Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Tales Premium e-bøger

Med Tales Premium får du adgang til at læse ubegrænset e-bøger, når du vil, hvor du vil. Her på siden kan du læse mere om vores e-bøger der indgår i vores medlemskab, så du kan blive en smule klogere på, hvilke fordele man blandt andet får ved køb af Tales Premium. Du kan ligeledes finde nogle af vores gode e-bøger, som man blandt andet får adgang til i app'en, så du allerede nu kan finde inspiration til din næste læsning. E-bøger på abonnement er boguniversets gave til dig, som ønsker at læse ubegrænset af alle bestsellers og andre fantastiske bøger. Dyk ned på siden her og læs mere om vores Tales Premium e-bøger.
Show more

E-bøger på abonnement

E-bøger er en nem måde at læse bøger på, da du altid kan have din bog eller flere bøger med på farten, uanset hvor du befinder dig, eller hvor du skal rejse hen. Du skal ikke længere bære på en taske og slæbe bøgerne med dig eller finde plads til dem i kufferten, da alle e-bøgerne ligger i Tales app’en på din mobil eller på en anden tablet, hvis du ønsker at bruge den. Med vores Tales Premium e-bøger får du ubegrænset læsning og meget mere for kun 99 kr./md., så du kan finde og læse alle dine yndlingsbøger, som du har lyst til med vores e-bog abonnement. Så hvis du elsker at læse bøger via skærmen, så bliver det ikke meget nemmere end at fordybe sig i de mange fantastiske fortællinger, der findes i vores online univers. Scroll ned på siden og find ud af hvordan du kommer i gang eller besøg Tales Premium og læs om alle medlemsfordelene. 


Prøv 14 dage gratis

Sådan kommer du igang

1. Opret en konto
Tilmeld dig Tales Premium for at oprette et medlemskab (eller gør det i app'en).

2. Download Tales app'en
Download Tales app'en til Android i Google Play eller til iOS i App Store

3. Log ind
Log ind med din Tales Premium profil og læs eller lyt til fantastiske e-bøger og lydbøger i 14 dage gratis 

Bedste app til e-bøger

Med Tales Premium får du adgang til e-bøger på abonnement i den bedste app til e-bøger. Her kan du forbyde dig i tusindvis af e-bøger, som er samlet ét sted, for at gøre hele din læseoplevelse meget bedre. Hvis du derfor er begyndt på en e-bog i vores app, som ikke helt har vækket din interesse, kan du hurtigt og nemt skifte til den næste på din læseliste helt gratis. Der er nogle helt unikke features i vores e-bog app, som du kan opleve ved at downloade app'en. Der er desuden hele tiden fokus på brugervenligheden, for at gøre brugeroplevelsen helt i top, hvorfor Tales er den bedste app til både vores e-bøger og lydbøger. Du får naturligvis også personlige anbefalinger samt et bredt udvalg af bøger til en enhver smag, så du altid kan være sikker på at finde gode Tales Premium e-bøger til dig. 

FAQ - oftest stillede spørgsmål til Tales Premium E-bøger

Hvad er e-bøger apps?

En e-bog app er ligesom en lydbog app, hvor læseren har mulighed for at forbyde sig i e-bøger på sin smartphone, ipad eller anden tablet. I Tales app'en har vi gjort det endnu lettere for dig, da vi har samlet både ubegrænset læsning og lytning i form at e-bøger og lydbøger i en enkelt app. Nemmere kan det vel ikke blive?

Hvad er forskellen på e-bøger og lydbøger?

Med e-bøger læser man selv historien elektronisk, dvs. på sin telefon, computer eller anden tablet. Med lydbøger får man i stedet bogen læst højt af en oplæser, hvilket giver en helt specielt lytteoplevelse. Forskellen på e-bøger og lydbøger er således, hvordan man ønsker at forbyder sig i bogen og dens historie. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad man foretrækker. Hos Tales.dk anbefaler vi naturligvis at man prøver at udforske begge dele, hvilket du har rig mulighed for at gøre i Tales app'en. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.