Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vind venner, indflydelse og fremgang - Dale Carnegie - Bog

Bag om Vind venner, indflydelse og fremgang

Dale Carnegie begik et mesterværk med bogen ”How to Win Friends and Influence People”- i dansk udgave med titlen ”Vind venner, indflydelse og fremgang”. Inden Dale Carnegie begyndte at skrive bøger, havde han opnået stor anerkendelse indenfor ledelses- og kommunikationskurser på en række af USA’s og Europas førende Universiteter. Vind venner, indflydelse og fremgang er skrevet med baggund i erfaringer herfra og som en praktisk guide, der giver dig input til at opnå succes i arbejdsliv og privatliv. Vind Venner, indflydelse og fremgang indeholder en række helt konkrete anvisninger og teknikker du kan gøre brug af til at forbedre dine evner når det handler om at; - Dialogen med dine omgivelser - Opnå sympati for dine synspunkter - Argumentere bedst muligt - Lære motiverende adfærd og dialog, frem for en styrende og dikterende adfærd - Vise hvem du er, og have modet til også at vise egne svage sider ærligt frem Vind Venner, indflydelse og fremgang er samtidig en morsom læsning, der med konkrete eksempler og historier, giver det moderne menneske en viden om, hvorfor så meget er mislykkedes for dem, og gør dem klogere på, hvordan livet skal leves. Introduktion til bogen i engelsk udgave lyder: With Dale Carnegies book - You can go after the job you want—and get it! Take the job you have—and improve it! You can take any situation—and make it work for you! Bogen er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer og anerkendes som en af de vigtigste bøger indenfor sit felt. Den har gennem tiden hjulpet mange mennesker til at tage det første skridt mod større succes i venskaber, kærlighed og selvudvikling. Ved at google Dale Carnegie, finder du rigtig meget spændende læsning – bl.a. hvordan USA’s førende finansguru og milliardær, Warren Buffet, gennem et kursus og læsning af hans bøger lærte at tale offentligt og at investeringen i Dale Carnegies kurser og bøger var hans bedste investering nogensinde. Dale Carnegie har også skrevet ”Lev livet uden bekymringer” og ”Kunsten at blive en effektiv taler”, som alle er udgivet på dansk af Paludans forlag.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772307053
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 237
 • Udgivet:
 • 13. September 2013
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 137x211x19 mm.
 • Vægt:
 • 358 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 4. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Vind venner, indflydelse og fremgang

Dale Carnegie begik et mesterværk med bogen ”How to Win Friends and Influence People”- i dansk udgave med titlen ”Vind venner, indflydelse og fremgang”. Inden Dale Carnegie begyndte at skrive bøger, havde han opnået stor anerkendelse indenfor ledelses- og kommunikationskurser på en række af USA’s og Europas førende Universiteter.
Vind venner, indflydelse og fremgang er skrevet med baggund i erfaringer herfra og som en praktisk guide, der giver dig input til at opnå succes i arbejdsliv og privatliv.

Vind Venner, indflydelse og fremgang indeholder en række helt konkrete anvisninger og teknikker du kan gøre brug af til at forbedre dine evner når det handler om at;
- Dialogen med dine omgivelser
- Opnå sympati for dine synspunkter
- Argumentere bedst muligt
- Lære motiverende adfærd og dialog, frem for en styrende og dikterende adfærd
- Vise hvem du er, og have modet til også at vise egne svage sider ærligt frem

Vind Venner, indflydelse og fremgang er samtidig en morsom læsning, der med konkrete eksempler og historier, giver det moderne menneske en viden om, hvorfor så meget er mislykkedes for dem, og gør dem klogere på, hvordan livet skal leves.

Introduktion til bogen i engelsk udgave lyder:
With Dale Carnegies book -
You can go after the job you want—and get it!
Take the job you have—and improve it!
You can take any situation—and make it work for you!

Bogen er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer og anerkendes som en af de vigtigste bøger indenfor sit felt. Den har gennem tiden hjulpet mange mennesker til at tage det første skridt mod større succes i venskaber, kærlighed og selvudvikling.

Ved at google Dale Carnegie, finder du rigtig meget spændende læsning – bl.a. hvordan USA’s førende finansguru og milliardær, Warren Buffet, gennem et kursus og læsning af hans bøger lærte at tale offentligt og at investeringen i Dale Carnegies kurser og bøger var hans bedste investering nogensinde.

Dale Carnegie har også skrevet ”Lev livet uden bekymringer” og ”Kunsten at blive en effektiv taler”, som alle er udgivet på dansk af Paludans forlag.

Brugerbedømmelser af Vind venner, indflydelse og fremgang

 • Alexander 4. Juni 2020

  Det er en super bog! :-) Jeg købte den fordi jeg godt ville have en bedre ide omkring kommunikation, så jeg kan blive bedre til at socialisere mig med andre.
  Den har helt klart givet mig en masse ideer til hvor jeg kan forbedre mig og jeg kan allerede mærke fremskridt og jeg glæder mig til at arbejde videre med det. :-)

  Jeg giver den 5 stjerner og jeg kan helt klart anbefale den videre.! :-)


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.