Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger i Find Holger serien

Den klassiske karakter Find Holger stammer tilbage fra 1987 og har været et absolut hit for børn lige siden. Er du klar på en udfordrende og sjov opgave, så er Find Holger bøgerne måske noget for dig. I vores store udvalg kan du både støde på Holger men også hans mange venner. Prøv for eksempel at finde troldmanden Hvidskæg, Holgers veninde Helga og hans hund Trofast. Men vær også på udkig efter Holgers modsætning Regloh, han er iført gult og sort tøj. Find Holger er som altid iført i hans klassiske påklædning, der indebærer en rød og hvid hue, runde briller, rød og hvid trøje, blå bukser samt stok og skuldertaske. Vi har mange forskellige bøger med Find Holger, hvor du både skal farvelægge, sætte klistermærker og finde fejl på to næsten identiske billeder.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Martin Handford
  117,95 kr.

  Find Holger - I eventyrland er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Martin Handford. Udgivet i 2018 af Forlaget Alvilda, denne bog falder ind under genren eventyr, og det er en absolut fornøjelse at dykke ned i. Bogen tager læserne med på en uforglemmelig rejse gennem et eventyrland, hvor de skal finde Holger. Martin Handford har med stor dygtighed skabt en verden fyldt med farverige karakterer og spændende steder. Udgivelsen af Find Holger - I eventyrland understreger endnu en gang Forlaget Alvildas engagement i at bringe kvalitetslitteratur til læserne. Hvis du er en fan af eventyr og elsker en god søg-og-find bog, så er Find Holger - I eventyrland det perfekte valg for dig.

 • af Martin Handford
  133,95 kr.

  Ho-ho-ho!Glæd dig til at finde mig, mine venner og hundredvis af glade julemænd. Julen er en mørk tid, men heldigvis følger der en særlig lygte med bogen. Kast lys over løjerne ved at sætte lygten ind i siden af hvert opslag. Så skal det nok blive jul i Holgerland!

 • af Martin Handford
  117,95 kr.

  Tag med Holger på hans eventyrlige rejse gennem fantastiske lande, og se, om du kan finde ham og hans venner.Jagten på Holger går gennemdybhavsdykkernes våde verden, de uhyrlige utyskers slot, destridende skovmænds skov – og mange flere fabelagtige steder.Kan DU finde Holger?

 • af Martin Handford
  117,95 kr.

  HAR DU FUNDET HOLGER ENDNU?Glæd dig til at gå på opdagelse i bogen, der startede et globalt fænomen og fik hele verden til at spørge: HVOR ER HOLGER? Led efter Holger og hans venner, når de rejser verden rundt og gemmer sig de mest finurlige steder – på stranden, i lufthavnen og til søs. Find også alle de andre sjove ting – der er nok til timevis af løjer!

 • af Martin Handford
  57,95 kr.

  Tag med Holger på en forrygende rundrejse i det ydre rum (og husk at tage en blyant med). Løs kosmiske gåder, lav alverdens galaktiske opgaver, og hop ud i de mange andre stjernesjove aktiviteter. Kan du finde vej gennem tid- ogrumlabyrinten? Og kan du finde den supersærlige stjerne? Det bliver en svimlende tur!

 • af Martin Handford
  117,95 kr.

  HVOR ER HOLGER?Gå på opdagelse med Holger, og find ham på hans rejse gennem de mange fantastiske verdener. Led efter det stykke papir, som han har tabt på hver side – kan du finde det? Bogen rummer også et formidabelt, tungebrækkende folde ud-spil og et skægt tryk ud-cirkus med figurer, som er lige til at bruge i ens eget cirkus. Lad den store Holger-opdagelsesrejse begynde!

 • af Martin Handford
  133,95 kr.

  Hej Holger-venner … Er I der? Jeg kan ikke se en hånd for mig her i mørket! Hvor er det heldigt, at vi har en magisk lommelygte! Der er masser af mørklagte ting, der venter på at blive fundet, så bare stik lommelygten ind i siden af bogen – så skal I se lysende løjer!Lommelygten, som er lavet af papir, bruger ikke batterier, og du kan downloade nye, flotte lommelygter online.

 • af Martin Handford
  127,95 kr.

  Væk myldrende Find Holger-scener til live ved at farvelægge dem, samtidig med at du opsporer massevis af sjove ting undervejs. Kan du finde Holger og alle hans forsvundne farveblyanter? Her er kreativ underholdning nok til timer, dage – ja, endda uger. Hvilke farver vælger DU?

 • af Martin Handford
  57,95 kr.

  Find Holger - I fjerne lande - Aktivitetsbog er en spændende bog skrevet af den talentfulde forfatter Martin Handford. Denne bog, som er en del af genren aktivitetsbøger, blev udgivet den 6. oktober 2020. Bogen tager læserne med på en fascinerende rejse til fjerne lande, hvor de skal hjælpe med at finde Holger. Bogen er fyldt med spændende aktiviteter, der vil holde børnene engageret i timer. Forlaget Alvilda har udgivet bogen, hvilket garanterer høj kvalitet og underholdning for læserne. Med sin unikke blanding af eventyr og aktiviteter er 'Find Holger - I fjerne lande - Aktivitetsbog' en must-have for alle unge læsere.

 • af Martin Handford
  167,95 kr.

  BØH!Tag med på et uhyggeligt eventyr, og find mig og mine venner. Heldigvis er der en lommelygte i bogen, som kan guide dig gennem mørket. Sæt lygten ind i siden af hvert opslag, så begynder jagten! Vær modige, Holger-venner! Det her bliver GYSELIGT sjovt!

 • af Martin Handford
  167,95 kr.

  Følg med, når Holger og hans venner tager en tur på museet. I de mange spændende udstilinger gemmer der sig mere end 500 forskelle, som du skal finde. Den store find forskellen-udfordring starter nu!

 • af Martin Handford
  137,95 kr.

  HJÆLP! HOLGER OG HANS VENNER ER BLEVET VÆK I UMULIGE LABYRINTER.Følg ruten med fingeren fra start til slut, og kom på vildspor i krogede gange, passager og blindgyder. Du vil miste orienteringen!Flyv en omvej til månen, dans siksak på diskoteket, og tag en afstikker til en kringlet slikfabrik. De sjoveste finde-udfordringer gemmer sig lige om hjørnet.Finder du i mål, så opdag alle de spændende ting på tjeklisten bagerst i bogen!KAN DU FINDE HOLGER …?

 • af David Long
  317,95 kr.

  GRIB DIN LUP, OG GÅ PÅ EVENTYR I DENNE HISTORISKE SØG-OG-FINDBOG, HVOR DU SKAL PÅ JAGT EFTER FLERE END 200 SPÆNDENDE TING! Rejs tilbage til MIDDELALDEREN, og opdag, hvordan livet var for bønder, konger og riddere. Find ud af, hvordan man blev ridder, opdag hemmelighederne ved MAGI OG LÆGEKUNST, forsøg at undgå de mørke og fugtige fangehuller, og gå på opdagelse i borgenes INDRE. Denne bog byder på timevis af OPLYSNING og UNDERHOLDNING for små væbnere.

 • af Martin Handford
  167,95 kr.

  Vær den første til at finde Holger! Dyst mod andre Holger-fans om at finde Holger først, eller spil mod dig selv! Bliv findemester på nul komma fem i denne bog, der er fuld af fart og spændende udfordringer. Der er timevis af sjov, så skynd dig! Klar, parat … Find Holger Først!

 • af Martin Handford
  133,95 kr.

  DEN ULTIMATIVE BOG FOR ALLE HOLGER-FANS!Holger har været jorden rundt. Vidt og bredt. Og nu er det blevet tid til at genbesøge hans yndlingsrejsedestinationer. Tag med Holger på en kæmpejordomrejse, hvor han ser tilbage på sine bedste minder … og løser nye og sjove opgaver!KAN DU FINDE HOLGER ...?

Find Holger

Find Holger, også kendt som originaltitlen Where’s Wally har gennem mange år været en utrolig populær serie. Find Holger bøgerne gælder, som navnet indikere, om at finde Holger. Holger er en velkendt figur som er iført hvid hue med rød kant og rød knast, brunt bølget hår, rød og hvid stribet langærmet trøje, blå bukser, runde briller med sort stel, skuldertaske og stok. Holger har et meget genkendeligt udseende, men på trods af dette kan det stadig være en udfordring at finde ham blandt store menneskemængder. Der har efterhånden været mange udgivelser af Find Holger og derfor har du mulighed for at finde ham i mange forskellige scenarier. Find Holger har blandt andet været på eventyr gennem nogle af de mest spændende perioder i verdenshistorien. I nogle bestemte af bøgerne kan du finde Holger i stenalderen, vikingetiden, det gamle Rom, Aztekerriget, 1800-tallets Paris eller fremtiden. Men Holger dukker op i mere fiktionelle miljø, såsom såsom Eventyrland under den saftige frugtkrig, Klovnekøbing og kagefabrikken. I flere af Find Holger bøgerne dukker hans venner også op, der er nemlig flere bipersoner i denne bogserie. Hold øje med troldmand Hvidskæg, Helga og hunden Trofast. Men pas på at Holgers modsætning Regloh ikke er ude på ballade. Regloh er en eksakt modsætning til Holger og er derfor iført sort og gul trøje samt sort og gul hue.Find Holger bøger

Find Holger blev første gang udgivet i england i 1987 af den engelske forfatter og tegner Martin Handford. Den originale titel var Where’s Wally. Samme år udkom Find Holger i Danmark og er sidenhen blevet oversat til 19 sprog og udgivet i over 20 lande. Holger er derfor kendt under mange navne alt efter hvor i verdenen du befinder dig. Holger er blandt andet kendt som Wally (originalt), Charlie, Walter, Valli og Waldo. Der er efterhånden udkommet mange bøger med Find Holger hvilket er utroligt da Handford forklarer at han typisk bruger omkring 8 uger på at færdiggøre en enkelt tegning. I de klassiske bøger skal man blot finde holger, men i nyere opgaver skal man finde forskelle mellem to næsten identiske billeder, tegne og sætte klistermærker. I mange af bøgerne er der særlige opgaver, så du skal altså ikke kun finde Holger, men også kigge efter objekter, hans venner og meget mere.

Aktivitetsbøger som Find Holger er utrolig sjove og udfordrende både for børn og voksne med barnlige sjæle. I modsætning til andre børnebøger har Find Holger et højere aktivitetsniveau og kan både være sjovt alene eller sammen. Disse typer bøger kan være en super god måde at træne dit barns tålmodighed og koncentrationsevne. Find Holger er et klassisk eksempel på bøger med opgaver og da karakteren stammer tilbage fra 1987 vil den for mange voksne vække nostalgi. Bøgerne er den dag i dag blevet mere kreative med mulighed for at farvelægge eller forskellige typer opgaver. Vi sælger dog både originalerne og de nyere udgaver at Find Holger på Tales. Vi har nogle af markedets skarpeste priser og tilbyder dag-til-dag levering på mange af vores bøger. Kig på udvalget og køb dit nye eksemplar af Find Holger i dag!FAQ - Oftest stillede spørgsmål til Find Holger bøgerne

Hvor kommer Find Holger fra?

Find Holger er en inspiration som, Martin Handford, fik som en ung dreng, der elskede at se og tegne mængder af mennesker. Den første bog ‘Find Holger’ udkom med titlen ‘Holger’ i 1987, som udkom originalt under navnet ‘Wally’ i England. Wally er naturligvis blevet oversat til dansk og er derfor kendt som ‘Holger’ her i Danmark. 

Er Find Holger dansk?

Oversættelsen er korrekt vis dansk selvfølgelig, men original hedder Wally og stammer fra England 1987.

Hvilke figurer er i Find Holger?

De mystiske karaktere som finder sted i de sjove eventyr om find holger, er blandt andet, Regloh, Troldmand Hvidskæg, Trofast, Helga og sidst men ikke mindst Holger!


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.