Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Styr på dyr med Sebastian Klein

tales.dk har samlet et hav af sjove og interessante dyrebøger til børn skrevet af Danmarks mest populæreste dyrenørd Sebastian Klein. Sebastian Kleins bøger er målrettet unge børn i alderen 0-8 år, men også til børn over 8 år, som alle har eller ønsker en forkærlighed til dyr. Køb en af de mange humoristiske og læringsrige dyrebøger til dit barn eller barnebarn, så han eller hun kan lære at læse i en tidlig alder, uden det bliver for kedeligt. Gå opdagelse i Sebastian Kleins udvalg af dyrebøger, og lad dit barn få styr på dyr - Det aldrig for tidligt at lære noget nyt.

Vis mere

Dyrenes konge Sebastian Klein
Sebastian Klein har haft en lang række af interessante oplevelser igennem hans karriere, efter han i 1989 startede på Christianshavn Gymnasium på sproglig linje. Han er kone med lærer Rikke Klein, og far til Sylvester Klein på 14 og Christopher Klein på 11 år. Gå på opdagelse i hans opvækst, uddannelse og karriere under ‘Bag om forfatteren Sebastian Klein’ øverst på siden. Sebastian Klein kan beskrives som dyrenes konge, da har altid haft en forkærlighed til dyr. I takt med at han igennem hele sit har lavet programmer og bøger til børn, var beslutningen om dyrebøger til børn derfor oplagt. Han er desuden også særlig kendt for sine sjove og lærerige dyreprogrammer for børn, hvilket ligeledes har resulteret i hans mange sjove og spændende dyrebøger. Sebastian Klein besluttede derfor at lave disse bogserier, hvor børn i en allerede tidlig alder kan lære at læse og få kendskab til alle hans yndlings og udvalgte dyr. Han har valgt at opdele bøgerne i forskellige serier på baggrund af børnenes alder, som kan findes ovenover, da han ønsker at ramme alle unge børn. Her har han f. eks lavet ‘Min egen kuffert med dyrekort’ som er tiltænkt de allermindste børn fra 0-2 år, da kufferten indeholder 25 forskellige dyrekort, der på den ene side viser et foto af et letgenkendeligt dyr, og på den side fortæller Sebastian kortfattet om dyret. Til hans dyrebøger til f.eks børn over 8 år, har han i stedet valgt, at disse skal indeholde dyr, som denne gruppe børn er i nogenlunde bekendtskab med. Dette kan f. eks være ‘verdens 100 farligste dyr’ hvor han fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Her får børnene foto og facts, så de kan se og sammenligne alle dyr- og gode råd, hvis nu de skulle møde dem.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Sebastian Kleins bøger ovenover, og find den rette bog som er tiltænkt til netop dit barn, barnebarn, lillebror, nevø eller en helt femte. Bøgerne giver en masse sjove og interessante facts om dyrene, og så er det desuden aldrig for tidligt at lære noget nyt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.