Om Tales

Tales.dk – Danmarks billigste online boghandel

tales.dkNavnet tales udtales på engelsk og betyder fortællinger. Figurmærket til højre for navnet består af et hjerte med et ‘æseløre’, som vi alle kender fra bøgerne.


Hjertet har vi valgt, da vi gerne vil vise respekt for fortællingerne og værkernes ophav; hvordan den videregives gennem generationer, formen den formidles i og hvad den gør ved mennesket.

 

Tales er i 2021 kåret som årets e-handler indenfor kategorien ‘Bøger’ ved Pricerunner:

Vores historie

Tales er en af danmarks største online boghandlere og tilbyder i dag over 12 mio. forskellige bøger, e-bøger og lydbøger på dansk og engelsk. Vi samarbejder med alle de største forlag i Danmark og resten af verden og kan derfor tilbyde alle de nyeste titler og bestsellers til markedets laveste priser.

 

Tidslinje

Timeline

2020
04-06-2020

Bogreolen bliver til tales

Som led i endnu en ændring af virksomheden vælger vi at skifte navn fra Bogreolen.dk til tales.dk, der er et mere moderne navn med international klang og det er ikke uden grund.

Vi knokler hver dag for at forbedre forretningen og vores næste skridt bliver at lancere i udlandet.

 

Vi håber du vil støtte og følge vores rejse.

2019
01-06-2019

Engelske bøger

Vi indgik partnerskab med de største udenlandske forlag og kan nu tilbyde over 8.5 mio. forskellige bøger på dansk og engelsk.

2016
01-04-2016

Salg uden medlemskab

Succesen blev større og større for medlemsklubben og vi fandt ud af at vi sagtens kunne kombinere medlemsklubben med almindeligt salg af bøger uden krav om medlemskab. Så det åbnede vi op for og trådte samtidig ind i direkte konkurrence med de største spillere på markedet.

2015
01-05-2015

Relancering med Danmarks bedste bogklub

Som nogle af de første lancerede vi et medlemskoncept, hvor du kunne købe bøger til indkøbspris for et månedligt beløb og med stor succes. Lanceringen lå i kølvandet af den enorme interesse for medlemsbaserede forretninger der startede i denne periode.

 

Dette var også første gang, vi begyndte at sælge fysiske bøger.

01-01-2015

eBogreolen blev til Bogreolen

eBogreolen.dk skifter navn til Bogreolen.dk.

Da e-bogsmarkedet ikke helt fulgte tendenserne fra USA, besluttede vi at ændre retning for virksomheden og købte rettighederne til navnet Bogreolen.dk. For nu ville vi til at sælge fysiske bøger også men kun til medlemmer.

2011
03-06-2011

eBogreolen blev stiftet

eBogreolen.dk blev stiftet af de to iværksættere Anders Hyldig og Rasmus Vittrup Halvor. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af en bachelor afhandling ved Syddansk Universitet der bestod af en fuldendt forretningsplan for e-bogsplatformen.

Idéen kom til efter den store succes specielt e-bøger havde på det amerikanske marked efter Kindlen begyndte at få større succes og iPads kom til verden.

 

 


 

Sikker og tryg handel

 

Vi er e-mærkede
tales er tildelt e-mærket, hvilket betyder at vi lever op til en række krav der sikrer dig som forbruger.
Læs mere om e-mærket her.  

 

Fokus på suveræn kundeservice
Hos os har kunden altid ret. Vores mål er altid at holde vores medlemmer glade og tilfredse, så er der noget galt med ordren, bytter vi med et smil, uden at stille spørgsmål. Derudover forlænger vi fortrydelsesretten til 30 dage.  

 

Vi er godkendt medlem af FDIH
FDIH sikrer at vi altid er up to date med de nyeste lovgivninger indenfor e-handel, så vi altid kan sikrer en god oplevelse.

 

Vi har PriceRunner tryghedsgaranti
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

 

 


 

Presse

Ønsker du at finde billeder, logoer og tekst til pressemateriale kan du besøge vores pressesektion.