Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Harry Potter Bøger

Serien om Harry Potter har siden 1997 taget verden med storm, da J.K Rowling udgav Harry Potter og de vises sten som den første ud af de i alt 7 originale Harry Potter bøger. Hos Bogreolen tilbyder vi alle de magiske Harry Potter bøger, som er elsket hos både børn, unge og voksne. Du finder alt lige fra de oprindelige romaner, de illustrerede bøger og paperbacks til Harry Potter lys, Funko Pops, Harry Potter tryllestave og meget andet tilbehør. Harry Potter bøgerne findes både på dansk såvel som på engelsk.
Du finder herunder den rigtige Harry Potter rækkefølge af de mange forskellige udgaver, så du nemt kan danne et overblik over det magiske univers.

Vis mere
Harry Potter bøger i serien

Se de oprindelige 7 Harry Potter bøger her og læs om de spændende historier og begivenheder Harry Potter går igennem. Her får du alle de interessante detaljer med i bagagen, som desværre går tabt i de populære Harry Potter film. Her finder du naturligvis også den nyeste bog i serien 'Harry Potter og Dødsregalierne'.

Illustrerede Harry Potter bøger

Her finder du de første 4 illustrerede udgaver af Harry Potter, samt 'Fantastiske skabninger og hvor de findes', som er den nyeste fortsættelse til universet. De illustrerede bøger er spækket med mange pragtfulde og flotte farveillustrationer og bliver løbende udgivet.

Harry Potter bøger som paperback

Dyk ned i vores 7 billige Harry Potter paperbacks fra Gyldendal her, der blev udgivet i 2018. Læs f.eks den elsket 'Harry Potter og Flammernes Pokal', eller start med den første bog i serien.

Harry Potter bøger på Engelsk

Her bliver du introduceret til alle de oprindelige, illustrerede og paperbacks bøger af Harry Potter på engelsk. Nedenfor er de alle blevet kategoriseret i den rigtige rækkefølge.

Harry Potter Boks Samling

Find alle Harry Potter Boks Samlinger som indeholder alle de 7 engelske romaner i serien. Du kan f. eks finde boksene som paperbacks eller hardbacks mv. så du kan finde den samling, som er interessant for netop dig. Boksene er tiltænkt til dig som enten ønsker at læse alle syv bøger i serien, eller som i forvejen har læst dem og mangler inspiration til en fantastisk gave. Super smarte og flotte bokse som kan læses af hele familien. Alle bøgerne er skrevet på originalsprog.

Harry Potter Funko Pops

Funko Pops er meget elsket hos børn, så du finder derfor Funko Pops til dit barn her, som er bestående af de mest interessante karakterer fra Harry Potter. Find alle de sjove figurer nedenunder, og køb en Funko Pop til det barn, som du ønsker at se glæden i øjnene hos.

Harry Potter tryllestave og penne

Du finder her et spændende udvalg af tryllestave fra Harry Potter samt penne fra blandt andet Gryffindor. Hvis du ikke har mod på at udfordre dig selv, så køb en Harry Potter tryllestav til dit barn, så dit barn hurtigst muligt kan lære de mange magiske besværgelser.

Harry Potter lysglas

Vi tilbyder et hav af magiske Harry Potter lysglas, som alle ville kunne indrettes pænt på enten dit køkkenbord, spisebord, sofabord eller andre steder i hjemmet. De findes i mange forskellige farver med flotte logoer på. Se dem alle nedenfor.

Harry Potter duftlys

Find duften af magi og trolddom fra vores mange Harry Potter duftlys her, og skab en magisk duft i dit hjem. Du finder desuden også alle de flotte bloklys med forskellige emblemer nedenunder.

Harry Potter tilbehør

Er du større fan af Harry Potter end dine venner og er du til meget mere end bare bogserien? Gå på opdagelse efter alt interessant tilbehør til Harry Potter, vi tilbyder et hav af forskelligt Harry Potter legetøj og alt andet du kan forestille dig.

Harry Potter bøger

Harry Potter har haft en helt uundværlig indflydelse for både børn og voksnes læseglæde, da historien om Harry Potter har den store betydning, den har haft. Til dig som endnu ikke har haft æren at læse bøgerne om serien af Harry Potter bliver du her mødt af Harry Potter, som bliver indskrevet på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab, da han på sin 11. års fødselsdag finder ud af, at han er en troldmand. Du bliver herefter introduceret til Ron og Hermione, der er Harry Potters bedste venner på Hogwart. De 3 venner følges ad gennem alle bøgerne, og her læser du, hvordan de står sammen mod ondskaben, og takler de mange udfordringer, de står over for. Størstedelen af fansene til det magiske univers er klar over, hvor mange Harry Potter bøger der er, dog er vi bevidste om at tvivlen kan forekomme hos andre. Hos Tales finder alle vores læsere derfor alle de oprindelige syv bøger, men hvor du naturligvis også kan gå på opdagelse i de illustrerede eller paperbacks bøgerne, for at få en anderledes oplevelse. Den populære bogserie af J.K Rowling er filmatiseret med stor succes. En række detaljer går dog desværre tabt i disse film, så hvis du ligesom os ønsker at læse de oprindelige historier, så finder du her den rigtige rækkefølge på de syv bøger i serien og meget mere.
Du finder desuden også alle de 4 illustrerede udgaver af Harry Potter serien her, som indtil videre er blevet udgivet. De illustrerede bøger er alle spækket med pragtfulde farveillustrationer, til dig som ønsker mere end bare at læse de fantastiske historier. Da vi hos Tales ønsker at give så meget som muligt til alle de fantastiske Harry Potter fans, har vi også fundet plads til Harry Potter bøgerne som paperbacks, så der helt sikkert er noget til hver en smag. Vi har alle de nyeste Harry Potter bøger, om du enten ønsker Harry potter bøger på dansk eller engelsk. De er både elsket hos børn og voksne, dog anbefaler vi, at børnene i hvert fald starter med de først bind, da bøgerne senere hen bliver mere alvorlige og målrettet unge og voksne.

Harry Potter tilbehør

Hvis du er større fan af Harry Potters verden end de fleste, og du ønsker mere udover det sædvanlige, så tilbyder vi også en masse tilbehør og merchandise på siden. Du ønsker måske at pynte dit hjem op til et magisk sted, så kan du f.eks. købe et af de mange 20 Harry Potter lysglas, som vores sortiment består af. Det kan også være dit barn ønsker en sej Harry Potter skoletaske, som dit barn kan vise frem i skolen, eller dit barn hellere blot vil øve sig på de mange magiske besværgelser med en af mange vores mange Harry Potter tryllestave, så bliver han eller hun helt sikkert ikke snydt for muligheden for det. Vi har derfor et bredt sortiment inden for emnet, så hvis dit barn i stedet ønsker en Harry Potter quiz, eller de populære bolde, som Harry Potter og de andre troldmænd og hekse spiller med i den farlige og dramatiske sport Quidditch, så findes det også her. Herudover har vi også Funko Pops figurer, som er meget populære hos børnene. Her findes der Funko Pops af de mest interessante karakterer fra Harry Potter.

Bliv en del af det magiske univers, og læs de spændende historier om den unge troldmand Harry Potter og hans to bedste venner Ron og Hermione på en dramatisk rejse gennem alle syv bøger i serien, og få en oplevelse med alle spændende detaljer med i bagagen, før du sætter dig til at se filmene. God fornøjelse med dine næste Harry Potter bøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.