Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Hos tales.dk tror vi på, at læring og læsning går hånd i hånd. Derfor kan vi naturligvis ikke kalde os den fuldendte boghandel uden studiebøger til markedets laveste priser. Vi tilbyder alle de studiebøger, som de danske studiesteder har som en del af pensum og endda flere til både i fysiske og digitale udgaver.

Din studietid skal være sjov (og billig)

Det skal være sjovt at være studerende, og det bliver en hel del sjovere, når SU’en rækker til mere end bare bøger. Vi ved, at bøgerne er nødvendige for at du kan få det maksimale ud af dit studie, og derfor sørger vi for, at du kan købe dem til markedets laveste priser! Din tid er kostbar, og derfor bør det ikke være nødvendigt at søge efter de bedste tilbud flere forskellige steder, så vi har gjort det nemt! Hos os ER dine studiebøger nemlig markedets billigste. Så kan du bruge din studietid (og SU) på at have det sjovt!

Vil du vinde 500 kr. til studiebøgerne?

Del dit køb fra tales.dk på Facebook og Instagram med hashtaggene #tales.dk og #markedetsbilligstestudiebøger, så deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort. Vi udtrækker vinderen blandt alle de delte billeder d. 30/9.

Vælg de korrekte udgaver

Det eneste du skal være opmærksom på er at kontrollere, at de bøger du køber er den korrekte udgave. Tjek derfor at den bog du er klar til at købe, er den nyeste udgave eller den udgave som dit studiested anvender. Ofte vil der fremgå et ISBN-nummer på din pensumliste, og hvis du søger på nummeret i vores søgefelt, vil du få vist den korrekte udgave, der anvendes på dit studiested.

Saml klassen og spar penge

Hvis du kan samle din klasses bogbestillinger hos os, lover vi EKSTRA lave priser til hele klassen. Rabatten er afhængig af de specifikke bøger.
Gå den ekstra mil

Hvis du ønsker at gå den ekstra mil, så har vi faktisk også bøger, som ikke er på din pensumliste, men som alligevel kan gavne dig i din tid som studerende.
Vi har samlet en række populære studieklassikere, som en hjælp og inspiration til dig som studerende, og vi har naturligvis også sat dem EKSTRA langt ned i pris!

Metoder og tilgange

Her finder du en række af de mest populære metodebøger til dit videregående studie. Metodebøgerne er en hjælp til dig der ønsker at validere din undersøgelses resultater ud fra anerkendte tilgange og metoder fra forskning i dansk og international kontekst.

Analyse og teori

Her finder du en række af de mest populære analysebøger inden for forskellige studieretninger. Analysebøgerne er en hjælp til dig, der ønsker indsigt i, hvordan du kan behandle din indsamlede data og opnå validitet i dine forskningsresultater.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.