Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Hos tales.dk tror vi på, at læring og læsning går hånd i hånd. Derfor kan vi naturligvis ikke kalde os den fuldendte boghandel uden studiebøger til markedets laveste priser. Vi tilbyder alle de studiebøger, som de danske studiesteder har som en del af pensum og endda flere til både i fysiske og digitale udgaver.

Din studietid skal være sjov (og billig)

Det skal være sjovt at være studerende, og det bliver en hel del sjovere, når SU’en rækker til mere end bare bøger. Vi ved, at bøgerne er nødvendige for at du kan få det maksimale ud af dit studie, og derfor sørger vi for, at du kan købe dem til markedets laveste priser! Din tid er kostbar, og derfor bør det ikke være nødvendigt at søge efter de bedste tilbud flere forskellige steder, så vi har gjort det nemt! Hos os ER dine studiebøger nemlig markedets billigste. Så kan du bruge din studietid (og SU) på at have det sjovt!

Vil du vinde 500 kr. til studiebøgerne?

Del dit køb fra tales.dk på Facebook og Instagram med hashtaggene #tales.dk og #markedetsbilligstestudiebøger, så deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort. Vi udtrækker vinderen blandt alle de delte billeder d. 30/9.

Vælg de korrekte udgaver

Det eneste du skal være opmærksom på er at kontrollere, at de bøger du køber er den korrekte udgave. Tjek derfor at den bog du er klar til at købe, er den nyeste udgave eller den udgave som dit studiested anvender. Ofte vil der fremgå et ISBN-nummer på din pensumliste, og hvis du søger på nummeret i vores søgefelt, vil du få vist den korrekte udgave, der anvendes på dit studiested.

Saml klassen og spar penge

Hvis du kan samle din klasses bogbestillinger hos os, lover vi EKSTRA lave priser til hele klassen. Rabatten er afhængig af de specifikke bøger.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.