Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes - James Robinson - Bog

- With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying-Chimney And Apparatus, On An Entirely Original

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789354506482
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 204
  • Udgivet:
  • 6. april 2021
  • Størrelse:
  • 229x152x12 mm.
  • Vægt:
  • 304 g.
  • 2-3 uger.
  • 13. december 2024

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.