Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Lyt og læs alt det du ønsker og få samtidig rabat på bøger, spil og kulturoplevelser.

Ét samlet medlemskab for kun 99 kr./md. (ingen binding)

Prøv 14 dage gratis
 • FRI LYTNING OG LæSNING

  Du får adgang til ubegrænset lytning og læsning af tusindvis af uforglemmelige bøger i Tales appen

 • RABAT På BøGER OG SPIL

  Som Tales Premium medlem kan du købe vores 12 mio. bøger og spil til medlemspris, og derudover får du altid gratis fragt

 • RABAT På GASTRONOMI & KULTUROPLEVELSER

  Du får unikke rabatter til en lang række kulturoplevelser, gastronomi og meget andet

Sådan kommer du i gang

Tusindvis af bøger venter på at blive lyttet til eller læst af dig. Læs hvordan du bliver en del af vores online univers her.

Du kan nu frit benytte dit Tales Premium medlemskab!

Download Tales appen her

Du kan også downloade appen direkte til Android eller iOS her og oprette en Tales Premium bruger i appen. Download Tales appen via en af nedenstående knapper og fordyb dig kvit og frit i et kæmpe udvalg af spændende fortællinger. Du kan lige nu lytte og læse bøger i appen gratis i 14 dage. Du kan også kigge på vores illustration ovenover og se hvordan du kommer i gang og bliver en del af vores online univers.

Download appen og log ind med din Tales Premium profil

Ofte stillede spørgsmål

Tales Premium er et medlemskab for dig, der gerne vil fordybe dig i et online univers fyldt med gode lydbøger og e-bøger, men samtidig gerne vil have mulighed for at købe fysiske bøger til markedets absolut laveste priser. Tales Premium består af et medlemskab, hvor medlemmer får adgang til en række eksklusive fordele ved Tales lydbøger, e-bøger, fysiske bøger og kulturelle oplevelser for kun 99 kr./ md. Se mere om Tales Premium her på siden, og hvordan du kommer i gang med at udforske de allernyeste bestsellere og de tusindvis af andre magiske bøger, der bare venter på at blive lyttet til eller læst af dig.

Med et Tales Premium medlemskab får du ubegrænset lytning og læsning i vores store udvalg af lydbøger og e-bøger. Du finder det hele i vores app. Du får desuden rabatter på fysiske bøger og spil, som kan købes til favorable medlemspriser samt eksklusive rabatter på kulturoplevelser, gastronomi og meget mere. Derudover får du også altid gratis fragt på alle dine ordrer.... Vidste du, at du lige nu kan få en gratis prøveperiode på 14 dage, som kan opsiges når som helst? Tilmeld dig Tales Premium her på siden, download Tales appen og lyt eller læs derefter frit til de bøger, som står allerøverst på din læseliste.

Når du har oprettet Tales Premium medlemskab hos os, vil der ikke blive trukket penge fra din konto de første 14 dage. Du kan opsige dit medlemskab når som helst (også i prøveperioden), da der ikke vil forekomme nogen former for bindingsperiode. Hvis du endnu ikke har opsagt dit abonnement inden den gratis prøveperiode ophører, vil vi automatisk opkræve betaling for den næste måned.

Tales Premium er gratis de første 14 dage af dit abonnement. Du kan derfor lytte og læse online bøger gratis fra vores kæmpe udvalg med flere millioner af bøger til enhver smag. Efter din gratis prøveperiode koster Tales Premium 99,- pr. md.

Vores abonnement giver dig adgang til ubegrænset læsning og lytning i appen. Dvs. du kan læse og lytte til så mange bøger, du ønsker. Er du derfor en rigtig læsehest, så vil Tales app’en være den helt rigtige bog app til dig.

Du kan downloade Tales appen på din smartphone, ipad eller anden tablet, så du altid kan læse eller lytte til bøger på farten. Med Tales app’en får du en af de bedste bog apps, som lige nu er tilgængelig på både App Store og Google Play. Så uanset om du er indehaver af en iphone eller android telefon, så kan du nemt og hurtigt få adgang til vores bog app og din næste spændende litteratur oplevelse.

Dette trender lige nu!

Gå på opdagelse i de mest populære lydbøger i Tales appen

Vores medlemmer er glade for Tales Premium!

Er du blevet overbevist?

 • Ubegrænset lytning og læsning af tusindvis af bøger
 • Bøger og spil til medlemspriser samt altid gratis fragt
 • Rabatter til en lang række kulturoplevelser og gastronomi
Prøv 14 dage gratis