Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Studiebøger

Vi tror på at billige studiebøger gør din studietid sjovere. De populære studiebøger finder du i milevis hos os med en stor variant af disse slags. Du vil oftest kunne finde dem, du mangler via. din pensumliste og dermed finde ud af, hvilke studiebøger der er billigere hos os kontra udbyder fra skolen. Sortimentet er endeløst med et hav af forskellige fag, da vi har prøvet at skaffe så meget som muligt, der passer til de fleste studerende. Studiebøger er vigtige, og vi ved også, de kan være rigtig dyre, så det er en god ide at undersøge, hvor du kan få dem billigst. Heldigvis er vores priser kørt helt ned, så du kan få råd til meget mere i hverdagen! Vi har nogle specielle tilbud, som du også kan få gavn af. Scroll ned på siden og find dine billige studiebøger online hos os.
Vis mere

Vælg de korrekte udgaver

Det eneste du skal være opmærksom på er at kontrollere, at de bøger du køber er den korrekte udgave. Tjek derfor at den bog du er klar til at købe, er den nyeste udgave eller den udgave som dit studiested anvender. Ofte vil der fremgå et ISBN-nummer på din pensumliste, og hvis du søger på nummeret i vores søgefelt, vil du få vist den korrekte udgave, der anvendes på dit studiested.

Saml klassen og spar penge

Hvis du kan samle din klasses bogbestillinger hos os, lover vi EKSTRA lave priser til hele klassen. Rabatten er afhængig af de specifikke bøger.

Køb billige studiebøger

Det skal være sjovt at være studerende, og det bliver en hel del sjovere, når SU’en rækker til mere end bare studiebøger. Vi ved, at bøgerne er nødvendige for, at du kan få det maksimale ud af dit studie, og derfor sørger vi for, at du kan købe dem til markedets laveste priser! Din tid er kostbar, og derfor bør det ikke være nødvendigt at søge efter de bedste tilbud flere forskellige steder, så vi har gjort det nemt! Hos os ER dine studiebøger nemlig markedets billigste. Så kan du bruge din studietid (og SU) på at have det sjovt!Hos Tales.dk tror vi nemlig på, at læring og læsning går hånd i hånd. Derfor kan vi naturligvis ikke kalde os den fuldendte boghandel uden studiebøger. Vi tilbyder derfor alle de studiebøger, som de danske studiesteder har som en del af pensum og endda flere til både i fysiske og digitale udgaver.


Studiebøger online

Hos os finder du et kæmpe udvalg af studiebøger online og bøger til specifikke fagområder, som benyttes i undervisning. Det handler ikke altid for alle om at finde bøger fra pensumlisten, når de er studerende, da nogle foretrækker at finde bøger, som har alternative vinkler til den konkrete studiebog, som skal bruges. Her på siden er der noget anderledes materiale med samme fokus, som oftest kan bruges, hvis du f.eks. skal validere din data. Det er oftest en god ide at underbygge dine konstateringer med teorier, der også er analyseret af andre forskere eller lignende inden for fagområdet. Dyk eventuelt ned i vores kategori 'Business og læring, hvor du finder en god oversigt over forskellige underkategorier af bøger, som passer til dit studie.Skolebøger

Hos tales.dk består vores sortiment af viden og læring, som henvender sig til både skolen, studie og arbejdspladsen. Vores skolebøger er skrevet af kloge hoveder, som enten kan bygge ovenpå den viden, som du i forvejen har eller give dig en ny viden fra en anden vinkel. Vi byder på en række af populære studiebøger online, så du altid kan følge med i timerne på skolen. Du arbejder måske med en nyopstartet virksomhed og skal beskrive dens forretningsmodel, så kan du her få en bred viden og en guide til at hjælpe dig på rette vej. Her kunne bogen “Business Model Generation” af Alexander Osterwalder være spændende at tage et kig på, da den er super brugbar til både små og store virksomheder. Husk at ISBN nummeret kan hjælpe dig med at finde din specifikke skolebog, du mangler! Det kan spare dig tid og besvær, men også penge, hvis du leder efter studie- eller skolebøger fra din pensumliste. Hos Tales ønsker vi dig endnu engang, at du får den bedste studietid og dertil også en billig en! Vi håber det kan give dig ro i hjertet gennem de nedsatte priser på diverse studiebøger. Vidste du, at hvis du samler hele klassen og køber studiebøger online hos os i dag, så sørger vi for ekstra nedsatte priser? 

FAQ - oftest stillede spørgsmål til studiebøger

Hvad koster studiebøger?

Det er meget forskelligt, da forskellige virksomheder arbejder med forskellige priser baseret på deres aftaler. Hos Tales har vi fokuseret på at køre priserne så langt ned som muligt, så du som studerende roligt kan fokusere på din uddannelse og færre omkostninger.

Hvilke studiebøger har vi?

Vi har studiebøger inden for marketing, samfundsfag, grammatik, økonomi, sygepleje og meget mere! Vi har et kæmpe udvalg, så uanset hvad du søger, så bør du meget gerne kunne finde det her på siden. Find din næste billige studiebog til blandt andet bachelor eller kandidat uddannelsen her.

Hvilke studiebøger skal jeg bruge til mit studie?

Ofte vil der fremgå et ISBN-nummer på din pensumliste, og hvis du søger på nummeret i vores søgefelt, vil du få vist den korrekte udgave, der anvendes på dit studiested. Så hvis vi ikke har den specifikke bog på siden her, så kan du alligevel nemt og hurtigt finde den via vores søgefelt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.