Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bogserier

Er du blevet færdig med en bog og mangler en spændende bogserie at begynde på? Så vil vi forsøge at hjælpe dig på rette vej her. Vi har nemlig samlet en oversigt over de mest populære bogserier, som forhåbenligt kan give dig en masse inspiration. Det gør det bl.a. nemt for dig at finde alle bøgerne i den korrekte rækkefølge for en aktuel serie. Siden er opdelt således, at alle bogserierne er inddelt i forskellige serier efter genrer, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over de gode bogserier, uanset om du er på bar bund eller har en forestilling om, hvad din næste læsning af en bogserie skal være. 
Så hvis du allerede nu har en idé om at finde inspiration til serier indenfor eksempelvis krimi, så kan du blot scrolle ned til afsnittet eller trykke på boksen ‘Krimiserier’.

Siden bliver løbende opdateret, så du altid kan følge med i de nyeste populære serier, som trender i dag.
Vis mere

Fandt du ikke en af vores populære bogserier ovenover interessant? Så kan du også se en komplet oversigt over alle vores bogserier her.


Populære bogserier

Der findes rigtig mange populære bogserier på markedet. Her findes der både danske serier, svenske serier, engelske serier og på mange andre sprog. Hos Tales kan du naturligvis finde alle de engelske bogserier på dansk også, hvis bøgerne er blevet oversat til vores sprog. 

Det gode ved bogserier er, at man kan følge karaktererne i historien gennem flere bøger og følge deres udvikling, som man måske har fået et rigtig godt forhold til. Det kan være en person, du kan identificere dig selv med, eller en person du holder af eller hepper på. Så hvis man er i gang med en spændende bog, og man bare ikke ønsker at stoppe, når bogen nærmer sig sin afslutning, så er det fedt at vide, at der stadig er flere spændende bøger i serien, som blot venter på at blive åbnet. Historierne kan få lov til at folde sig ud eller tage en helt uventet drejning, som også kan give mere liv i historien og øge spændingen for læseren. Hvis du ikke allerede har læst den kendte bogserie Harry Potter, så kan de magiske bøger være et godt bud på en næste serie at læse. Men hvis du allerede har læst serien om den lille troldmand og ønsker flere fantasyserier, som minder om den, så kan du finde dem øverst oppe på siden under Fantasy bogserier. Vi har også lavet et helt bånd med vampyrserier, da mange af vores læsere er interesserede i disse. En spændende vampyrserie kan være den internationale bestseller Twilight, som over mange år har været et kæmpe hit hos læserne.  

Hvis du i stedet er på udkig efter gode bogserier til børn og unge, så er der helt sikkert en interessant bogserie for børn, som du tænker, der kan være lige noget for dit barn. Det kan f. eks være Find Holger, Flunkerne eller måske Sallys Far? Der er nok at udforske, og hvis de kendte bogserier ikke lige vækker din eller dit barns interesse, så kan du altid klikke dig ind på vores komplette oversigt over alle vores bogserier længere oppe på siden. 
Når det kommer til bogserier er der et hav af muligheder. Så hvilken serie skal være din næste at forbyde dig i? Bedste krimiserie bøger

Der findes rigtig mange krimibøger, men heldigvis indgår mange af disse i en krimiserie. Vi har ovenover listet de bedste krimiserier, så du let kan finde inspiration til din næste læserrejse. Gode krimi bogserier skal man heldigvis ikke lede længe efter, da deres findes et hav af krimiforfattere ude i verden. Er der noget bedre end en god krimiserie, der bare aldrig vil stoppe? Det kan vi ikke komme i tanke om. Hvis du har det på samme måde, så gå på jagt efter danske krimiserier såvel som svenske krimiserier, som du skal nyde det næste lange stykke tid. Krimiserier indeholder typisk fiktive historier om enten kriminalsager, politiarbejde eller privatdetektiver. Flere af vores krimiserier er efterfølgende blevet filmatiseret, som man altid kan sætte sig til at se efter at have læst den aktuelle serie. Så er du til svenske krimiserier, danske krimiserier, engelske krimiserier eller blot til generelle gode bogserier, så lad dig inspirere fra vores forslag ovenover. 

Ønsker du at vide mere om bogserier, så scroll ned på siden og se de mest ofte stillede spørgsmål til serier. FAQ - ofte stillede spørgsmål til serier

Hvad er en bogserie?

En bogserie er en række bøger, som oftest udgives fra samme forlag og forfatter. Bøgerne bliver typisk kategoriseret som bind 1, bind 2, bind 3 osv, alt efter hvor mange bøger der er i serien. Bøgerne i den specifikke serie har normalt et fælles tema og en sammenhængende historie. 

Hvilke bogserier findes der?

Der findes rigtig mange serier på bogmarkedet. Der findes alt lige fra genrer som fantasyserier, romantiske serier og erotiske serier til krimiserier, bogserier for børn og bogserier for voksne. Her på siden har vi inddelt alle de populære og mest elskede bogserier i genrer, så du nemt kan finde din næste spændende serie at læse. 

Hvilke serier skal man læse?

Der er et hav af spændende bogserier, som man absolut bør læse. Nogle af de mest elskede serier er blandt andet Harry Potter, Game of Thrones, Ringenes Herre, Familien Bridgerton og Shadow and Bone. Find de populæreste bogserier her til markedets laveste priser. 

Hvor kan man læse serier?

Hos Tales kan du finde alle de bedste bogserier, som kan læses fra vores fysiske bøger, fra vores e-bøger eller lyttes fra vores lydbøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.