Affiliate

Affiliate Samarbejde med Tales.dk


Ønsker du at tjene nemme penge? Du er måske forfatter, blogger, ejer af et forlag eller en helt anden person som driver din egen hjemmeside, så har du nu mulighed for at tjene penge på at markedsføre tales.dk på din side ved at tilmelde dig vores affiliate program. 


Du har nu mulighed for at få provision af alt salg, du sender hen til tales.dk. Det fungerer således, at når der bliver klikket på et affiliate link, du har indsat på din hjemmeside, og vedkommende efterfølgende foretager et køb hos tales.dk, så får du en høj provision af ALT salget (dsv. den samlede ordre). 

Det er helt gratis og uforpligtende at starte et affiliate samarbejde med os. Det er både nemt og hurtigt at indsætte på din hjemmeside. Du kan også læse mere om, hvordan det fungerer, ved at klikke her.

 


Tilmeld dig nu og tjen penge allerede fra i morgen

 

Vi har samarbejdet gennem Adservice. Hvis det også lyder interessant i dine ører, så send en mail afsted til vores kontaktperson (Anders Stampe) fra Adservice på as@adservice.com, eller send en mail til Magnus fra Tales på mk@booksolutions.io.

 

Du kan ansøge om at blive en del af netværket sådan her:

  1. Ansøg om at blive en del af netværket her.
  2. Når du er blevet accepteret i netværket, kan du finde kampagnen ved at søge på “Tales” i søgefeltet øverst på siden.
  3. På kampagnen finder du tekstlinks, billeder og bannere som kan bruges til markedsføring.
  4. Du er nu klar til at markedsføre tales.dk og tjene penge. 

 

Ønsker du at vide mere? Så scroll ned og læs mere om fordelene ved at indgå dette samarbejde med os, eller find vores ofte mest stillede spørgsmål nederst på siden.

 

 

Fordele ved Affiliate Samarbejde med tales.dk

  • God konverteringsrate hos tales.dk (oftest de billigste bøger på markedet, stort sortiment, god service, hurtig levering og gode vilkår).
  • Gratis, nemt og hurtigt at komme i gang.
  • Når du først har indsat vores links på din side, så kan du blot læne dig tilbage. Det er derfor helt op til dig, hvor meget tid du bruger på dette. Men jo flere besøgende du kan sende hen til os, desto flere penge kan du tjene. 
  • Du giver dine besøgende adgang til mere end 12 millioner produkter.
  • Adservice sørger for at holde regnskab og udbetale pengene til dig løbende.

 

Kan det blive meget nemmere at tjene penge? Tilmeld dig nu og anbefal tales.dk til dem, som besøger din side. Forfattere og forlag tjener rigtig mange penge på denne måde, da de blandt andet kan anbefale deres besøgende at købe deres bøger hos tales.dk. Bogbloggere kan ligeledes også anbefale deres læsere at købe bøgerne hos os, og hvorfor så ikke få en økonomisk gevinst ud af det? Uanset om du f. eks er forfatter, eller blot poster noget som omhandler vores produkter, så ser vi frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål vedrørende affiliate samarbejdet med os, eller har udfordringer i forbindelse med oprettelsen, så anbefaler vi at tage kontakt til Anders fra Adservice. Men du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte Magnus fra Tales, som sidder klar til at svare på de spørgsmål eller udfordringer der måtte være, så du kan komme i gang med det samme.
 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.
 

 
FAQ – ofte stillede spørgsmål til affiliate samarbejde med tales.dk

 

Hvad er et affiliate samarbejde?

Affiliate markedsføring handler om en annoncør, som gerne vil have trafik og salg på sit website. De vil derfor gerne betale andre websites (affiliatepartnere) til at hjælpe dem med dette. Affiliatepartneren tjener dermed penge på at levere besøgende hen til annoncørens hjemmeside gennem bannere eller links, og får desuden også tracking til måling af besøgende, tilmeldinger og salg. Når den besøgende foretager et køb hos annoncøren, så får affiliatepartneren en provision af salget. Det kan derfor blive en god forretning for begge parter. 

 

Kan alle starte et affiliate samarbejde med tales.dk?

Alle kan ansøge om et affiliate samarbejde med os – det eneste det kræver er dog, at du har en hjemmeside at markedsføre/tilføje links på. Herefter vil vi straks godkende dig.

 

Hvad er et affiliate link?

Et affiliate link er et link fra affiliatepartneren (jer) til annoncøren (tales.dk), som indeholder en unik trackingkode. Affiliate linket går gennem affiliate netværket (Adservice), som blandt andet sørger for tracking af trafikken, og at der bliver placeret en cookie på den besøgendes computer, tablet eller mobil. 

 

Hvor mange affiliate links kan jeg tilføje på min hjemmeside? 

Når du har et samarbejde med os, så kan du tilføje så mange links du vil gennem vores affiliate program, som peger hen mod tales.dk. Når du har oprettet en profil og er blevet godkendt af os, vil vores samarbejdspartner Adservice automatisk generere de links, du skal benytte for at få din provision, som er lige til at indsætte på dit website. 

Her får du et fuldt overblik over dine link-samarbejder med os og andre du benytter eller evt. vil benytte i fremtiden.

 

Hvad koster det at indgå et affiliate samarbejde med tales.dk?

Det er helt gratis og uforpligtende at indgå et samarbejde med os.

 

Hvor meget kan jeg tjene på affiliate marketing?

Det er meget forskelligt, hvor meget vores affiliatepartnere tjener på at markedsføre tales.dk på deres side. Men en ting er dog helt sikkert, jo flere besøgende du kan sende hen til os, desto flere penge får du tilbage i provision. Så det afhænger oftest af, hvor meget tid du ligger i det, og hvor effektiv du er til at få sendt så meget trafik hen til os som muligt.