Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Harry Potter Bøger

Serien om Harry Potter har siden 1997 taget verden med storm, da J.K Rowling udgav Harry Potter og de vises sten som den første ud af de i alt 7 originale Harry Potter bøger. Vi tilbyder alle de magiske Harry Potter bøger til dig, som er højt elsket hos både børn, unge og voksne. Du finder alt lige fra de oprindelige romaner til de illustrerede bøger og paperbacks. Harry Potter bøgerne findes både på dansk såvel som på engelsk.
Du finder herunder den rigtige Harry Potter rækkefølge af de mange forskellige udgaver, så du nemt kan danne et overblik over det magiske univers, heriblandt Harry Potter lydbøger og e-bøger. Læs eller lyt til historierne her om den unge troldmand, Harry Potter. 
Vis mere

Harry Potter serien

Harry Potter har haft en helt uundværlig indflydelse for både børn og voksnes læseglæde, da historien om Harry Potter har den store betydning, den har haft. Til dig som endnu ikke har haft æren at læse bøgerne om serien af Harry Potter bliver du her mødt af Harry Potter, som bliver indskrevet på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab, da han på sin 11. års fødselsdag finder ud af, at han er en troldmand. Du bliver herefter introduceret til Ron og Hermione, der er Harry Potters bedste venner på Hogwart. De 3 venner følges ad gennem alle bøgerne, og her læser du, hvordan de står sammen mod ondskaben, og takler de mange udfordringer, de står over for. Størstedelen af fansene til det magiske univers er klar over, hvor mange Harry Potter bøger der er, dog er vi bevidste om at tvivlen kan forekomme hos andre. Hos Tales finder alle vores læsere derfor alle de oprindelige syv bøger, men hvor du naturligvis også kan gå på opdagelse i de illustrerede eller paperbacks bøgerne, for at få en anderledes oplevelse. Den populære bogserie af J.K Rowling er filmatiseret med stor succes. En række detaljer går dog desværre tabt i disse film, så hvis du ligesom os ønsker at læse de oprindelige historier, så finder du her den rigtige rækkefølge på de syv bøger i serien og meget mere. 

Du finder desuden også alle de 4 illustrerede udgaver af Harry Potter serien her, som indtil videre er blevet udgivet. De illustrerede bøger er alle spækket med pragtfulde farveillustrationer, til dig som ønsker mere end bare at læse de fantastiske historier.

Da vi hos Tales ønsker at give så meget som muligt til alle de fantastiske Harry Potter fans, har vi også fundet plads til Harry Potter bøgerne som paperbacks, så der helt sikkert er noget til hver en smag. Vi har alle de nyeste Harry Potter bøger, om du enten ønsker Harry potter bøger på dansk eller engelsk. De er både elsket hos børn og voksne, dog anbefaler vi, at børnene i hvert fald starter med de først bind, da bøgerne senere hen bliver mere alvorlige og målrettet unge og voksne. Harry Potter tilbehør

Hvis du er større fan af Harry Potters verden end de fleste, og du ønsker mere udover det sædvanlige, så tilbyder vi også en masse tilbehør og merchandise på siden. Du ønsker måske at pynte dit hjem op til et magisk sted, så kan du f.eks. købe et af de mange 20 Harry Potter lysglas, som vores sortiment består af. Det kan også være dit barn ønsker en sej Harry Potter skoletaske, som dit barn kan vise frem i skolen, eller dit barn hellere blot vil øve sig på de mange magiske besværgelser med en af mange vores mange Harry Potter tryllestave, så bliver han eller hun helt sikkert ikke snydt for muligheden for det. Vi har derfor et bredt sortiment inden for emnet, så hvis dit barn i stedet ønsker en Harry Potter quiz, eller de populære bolde, som Harry Potter og de andre troldmænd og hekse spiller med i den farlige og dramatiske sport Quidditch, så findes det også her. Herudover har vi også Funko Pops figurer, som er meget populære hos børnene. Her findes der Funko Pops af de mest interessante karakterer fra Harry Potter.


Bliv en del af det magiske univers, og læs de spændende historier om den unge troldmand Harry Potter og hans to bedste venner Ron og Hermione på en dramatisk rejse gennem alle syv bøger i serien, og få en oplevelse med alle spændende detaljer med i bagagen, før du sætter dig til at se filmene. God fornøjelse med dine næste Harry Potter bøger.FAQ - ofte stillede spørgsmål til Harry Potter bøgerne

Hvor mange Harry Potter bøger er der?

Der findes syv Harry Potter bøger i den oprindelige serie. Harry Potter bøgerne er blandt andet også udkommet i illustrerede udgaver og som paperbacks. Der er siden blev lavet utallige af andre bøger til den forunderlige serie, som du blandt andet kan finde her på siden.


Hvad hedder den første Harry Potter bog?

Den første Harry Potter bog på dansk hedder ‘Harry Potter og De Vises Sten’. Bogen blev udgivet samme år som den engelske Harry Potter bog ‘Harry Potter and the Philosopher's Stone’ i 1997, som blev starten på et magisk univers. 


Hvem har skrevet Harry Potter?

Harry Potter bøgerne er skrevet af den verdensberømte forfatter J.K Rowling. Serien blev udgivet mellem år 1997 og 2007. Scroll ned på siden og læs meget mere om J.K Rowling eller dyk ned i alle hendes bøger ved at klikke ind på forfatteren. 


Hvad hedder Harry Potter i virkeligheden?

Harry Potter er en fiktiv karakter i serien. De oprindelige syv bøger er dog siden blevet filmatiseret med Daniel Radcliffe i hovedrollen som den unge troldmand Harry Potter. Derudover bliver Harry Potters bedste venner Hermione spillet af skuespilleren Emma Watson og Ron af skuespilleren Rupert Grint i filmene.


Hvor gammel er Harry Potter?

Harry Potter er en fiktiv person, som er født den 31. juni 1980. Harry Potter er 11 år i den første bog og runder serien af som 18-årig. Daniel Radcliffe som spiller hovedrollen i filmene blev født d. 23 juli 1989. 


Hvad er rækkefølgen i Harry Potter serien?

Den korrekte rækkefølge på Harry Potter serien er således:


1. Harry Potter og de vises sten

2. Harry Potter og hemmelighedernes kammer

3. Harry Potter og fangen fra Azkaban

4. Harry Potter og flammernes Pokal

5. Harry Potter og fønixordenen 

6. Harry Potter og halvblodsprinsen

7. Harry Potter og dødsregalierne

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.