Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
100 ideer til dansk i børnehaveklassener en inspirationsbog med ideer, der kan supplere den danskundervisning, der allerede foregår, hvor sproget, skrivningen og læsningen indgår i børnehaveklassens arbejde. Mange af ideerne kan også bruges på de øvrige klassetrin i indskolingen. Materialet er uafhængigt af eksisterende lærebogssystemer og kan dermed bruges sammen med et hvilket som helst dansksystem. Aktiviteterne i100 ideer til dansk i børnehaveklassenindeholder ideer til områderne ”Fortælling og oplæsning”, ”Tidlig læsning og skrivning” og ”Samtale og dialog”, refererende tilFælles Mål 2009, samt ideer til området film og medier. Hver idéside består af en oversigt over de materialer, der skal anvendes, efterfulgt af en detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden.
100 ideer til bevægelsesaktiviteter i historie indeholder en udførlig beskrivelse af bevægelsesaktiviteter med udgangspunkt i historiefagets tre kompetenceområder.Bogen indeholder: 30 bevægelsesaktiviteter til 3.-4. klasse 32 bevægelsesaktiviteter til 5.-6. klasse 38 bevægelsesaktiviteter til 7.-9. klasseTil hver aktivitet er det beskrevet, hvilke materialer der skal bruges, hvordan og hvor aktiviteten kan organiseres og et forventet tidsforbrug. Til flere aktiviteter er der kopiark, som er lige til at bruge i undervisningen, samt beskrivelser af hvordan man kan udvide aktiviteten.Aktiviteterne kan bruges som supplement til den daglige undervisning, eller de kan bruges selvstændigt i undervisningen.I bogens lærervejledning findes færdigheds- og vidensmålpar til aktiviteterne, factlister samt yderligere inspiration og ideer til aktiviteterne og undervisningsdifferentiering.Kig i bogen
100 ideer til de fællesfaglige fokusområder er en kopimappe, der indeholder forsøg, undersøgelser og andre aktiviteter til den fællesfaglige prøve.Hver aktivitet fylder to kopisider. På den første er der en beskrivelse af, hvad eleverne skal gøre, formål, materialer, arbejdstegninger osv. På den anden side er der skemaer til opsamling af data, arbejdsspørgsmål og evt. supplerende tegninger.Aktiviteterne er inddelt i følgende fællesfaglige fokusområder:· Om at arbejde naturvidenskabeligt· Produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget· Bæredygtig energiforsyning på lokalt og globalt plan· Drikkevandsforsyning for fremtidige generationer· Den enkeltes og samfundets udledning af stoffer· Strålings indvirkning på levende organismers levevilkår· Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår· Jorden og livets udvikling· Klimaforandringer· På rejse i rummet100 ideer til de fællesfaglige fokusområder er udarbejdet af tre erfarne undervisere og lærebogsforfattere inden for fysik/kemi, biologi og geografi.
100 ideer til billedkunst er en inspirationsbog til lærere, som underviser i billedkunst i 1.-5. klasse.Bogen giver en udførlig beskrivelse af de materialer og fremgangsmåder, som skal bruges til at gennemføre hver enkelt ide, med flotte billeder af de færdige produkter.Bogen dækker de fleste af fagets trinmål i Fælles Mål og er oplagt at bruge som en basisbog for billedkunstlæreren i planlægningen og forberedelsen af undervisningen.
100 ideer til billedkunst i overbygningen er inddelt efter materialer og emner. Hver ide indeholder en udførlig materialeliste, en beskrivelse af fremgangsmåden, fotos af ideen samt tips til differentiering. I to indledende basisforløb lærer eleverne grundlæggende farvelære og tegneteknikker.Bogens ideer har fokus på elevernes egen produktion af værker samtidig med, at de tilegner sig viden inden for kunst- og kulturhistorie.100 ideer til billedkunst i overbygningen kan bruges bredt i 6.-10. klasse og inspirerer eleverne til arbejdet med visuel kommunikation og til at udvikle deres personlige billedkunstneriske udtryk.
100 ideer til håndarbejde er en overskuelig og inspirerende opskriftsamling til undervisere i faget håndarbejde.De 100 ideer dækker de fleste af fagets trinmål i Fælles Mål 2009 og udgør et bredt udvalg af fagets håndværksmæssige teknikker.Ideerne er inddelt efter emnerne: dyr og dukker, smykker og udsmykning, brugsting, opbevaring, spil og leg, jul, påske samt beklædning.Bogen giver en udførlig beskrivelse af de materialer og fremgangsmåder, som skal bruges til at gennemføre hver enkelt ide, og er illustreret med flotte billeder af de færdige produkter. Bogen indeholder alle de nødvendige mønsterark til fri kopiering.
100 ideer til natur/teknik i 1. til 4. klasse indeholder 100 kopisider med ideer til forsøg og aktiviteter, som nemt kan inddrages i den daglige undervisning. Kopiarkene er udformet som forsøgsbeskrivelser til eleverne. Der er desuden plads til, at eleverne kan skrive deres resultater og overvejelser ned på kopiarket. Til alle kopiark er der en kort lærervejledning, som giver flere inspirerende udvidelsesmuligheder.Ideerne er inddelt efter emnerne: Undersøg materialer, Vand, Luft, Lyd, lys og farver, Varme, Byg og bevægelse, Elektricitet, Magnetisme, Krop og sanser, Naturen samt Jorden, Månen og Solen.
Bogen giver udførlige instruktioner til aktive lege for børnog henvender sig til pædagoger i børnehaven og SFO og lærere i indskolingen, som inspiration til bevægelseslege i skolen.Legene er inddelt i kategorierne: opvarmning, navnelege, gymnastik, sanglege, boldlege, rytmik og dansk, stafetlege, fangelege, aktive lege, styrkelege, massage og afslapning.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.