Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Coffee table books

Hos Tales bliver du inviteret indenfor til et flot udvalg af coffee table books. Smukke bøger som ikke kun er fascinerende at åbne, men som på alle måder kan bruges til indretning eller pynte i et ethvert hjem. Vores udvalg byder på mange forskellige kategorier, som indeholder alt lige fra mindre til store coffee table bøger. Du finder nedenfor alt lige fra spændende coffee tables books om fashion, boligindretning og design til bøger om travel og natur. Gør som mange andre, og tag f. eks et kig på de fantastiske coffee table bøger om Chanel, Louis Vuitton eller Tom Ford. De fængende coffee table books kan noget helt særligt og bruges oftest til at pynte et hyggeligt hjørne i enten stuen, udestuen eller på kontoret, men passer i lige så høj grad til at ligge på køkkenbordet såvel som på sofabordet og mange andre steder. Dette er både til at begejstre sig selv og sine gæster med fine bøger, men naturligvis også fordi de altid er inspirerende at kigge i, og som man egentlig aldrig kan lade ligge. Bliv inspireret fra vores flotte udvalg nedenfor, og sæt prikken over i’et i dit hjem.

Vis mere
Fashion

Coffee table books til dig som elsker at blive inspireret fra fashion verdenen.
I det fortryllende fashion univers finder du spændende coffee table books om blandt andet Chanel, Tom Ford og Louis Vuitton.

Boligindretning

Fordyb dig selv med fascinerende coffee table books og bliv f. eks inspireret til at indrette det perfekte hjem. Eller blot lad de smukke bøger pynte dit hjem og lad dine gæster blive draget af flotte billeder og fængende tekster.

Design

Går du op i design? Og har du en forkærlighed for coffee table books? Så er disse bøger du finder nedenfor et perfekt match til dig og dit hjem. Fordyb dig i billeder og fortællinger om design, og vis dine flotte bøger frem til din gæster.

Travel

Har du også en særlig interesse for alt det som ligger uden for landets grænser? Eller måske dine gæster har? Så kan du med fordel pynte dit hjørne med en af vores mange flotte coffee table bøger nedenfor. Få inspiration til din næste ferie lokation, eller lad dine gæster sidde og fordybe sig i flotte billeder af blandt andet kendte seværdigheder, imens du står i køkkenet og forbereder maden.

Natur

Her finder du et udvalg af vores fængende coffee table books om naturen. De smukke bøger viser både den flotte natur i Danmark såvel som verdens vidunderlige natur.

Køkken

Her finder du de perfekte coffee table books som egner sig perfekt til at have liggende på køkkenbordet. Bøgerne indeholder både inspirerende ideer, madopskrifter, cocktails og meget andet inden for køkkenets univers. De kan naturligvis også blot bruges til at pynte ethvert køkken alt efter dine præferencer.

Danmark

Drøm dig væk i vores udvalg af coffee table books, som vedrører Danmark, og find din næste bog som både skal pynte dit hjem og som indeholder fantastiske historier og illustrationer om blandt andet Tivoli, Dronning Margrethe og danskernes ‘hygge’.

Biler

Hvis du elsker biler og føler dit hjem eller kontor godt kunne bruge et smartere look, så er udvalget af disse coffee table books nedenfor en god idé at tage et ekstra kig på. Smarte og flotte bilbøger med fascinerende billeder og fortællinger.

Andre coffee table books

Gå på opdagelse efter andre coffee table bøger, som nødvendigvis ikke passer ind i kategorierne ovenover. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan og hvilke bøger der kan bruges til at indrette netop dit hjem.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.