Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Harry Hole Serien

Gå på opdagelse i den prisbelønnede Harry Hole serie af den verdensberømte forfatter Jo Nesbø. Harry Hole serien tager dig på en rejse med den norske detektiv Harry Hole, som lever og ånder for hans politiarbejde, men som også er det der piner ham dag for dag. Harry Hole bøgerne er oversat til mere end 50 forskellige sprog, og nedenfor finder du den rigtige rækkefølge på Harry Hole bøgerne på både dansk og engelsk. Der findes lige nu 12 bøger i serien, som alle kan læses eller lyttes til selvstændigt. Men hos Tales vil vi anbefale at læse eller lytte til dem i rækkefølge for at følge Harry Holes spændende udvikling på bedst mulig vis. Find din næste spændende lytte- eller læseoplevelse af Jo Nesbø her. 
Vis mere

Harry Hole bøger i den rigtige rækkefølge

Harry Hole bøgerne omhandler nye sager for detektiven ‘Harry Hole’ i hver bog, hvorfor man kan læse alle Harry Hole bøgerne selvstændigt. Harry Hole kommer ud for mange opgaver gennem hele serien, som omhandler forskellige sager rundt i størstedelen af verden. For en hårdtarbejdende detektiv som Harry Hole, har det blandt andet også store omkostninger for hans psyke. Han lever et liv, som både piner ham, men som også er med til at holde ham i live. Selvom Harry Holes kamp med hans mentale helbred vokser sig større og større, så er det ikke nok til at få ham til stoppe det spændende detektivarbejde. Find harry Hole bøgerne ovenover, for at gå på opdagelse i en spændende krimiserie. 

Uanset om du aldrig har læst en Harry Hole bog før eller om du er godt i gang, så har vi helt sikkert den næste bog til dig. Vi har gjort det let for dig at finde den rigtige bog til dig, da Harry Hole bøgerne er opdelt i den rigtige rækkefølge ovenover. Bøgerne findes på både dansk og engelsk, så alle kan være med. 

Du kan med Tales Premium købe alle bøgerne til fordelspris og få gratis fragt på alle dine ordrer. Hvis du hellere vil lytte til eller læse bøgerne i Tales appen, så får du også adgang til det med medlemskabet. Prøv Tales Premium i 14 dage gratis og køb bøgerne billigt eller lyt til eller læs dem i appen. I appen finder du her også Harry Hole serien i rækkefølge, så du nemt kan komme i gang. FAQ - ofte stillede spørgsmål til Harry Hole serien

Hvor mange bøger er der i Harry Hole serien?

Der findes i alt 12 bøger i serien. Find alle 12 bøger i Harry Hole serien i rækkefølge her på siden.

Hvem har skrevet Harry Hole?

Forfatteren bag den populære bogserie er Jo Nesbø. Læs mere om den verdensberømte forfatter her.

Hvad hedder den første Harry Hole bog?

Den første bog i serien hedder på dansk ‘Flagermusmanden’. Her på siden kan du både finde den som fysisk bog, e-bog og lydbog. 

Er Harry Hole serien blevet filmatiseret?

Bind 7 ‘Snemanden’ blev filmatiseret og udgivet i 2017 på engelsk, som den eneste af Harry Hole bøgerne.  

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.