Om Tales

Tales – Vi elsker bøger

tales.dk

Tales er en dansk virksomhed der tilbyder over 12 mio. bøger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og England.

 

Tales Premium

I 2021 lancerede vi, hvad vi mener er det ultimativt bedste bogmedlemskab nemlig Tales Premium. Her kan du få ubegrænset lytning og læsning via vores app (tilgængelig på Appstore og Playstore), samt rabat på bøger, spil og oplevelser og ALTID gratis fragt i hele Danmark. Læs mere her

 

Hvor kommer navnet fra? 

Navnet tales udtales på engelsk og betyder fortællinger. Og ja, det er fordi vi elsker fortællinger og har en mission om at bringe litteratur ud til alle uanset om det er fysisk eller digitalt. 

 

Figurmærket til højre for navnet består af et hjerte med et ‘æseløre’, som vi alle kender fra bøgerne (på godt og ondt). For os symboliserer det en flot historik fra bøgernes verden som i dag digitaliseres mere og mere.


Hjertet har vi valgt, da vi gerne vil vise respekt for fortællingerne og værkernes ophav; hvordan den videregives gennem generationer, formen den formidles i og hvad den gør ved mennesket.

 

Tales er i 2021 kåret som årets e-handler indenfor kategorien ‘Bøger’ ved Pricerunner:

Sikker og tryg handel

 

Fokus på suveræn kundeservice
Hos os har kunden altid ret. Vores mål er altid at holde vores medlemmer glade og tilfredse, så er der noget galt med ordren, bytter vi med et smil, uden at stille spørgsmål. Derudover forlænger vi fortrydelsesretten til 30 dage.  

 

Vi er godkendt medlem af FDIH
FDIH sikrer at vi altid er up to date med de nyeste lovgivninger indenfor e-handel, så vi altid kan sikrer en god oplevelse.

 

Vi har PriceRunner tryghedsgaranti
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

 

Vores historie

Tales har Danmarks største udvalg af bøger med over 12 mio. i sortimentet. Vi samarbejder med alle de største forlag i Danmark og resten af verden og kan derfor tilbyde alle de nyeste titler og bestsellers til lave priser. Vil du vide mere om os, så har vi dannet en tidslinje nedenfor og vend trygt tilbage for den opdateres løbende med mange nye spændende tiltag, der vil revolutionere bogmarkedet som det er i dag. 

 

Tidslinje

Timeline

2022
01-05-2022

Vi lancerer i Tyskland 🇩🇪

Dørene er åbnet til det Tyske marked med over 5 mio. tyske og engelske bøger og gratis levering fra 10 EUR og op. Besøg vores Tyske side her.

2021
01-11-2021

Vi lancerer i Norge 🇳🇴

Vi er nu tilstede i Norge med mange millioner norske og engelske titler og tilbyder gratis levering til alle overalt i Norge, naturligvis de super skarpe priser. Besøg vores Norske side her.

01-09-2021

Vi lancerer i Sverige 🇸🇪

Vi har netop åbnet op for vores e-commerce store i Sverige med flere millioner svenske og engelske titler. Besøg vores svenske side her

01-09-2021

Tales Premium lanceres

Vores nye medlemskab har nu set dagens lys giver dig mulighed for at lytte og læse ubegrænset via vores app (tilgængelig i Appstore og Playstore), købe bøger med stor rabat, altid gratis fragt og rabat på en række kulturoplevelser. Læs mere her

2020
04-06-2020

Vi skifter navn til Tales

Som led i endnu en ændring af virksomheden vælger vi at skifte navn fra Bogreolen.dk til Tales.dk, der er et mere moderne navn med international klang og det er ikke uden grund.

Vi knokler hver dag for at forbedre forretningen og vores næste skridt bliver at lancere i udlandet.

 

Vi håber du vil støtte og følge vores rejse.

2019
01-06-2019

Engelske bøger

Vi indgik partnerskab med de største udenlandske forlag og kan nu tilbyde over 8.5 mio. forskellige bøger på dansk og engelsk.

2016
01-04-2016

Salg uden medlemskab

Succesen blev større og større for medlemsklubben og vi fandt ud af at vi sagtens kunne kombinere medlemsklubben med almindeligt salg af bøger uden krav om medlemskab. Så det åbnede vi op for og trådte samtidig ind i direkte konkurrence med de største spillere på markedet.

2015
01-05-2015

Relancering med Danmarks bedste bogklub

Som nogle af de første lancerede vi et medlemskoncept, hvor du kunne købe bøger til indkøbspris for et månedligt beløb og med stor succes. Lanceringen lå i kølvandet af den enorme interesse for medlemsbaserede forretninger der startede i denne periode.

 

Dette var også første gang, vi begyndte at sælge fysiske bøger.

01-01-2015

eBogreolen blev til Bogreolen

eBogreolen.dk skifter navn til Bogreolen.dk.

Da e-bogsmarkedet ikke helt fulgte tendenserne fra USA, besluttede vi at ændre retning for virksomheden og købte rettighederne til navnet Bogreolen.dk. For nu ville vi til at sælge fysiske bøger også men kun til medlemmer.

2011
03-06-2011

eBogreolen blev stiftet

eBogreolen.dk blev stiftet af de to iværksættere Anders Hyldig og Rasmus Vittrup Halvor. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af en bachelor afhandling ved Syddansk Universitet der bestod af en fuldendt forretningsplan for e-bogsplatformen.

Idéen kom til efter den store succes specielt e-bøger havde på det amerikanske marked efter Kindlen begyndte at få større succes og iPads kom til verden.

 

Presse

Ønsker du at finde billeder, logoer og tekst til pressemateriale kan du besøge vores pressesektion.