Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger i My Hero Academia serien

Her finder du et overblik over alle My Hero Academia bøgerne i serien. Spændende historier om et univers af helte og en ung drengs store heltedrømme, skrevet af Kouhei Horikoshi. My Hero Academia er en kendt manga serie, som spreder en masse glæde og spænding til særligt børn, men også unge og ældre over hele verden. Leder du også efter en interessant My Hero Academia bog til enten dig selv, dit barn eller til en helt tredje? Så kan du dykke ned i udvalget nedenfor og finde netop den bog, som vækker din interesse allermest, og her indeholder udvalget naturligvis også den populære My Hero Academia sæson 4.

Show more
Filter
Filter
Genre
  • ()
Bogtype
  • (17)
Format
  • (16)
Sprog
  • (17)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sorter efterSorter

My Hero Academia serien

My Hero Academia er en Japansk superhelt mangaserie, som på nuværende tidspunkt består af 4 sæsoner. Dette er dog ikke enden få den fantastiske serie, da der inden længe er en 5. sæson på vej, som du kan finde online her. Historien følger drengen Izuku Midoriya, som er født uden superkræfter kaldet Quirks. Izuku Midoriya er en “almindelig” dreng, men som drømmer stort om, at han en dag kan blive en superhelt. Senere i historien møder han den Japanske superhelt All Might, som deler sit Quirk med ham, som efterfølgende hjælper ham med, at blive tilmeldt den højt prestigefyldte træningsskole for helte. My Hero Academia bøgerne findes desværre ikke på dansk, men du kan ovenover finde My Hero Academia sæson 4 og alle de andre bøger i serien på engelsk. My Hero Academia tegneserier

Forfatteren bag den succesfulde mangaserie ‘My Hero Academia’ hedder Kouhei Horikoshi. Han har gennem tiden skrevet mange interessante tegneserier, som i høj grad kommer til udtryk i denne serie. Serien består af mange spændende historier, hvilket talrig af både børn, unge og voksne har haft stor glæde af. Hvis du endnu ikke har læst Kouhei Horikoshi’s tegneserier, så kan du passende overveje det nu. En populær bog som Tales kan anbefale, det er den anden bog i serien, som kan findes her. En meget populær bog hos Tales, som kan få smilet frem hos mange. My Hero Academia serien er blevet udgivet i Weekly Shonen Jump siden midten af 2014 og kan købes online her. Tegneserierne har inspireret et hav af manga’er gennem tiden, som blandt andre My Hero Academia: Smash!!, My Hero Academia: Vigilantes og My Hero Academia: Team-up Mission samt tv-serien af Bones.FAQ - oftest stillede spørgsmål til My Hero Academia

Hvad handler My Hero Academia om?

Historien følger en knægt, som er født uden superkræfter i en verden, hvor de fleste har dem. Izuku Midoriya, knægten uden superkræfter, drømmer hver dag om at få sine egne unikke superkræfter. Han håber at blive en superhelt en dag.

Hvem har skrevet My Hero Academia?

My Hero Academia er en japansk superhelte manga serie, som er skrevet af Kōhei Horikoshi. Det er også ham, som har illustreret serien. 

Hvor kan man kan se serien?

Der er utallige sider, hvor du kan streame serien. Mange med engelske versioner og den originale japanske version.

Kan man læse My Hero Academia på dansk?

Der er desværre på nuværende tidspunkt ikke nogle versioner, som er skrevet på dansk endnu. Men her på siden kan du finde My Hero Academia serien på engelsk.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.