Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Louise Rick serien i rækkefølge

Fordyb dig i den populære Sara Blædel serie ‘Louise Rick’ nedenfor og bliv inspireret til din næste nervepirrende lytte- eller læseoplevelse fra Sara Blædels bøger. Louise Rick serien findes både som lydbøger, e-bøger og fysiske bøger. Vi har udarbejdet en Louise Rick rækkefølge for at skabe et bedre overblik over den elskede Sara Blædel serie. Alle bøgerne kan naturligvis også læses og høres uafhængigt af hinanden, hvorfor du sagtens kan begynde med den sidste bog i serien ‘Den tavse enke’. Scroll ned på siden og find din næste bog som skal være din næste alle tiders bogoplevelse.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • (11)
 • (12)
Bogtype
 • (12)
 • (11)
 • (11)
Format
 • (11)
 • (11)
 • (10)
 • (2)
 • (1)
Sprog
 • (12)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (4)
 • (5)
 • (9)
 • (9)
 • (9)
Tag
 • (4)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Sara Blædel
  88,95 - 124,95 kr.

  Der bliver travlhed i drabsafdelingen på Københavns Politigård, da der i samme weekend indløber melding om to mord. En ung pige findes kvalt i Østre Anlæg, og en journalist er blevet dræbt i gården bag Royal Hotel.Kriminalassistent Louise Rick bliver koblet på sagen om den unge pige, men snart involveres hun også i opklaringen af det andet drab, da det viser sig, at hendes bedste veninde, Camilla Lind, som er kriminalreporter ved Morgenavisen, kender den dræbte og er opsat på at grave i sagen.Louise prøver at afholde veninden fra at involvere sig i noget, der måske er større, end hun selv kan overskue. Men Camilla er ikke typen, der lytter til gode råd, når hun kan lugte en god historie, og da hun kontaktes af folk fra narkomiljøet, tager sagen en dramatisk vending.

 • af Sara Blædel
  88,95 - 124,95 kr.

  Da drabsafdelinge på Københavns politigård modtager en anmeldelse om voldtægt af en ung kvinde, bliver kriminalassistent Louise Rick sat på sagen. Det viser sig, at kvinden er blevet voldtaget af en mand, hun har mødt på et dating-site, men den identitet, han har opgivet, er falsk.En gennemgang af uopklarede voldtægtssager afslører flere med et tilsvarende mønster, og da en ung kvinde kort efter findes kvalt i forbindelse med endnu en voldtægt, sættes alle ressourcer i afdelingen ind på at finde den serieforbryder, der opererer i ly af internettets anonymitet.Men alle spor ender blindt, og det går op for Louise Rick, at de er nødt til at tage utraditionelle metoder i brug. Så hun opretter selv en netdating-profil .

 • af Sara Blædel
  62,95 - 122,95 kr.

  En tidlig morgen får en lystfisker øje på et kindelig i vandet ud for Tuse Næs. Da liget er bjerget, bliver Holbæk Politi enige om at tilkalde Rejseholdet, for ikke bare har afdøde en flise bundet om livet, så der med sikkerhed er tale om drab, men det viser sig også at være en ung pige af anden etnisk afstamning. Da Louise Rick, kriminalassistent i Drabsafdelingen på Københavns Politigård, samme morgen møder på arbejde, får hun besked på straks at køre til Holbæk. Hun er indtil videre udlånt til Rejseholdet i en sag, som viser sig at handle om store følelser og knuste drømme og om splittelsen mellem to kulturer.

 • af Sara Blædel
  71,00 - 129,95 kr.

  En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet inde i en gård i Skelbækgade på Vesterbro. Gerningsstedet er meget blodigt, for hun har fået halsen skåret over på en ualmindelig brutal måde. Politiassistent Louise Rick er i gang med at efterforske sagen, da hun bliver ringet op af sin veninde Camilla Lind, der er kriminalreporter på Morgenavisen. Hun vil høre, om der er nyt i drabssagen. Camilla Lind er samtidig dybt rystet over at hendes 10-årige søn samme morgen har fundet et efterladt spædbarn på vej til skole. Alle spor i sagen fra Skelbækgade peger mod det københavnske prostitutionsmiljø, men da der sker endnu et brutalt mord står det klart, at der er fremmede folk involverede. De viser sig at være uhyre grusomme i deres udnyttelse og afstraffelse af andre mennesker, hvis det kan gavne deres egen meget lukrative forretning. Sara Blædel har tidligere udgivet Grønt støv, Kald mig Prinsesse og Kun ét liv i serien om politiassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Serien er solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Aldrig mere fri er fjerde bind i serien om Louise Rick.

 • af Sara Blædel
  71,00 - 129,95 kr.

  Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, bliver kriminalassistent Louise Rick ringet op af sin plejesøn, Jonas: En klassefest er endt i vold, fordi en flok rødder er trængt ind for at få fat i sprut og værdier.Den 12-årige Signe vil løbe efter hjælp, men da Louise når frem, er der sket en tragisk ulykke. Signe er løbet ud foran en bil, og senere samme nat dør hun af sine kvæstelser.For Signes mor forsvinder meningen med livet, da hun mister sit eneste barn. Men er hun ikke bare opfyldt af sorg, men også af ønsket om hævn? En mordbrand giver sagen højeste prioritet hos politiet, sporene fører i flere retninger, men efter et uventet tip fra veninden Camilla Lind forstår Louise, at ikke alle fortæller hele sandheden.

 • af Sara Blædel
  88,95 - 124,95 kr.

  Dødsenglen – et flere hundrede år gammelt og meget kostbart glasikon – har været i den stenrige familie Sachs-Smiths eje i generationer, men altid som en velbevaret hemmelighed. Derfor kommer det som et chok, da det en dag pludselig er væk, og bedre bliver det ikke, da politiet kan meddele familien, at morens død nogle måneder tidligere ikke var selvmord, men nu efterforskes som en drabssag. Samtidig er Louise Rick fra drabsafdelingen på Københavns Politigård blevet involveret i en sag om en kvinde, der er meldt savnet under en rejse til Solkysten. En af politiets teorier er, at hun har ønsket at begynde et nyt liv, men da en kendt filminstruktør kort efter forsvinder sporløst i samme område, er Louise ikke længere i tvivl: De to kvinder er blevet bortført eller dræbt. Da sagen om Dødsenglen optrappes med en gidseltagning, bliver Louise inddraget, og mens det langsomt går op for hende, hvordan Sachs-Smith-historien hænger sammen, finder hun samtidig et afgørende spor i forsvindings-sagen. Til hendes overraskelse viser det sig, at de to sager er for bundet, og at sandheden om den ene afslører sandheden om den anden.

 • af Sara Blædel
  69,95 - 122,95 kr.

  I en skov tæt på hvalsø finder en skovarbejder liget af en kvinde, men hvem er hun? Ifølge retsmedicinerne har hun ligget i skoven et døgns tid, og et stort ar over den ene side af ansigtet burde gøre det nemt at identificere hende. Men ingen har meldt hende savnet, og hun matcher heller ikke nogen på politiets liste over efterlyste personer. Efter fire dage er kriminalassistent Louise Rick - nu leder af Den Særlige Eftersøgningstjeneste - stadig på bar bund. Først da hun beslutter at offentliggøre et foto af kvinden, får hun et spor at gå efter: En ældre dame mener, at det må være Lisemette, som hun for mange år siden passede på en af Åndssvageforsorgens institutioner. Men da Louise opsøger den nu nedlagte institution for at tjekke journalerne, venter der hende en overraskelse. For fortiden viser sig at have en uventet forbindelse til nutiden, og Louise får travlt med at optrevle, hvad der er sket, før det er for sent. Opklaringsarbejdet ripper op i gamle sår – også for Louise, der konfronteres med begivenheder, hun har gjort alt for at glemme.

 • af Sara Blædel
  89,95 - 122,95 kr.

  Dødesporet er en næsten tilgroet sti i en skov tæt ved Roskilde. Her kørte man i gammel tid de døende ud til den store offer-eg for at ofre lidt af deres blod til guderne. Håbet var, at de så ville blive taget godt imod hinsides. Nu er der noget, som tyder på, at der igen er trafik i Dødesporet. Det opdager Louise Rick – chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi – da hun skal finde en forsvundet dreng, som gemmer sig i netop denne skov tæt ved hendes barndomsby. Efterforskningen afdækker nogle mørke sider ved lokalsamfundet, og for Louise bliver det samtidig anledning til et endeligt opgør med fortiden.Sara Blædels nyeste krimi er den ottende i serien om Louise Rick.

 • af Sara Blædel
  91,95 - 167,95 kr.

  Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig helt overraskende, at hun egentlig er dansk, og at hun i 18 år har stået på dansk politis liste over savnede.Der er ingen spor efter gerningsmanden, så engelsk politi prøver i stedet at finde et motiv til drabet. Derfor beder de kriminalassistent Louise Rick fra eftersøgningsafdelingen undersøge, hvorfor en række danskere har indsat meget store beløb på kvindens bankkonto.Det bliver starten på en større efterforskning. Da alt er afdækket, har man ikke bare fundet det chokerende svar, men hele sagen kommer også til at vende op og ned på alt i Louises liv.

 • af Sara Blædel
  103,95 - 198,95 kr.

  Pigen under træet er Sara Blædels nyeste Louise Rick bog. På Bornholm finder man liget af en skolepige ved navn Susan som forsvandt under en lejrskoletur i 1995. Liget er gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et dække af insekter. Camilla Lind er på kriminalredaktionen Morgenavisen og invisterer på at finde ud af hvad der er sket dengang Susan forsvandt. Da hun undersøger sagen og møder hendes gamle ven Pia, finder hun en familie i stor sorg fordi Pia samme dag har druknet sig selv. Louise Rick er på orlov fra jobbet i drabsafdelingen men bliver kaldt hjem da broderen forsøger at begå selvmod grundet konen Trine har forladt ham. I deres søgen efter Trine finder de ud af at hun har gået i klasse med Susan og Pia og også var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt...

 • af Sara Blædel
  181,95 - 197,95 kr.

  ‘Den tavse enke’ er den 11. bog i den beundret krimiserie om efterforskeren Louise Rick. En af Danmarks mest kendte og elskede krimiforfattere Sara Blædel er nu tilbage med en ny bog i serien, som hun har skrevet på siden 2004. En spændende og ny beundringsværdig historie om hovedpersonen Louise Rick, som indgår i serien der har solgt mere end 3 millioner eksemplarer verden over i mere end 38 forskellige lande.

 • af Sara Blædel
  219,00 kr.

  Nu er Sara Blædel igen tilbage med en ny bog i Louise Rick serien “Elins død”. Elins død er den 12. bog i serien, hvor læseren endnu engang følger Louise Rick og denne gang i forbindelse med et uforklarligt dødsfald på Aarø.I bogen Elins død findes en ældre mand død i vandkanten på Aarø ved Haderslev, som i begyndelsen ligner et uheldigt dødsfald politiet har set før, men efter en mere dybdegående efterforskning, går det op for politiet, at der ligger mere bag end blot et uheldigt dødsfald, hvorfor det lokale politi får brug for ekstra kræfter fra Louise Rick og den nye rejseenhed, P13.Camilla er flyttet fra hendes mand Frederik og ik nok med dette, får Camilla besøg af politiet i sin nye lejlighed, som fortæller hende, at hendes mor er død. Camilla og hendes søn Markus sætter fart mod Skanderborg, hvor Camillas mor boede. De sætter sig sammen for at gennemgå hendes ting, hvor det viser sig, at ting dukker op, som afslører et helt andet billede af familien, som Camilla aldrig har haft kunne forestille sig. Louise Rick og P13 finder nogle meget interessante og brugbare spor i forbindelse med efterforskningen, som har forbindelse til Skanderborg og de dybe familiehemmeligheder, som pludselig kommer helt tæt på Camilla. Den nye bog Elins død af Sara Blædel er endnu engang en utrolig spændende fortælling, som ligesom de øvrige bøger i serien kan læses uafhængigt af hinanden. Køb Elins død af Sara Blædel her, som indeholder temaer som skyld og ansvar samt svigt og tilgivelse.

Sara Blædels Louise Rick-serie

Louise Rick-serien er en vaskeægte krimiserie, som er højt elsket landet over. I serien bliver du mødt af hovedpersonen Louise Rick, som bestemt ikke lever et kedeligt liv. Hun arbejder som kriminalassistent ved Københavns Politi, som hovedsageligt udgør en stor del af hendes liv, faktisk mere end hendes privatliv. Hun er meget dedikeret og optaget af sit job, hvorfor hendes kæreste Peter ofte bliver overset. Louise Rick er på mange måder en drengepige, da hun nyder bedre af en dåse øl og føler sig bedre tilpas blandt mænd frem for vin og veninde sammenkomster. Dette hænger godt sammen med Louise’s benhårde fysiske og psykiske arbejde. Hendes feminine sider kommer bedst til udtryk, når hun er sammen med sin bedste veninde Camilla, som hun selv betegner, som en del af hendes familie. Det er ikke kun hende, som Louise har et meget tæt bånd med - dette er i lige så høj grad også Camillas søn Markus. Camilla er kriminalreporter ved morgenavisen, hvor hun ligesom Louise lægger mange timer i arbejdslivet. Som journalist arbejder hun altid helhjertet og bestræber sig hele tiden på at få den nyeste og mest spændende historie på forsiden af avisen. 
Følg hovedperson Louise Rick og hendes veninde Camilla på færden og deres mange udfordringer, som de møder på deres vej med både voldsforbrydelser og manddrab. 


Louise Rick bøger

Hos Tales.dk har vi samlet en liste med alle Sara Blædels bøger, som indgår i serien ‘Louise Rick’. Det er helt op til dig, om du ønsker at læse bøgerne i rækkefølge, eller om du ønsker at læse dem på tværs af hinanden. Vi kan hos Tales.dk naturligvis varmt anbefale at læse dem i rækkefølge, men det er op til hver enkelte læser. Hvis du én af de mange, som elsker at lytte til historierne i sengen eller på vej til/ eller fra fra arbejde, så er du også ankommet til den rigtige side. Alle bøgerne i Sara Blædels serie kan nemlig som altid læses fra en fysisk bog, men kan også både læses som e-bog eller høres som lydbog. Leder du også efter gode Sara Blædel bøger og samtidig være med på trenden? Så skynd dig at scroll op på siden og find hvilken bog du skal læse fra den populære Sara Blædel Louise Rick-serien. Det kan være den næste bog som skal have en plads på sofabordet, eller som skal med på farten i din taske. Tales ønsker dig en god læselyst.


Louise Rick rækkefølge

1. Grønt støv

2. Kald mig prinsesse

3. Kun et liv

4. Aldrig mere fri

5. Hævnens gudinde

6. Dødsenglen

7. De glemte piger

8. Dødesporet

9. Kvinden de meldte savnet

10. Pigen under træet

11. Den tavse enke

12. Elins død


FAQ - ofte stillede spørgsmål til Louise Rick-serien

Hvem har skrevet Louise Rick bøgerne?

Bøgerne om Louise Rick er skrevet af den elskede krimiforfatter Sara Blædel. Serien begyndte med Sara Blædels debutroman ‘Grønt støv’, og har siden taget danskerne med storm.

Hvor mange bøger består serien af?

Serien består på nuværende tidspunkt af 12 bøger. De 9 første bøger i serien blev skrevet over 10 år, hvor Sara Blædel i 2019 vendte tilbage med bogen ‘Pigen under træet’ og derefter den seneste bog ‘Den tavse enke’. 

Hvilken bog kommer efter Kvinden de meldte savnet?

‘Kvinden de meldte savnet’ er den 9. bog i Louise Rick-serien. Den efterfølgende bog der blev udgivet har titlen ‘Pigen under træet’, som er den 10. bog i den populære serie.

Hvad hedder Louise Ricks bedste veninde?

Louise Rick er hovedpersonen i serien og hendes bedste veninde hedder Camilla Lind, som er journalist på Morgenavisen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.