nøglerne til statsministeriet, til hvilken smartphone, vi vil erhverve os næste gang, men i virkeligheden er vores autonomi under et gevaldigt og stort set usynligt pres i informationstidsalderen.


Ifølge Hendricks taler meget nemlig for, at vi uden vores vidende er blevet berøvet vores frie vilje og i stedet er blevet til produkter, der kan handles på det evigt voksende marked for information og manipulation. Det er ærgerligt, når vi nu engang har fået evnen til kvalificeret overvejelse, beslutning og handling.

Gennem videnskabelige og filosofiske overvejelser og personlige refleksioner argumenterer Hendricks for, at vejen til at generobre vores autonomi og vende verden ligger i fire klassiske latinske dyder og i en ambition om at være det, han kalder ’ordentlige mennesker’.
Brugerbedømmelser af Vend verden
 • Hanne M. 14. maj 2020

  Tankevækkende, relevant og spændende læsning, som vedkommer alle voksne og ikke mindst dem, der har børn og børnebørn.

 • Elsebet H. 4. maj 2020

  Jeg vil give den 5 stjerner fordi :
  Bogen viser os, at hvis vi skal være selvstændige mennesker, så skal vi huske at forholde os kritiske og nysgerrige til os selv og andre, Vi skal være ordentlige mennesker, og det bliver vi ved at have vores værdier på plads. Vi skal forholde os nøgternt til vores omverden, være spørgende og interesserede , for det er kun i samvær med andre mennesker vi bliver til et helt menneske. Vi skal ikke bruge vores og andres kostbare tid på at lave statusopdateringer over vores eget liv på facebook, vi skal i stedet bruge tiden på at spørge ind til vores medmennesker, vise ægte interesse for deres liv og virke .Så begynder man at ligne et ordentligt menneske.


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Vend verden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.