Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tales Premium Lydbøger

Elsker du også at lytte til lydbøger, eller måske drømmer du om at komme i gang? Vores Tales Premium lydbøger er en del af et Tales Premium medlemskab. Med Tales Premium får du derfor blandt andet adgang til tusindvis af uforglemmelige lydbøger, som blot venter på at blive hørt. Her på siden kan du læse mere om vores Tales Premium lydbøger på abonnement og samtidig få svar på nogle af de spørgsmål, du evt skulle sidde inde med. Prøv Tales Premium i 7 dage for 7 kr. og lyt eller læs så mange bøger, du måtte have lyst til. Du får desuden også rabat på vores fysiske bøger samt rabat på kulturoplevelser og gastronomi. Flere og flere læseheste skifter deres fysiske bøger ud med gode lydbøger. Gør som tusinde andre og hop med på lydbølgen i dag.
Vis mere

Her på siden kan du læse mere om vores lydbøger på abonnement (en del af et Tales Premium medlemskab).

Vil du vide meget mere om Tales Premium og alle de fordele du opnår?


Se alle Tales Premium fordele her

Lydbøger på abonnement

Med Tales Premium får du blandt andet adgang til et lydbogs abonnement, som betyder at du kan lytte ubegrænset til lydbøger. Lydbøger på abonnement er inden for de seneste par år vokset op som en helt ny trend, og udviklingen i lydbøger er konstant stigende. Der er mange gode årsager til, at lydbøger på abonnement er blevet et kæmpe hit. En af de mange fordele ved lydbøger er blandt andet, at du kan høre de mest fantastiske historier, samtidig med at du kan lave et hav af andre praktiske ting. Med vores Tales Premium lydbøger vil du opleve, at det lige pludselig bliver meget mere spændende at gøre rent eller at tage den lange togtur hjem fra arbejde eller skole. Derudover er lydbøger også gode at lytte til inden man skal sove, da det kan være dejligt afslappende at forbyde sig i en god historie, uden man behøver at tænde for læselampen og selv gå i sving med at læse historien. Det er meget forskelligt, hvad bogelskere foretrækker, hvorfor du med Tales Premium også får adgang til andre fordele. Det kan være, at du stadig har bedre smag for de traditionelle fysiske bøger, og derfor får du med Tales Premium også mulighed for at købe fysiske bøger til medlemspriser, hvilket du kan læse mere om her. Endvidere kan det være du i stedet rider med på e-bøger trenden og bedst foretrækker dette. Så kan du her klikke dig videre og læse mere om vores Tales Premium e-bøger. Få adgang til dit næste lydbog abonnement med Tales Premium.


Ønsker du kun ubegrænset streaming af lydbøger og e-bøger i vores app?


Prøv streaming i 7 dage for 7 kr. her

Sådan kommer du i gang

Tusindvis af bøger venter på at blive lyttet til eller læst af dig. Læs hvordan du bliver en del af vores online univers her.

Gode lydbøger

Lydbøger er blevet et kæmpe hit i både Danmark og i resten af verden. Vi arbejder med de største forlag og kan derfor tilbyde alle de gode lydbøger, som trender i dag. Uanset om du foretrækker nervepirrende krimi lydbøger, feelgood romaner, inspirerende selvbiografier eller læringsrige business bøger, så kan du lytte til alle disse med Tales Premium. Mangler du inspiration til, hvornår det er oplagt at lytte til gode lydbøger? hvor du kan vende noget kedeligt til lige pludselig at blive højdepunktet på dagen? Så klik dig videre her hvor du kan læse mere om 4 gode tidspunkter at lytte til lydbøger. Vi har samlet en kort liste længere oppe på siden, som kan kan være nogle gode lydbøger, du kan kaste dig over i vores lydbog app. Prøv Tales Premium gratis i 14 dage og gå på opdagelse efter de bedste lydbøger. Her fortæller vi dig mere om vores medlemskab, og hvordan du kommer igang med at læse og lytte til uforglemmelige fortællinger. Her kan du være sikker på at finde din næste favorit lydbog.Gratis lydbog app

Når du har tilmeldt dig Tales Premium, kan du i de første 14 dage lytte og læse bøger i vores gratis lydbog app. Vi tilbyder alle slags lydbøger til alle aldersgrupper, så uanset om du leder efter gode lydbøger til unge eller ældre, så er der helt sikkert en god bog i vores gratis lydbog app, som falder i lige din smag. Du kan lytte til gratis lydbøger og læse gratis e-bøger de første 14 dage, hvorefter vi trækker 79 kr./md. Der findes mange gratis lydbøger apps på markedet, men hvis du søger mere end blot lydbøger på abonnement, så vil Tales Premium være det rigtige valg for dig. Gode lydbøger til unge

Hvis du leder efter gode lydbøger til unge, så er vores gratis lydbog app det perfekte match til dig. Her finder du de mest populæreste ungdomsbøger, som falder i lige de unges smag. Det kan f. eks være historien om Katniss Everdeen overlevelse i den den årlige dødskamp i ‘The Hungers Game’ eller de spændende vampyrbøger i bestsellers serien ‘Twilight”. Udvalget af gode lydbøger til unge er stort, uanset hvilken genre du ønsker at lytte til. Der findes rigtig mange årsager til, at unge bør lytte til lydbøger. Det er blandt andet ikke altid nemt at være ung, da man efterhånden begynder at få mere og mere ansvar, i takt med at man bliver ældre. Det kan både være mere ansvar i skolen, på det nye ungdomsjob eller større ansvar på hjemmefronten i forhold til at hjælpe til med de daglige huspligter, der stille og roligt bliver påkrævet af forældrene. Det er f. eks her at trætheden kan begynde at melde sig efter en lang og hektisk dag i skolen og på arbejdet eller med uoverensstemmelser med kæresten eller vennerne. Ungdomslivet er derfor ikke altid den nemmeste periode at befinde sig i, og derfor kan det være utrolig afslappende at lægge alle ting fra sig og slappe af til en god lydbog. Derfor har vi naturligvis sørget for de bedste lydbøger til unge, der skal gøre hverdagen eller aftenerne endnu rarere.  I Tales appen kan du søge efter lige den lydbog, du kunne tænke dig at lytte til. Men hvis du endnu ikke ved, hvilken ungdomsbog der skal være din næste, så kan du med fordel scrolle ned på vores ‘Opdag’ side og finde en masse spændende inspiration af gode lydbøger til unge. Vi sørger altid for at holde app’en opdateret, så du kan blive den første til at lytte til alle de nyeste lydbøger, der er i vente. Nye lydbøger

Med Tales Premium får du adgang til alle de nyeste lydbøger. Da vi samarbejder med rigtig mange forlag, store og små, er vi altid klar på de nyeste lydbøger, der måtte komme til. Vores nye lydbøger består naturligvis af nyankomne bestsellers, men ligeledes også de lydbøger, som er skrevet af de mindre populære forfattere. Så hvis du er på udkig efter nye lydbøger, som trender i øjeblikket, så er det blot at downloade Tales lydbog app og tilmelde dig det bedste lydbog abonnement. Som tidligere nævnt holder vi os altid opdateret, så du hele tiden kan sikre dig de aller nyeste og bedste fortællinger, uanset om det er lydbøger til børn, unge eller voksne. Prøv vores medlemskab i dag og lyt 14 dage gratis med vores Tales Premium lydbøger på abonnement. 

FAQ - oftest stillede spørgsmål til Tales Premiums lydbøger på abonnement

Kan jeg få lydbøger på abonnement hos Tales?

Hos Tales kan du lytte til gode lydbøger på abonnement ganske gratis. Det er en del af Tales Premium, hvor du som medlem også får adgang til mange flere fordele. Tales Premium, heriblandt lydbøger på abonnement kan du prøve ganske gratis. Læs mere om det smarte koncept her. 

Hvilken lydbog skal jeg høre?

Der findes rigtig mange populære lydbøger, som i øjeblikket trender i Tales lydbog app. Et godt bud på din næste lytteoplevelse kunne være Jussi Adler-Olsens nyeste bog i Afdeling Q serien. Læs mere om bogen her på siden og lyt til den gratis.

Hvor finder jeg lydbøger?

Hos Tales tilbyder vi naturligvis et hav af spændende lydbøger. Så snart du har foretaget et køb med en lydbog, får du med det samme en mail, hvor du kan downloade lydbogen. Men vi anbefaler at tilmelde dig Tales Premium og downloade vores app, da det er den absolut nemmeste og hurtigste måde at få adgang til vores alle populære lydbøger. Læs mere om den bedste lydbogs app her på siden og hvordan det fungerer. 

Hvad er lydbøger apps?

Med en lydbog app har du mulighed for at lytte til lydbøger igennem en applikation på din tablet. Det kan f. eks være på din smartphone, ipad eller anden tablet. Her kan du for et månedligt beløb få adgang til at lytte til lydbøger. Det er en nem måde for brugeren at få adgang til spændende bøger, så brugeren med nogle få klik kan få sin favorit bog fortalt af en oplæser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.