Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger til mors dag

Forkæl din mor med uforglemmelige læseoplevelser til Mors Dag.  

Søndag d. 14. maj er det Mors Dag, og har du endnu ikke fundet den perfekte gave til din mor, så har vi her samlet et rigt udvalg af gaveideer til alle de fantastiske mødre derude. Hvad enten din mor er til hyggelige krimier, romantiske kærlighedseventyr, historiske romaner, inspirerende biografier, helende livsstilbøger eller lækre opskrifter, så finder du det hele her. Ved at glæde din mor med en god bog i gave til Mors Dag, så giver du hende samtidig uforglemmelige stunder med fantastiske fortællinger, eller livsindsigter, der skaber forandring og glæde hele livet igennem. 
Vis mere

Mors dag

I Danmark har man siden 1929 afholdt mors dag den anden søndag i Maj. Mærkedagen afholdes for at fejre, at de stærke kvinder som opfostrer og tager sig af de mindste. Det er blevet mere og mere almindeligt, at man supplerer med en gave til mor. Vi har derfor lavet denne oversigt til dig, der er på jagt efter den helt rigtige bog til mors dag.

Bøger til mors dag er en perfekt måde at vise hvor meget du holder af hende. Mors dag 2022 bliver afholdt d. 8. Maj, og i den forbindelse har vi lavet denne side, så du kan få overblik og inspiration til gode mors dag gaver. Bøger til mors dag er måske ikke traditionelt, man hører oftere om folk, der køber blomster og chokolade. Man mener faktisk, at blomsterhandlere i sin tid har haft en stor indflydelse i at gøre gaver til mor populært. 


Gode bøger til mors dag

Alle mødre er unikke, og derfor har vi forsøgt at inkludere en bred vifte af genrer, så din mor får den bedste mors dag gave. Vi synes, at alle mødre fortjener noget helt særligt, og derfor har vi forsøgt at inkludere mange forskellige typer bøger i udvalget.

En bog er en gave, der giver mening. Gode gaver til mor kan komme i mange former og farver, men hvis du virkelig vil imponere, er der ikke noget som at give den helt rigtige bog. Når man tænker på gode gaver til mor, er det måske ikke bøger, der kommer op som det første. Men bøger til mors dag kan vise, at du virkelig kender dem. Elsker de at stå i køkkenet? Giv en kogebog. Har de brug for at slappe af? Giv en skønlitterær bog, som de kan resonere med.


FAQ - oftest stillede spørgsmål om bøger til mors dag

Hvornår er det mors dag?

Mors dag fejres i hele verden, men ikke nødvendigvis samtidig. I Danmark har vi siden 1929 afholdt mors dag den anden søndag i maj ligesom Amerika. I andre lande såsom England afholdes mors dag ikke samtidig, da traditionen her knyttes til påsken og bliver derfor afholdt tre uger før påskedag.

Hvad giver man på mors dag?

Det er en gammel tradition at give gaver til mødre på mors dag. I moderne tid er nogle af de mest almindelige gaver chokolade og/eller blomster, dog er der ingen faste rammer for, hvad man giver i gave til mors dag.

Kan jeg give bøger til mors dag?

Selvfølgelig kan du det. Faktisk kan bøger virke mere personlige som gave, da der er tonsvis af emner og kategorier af bøger. Forkæl din mor og vis hvor godt du kender hende ved at give en bog, der er særligt fokuseret på et emne, hun holder af. Vi synes, at bøger til mors dag er en fantastisk ide - og så kan vi garantere, at en bog hverken visner eller smelter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.