Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Strikkebøger

Er du vild med at strikke, men mangler inspiration til hvad det næste skal være eller hvad dit første strikkeprojekt skal blive til? Her på siden finder du et stort udvalg af strikkebøger til både rutineret og nybegyndere, så alle kan være med og komme i gang med at blive kreativ. Det kan også være én, du holder af, som mangler en inspirerende strikkebog, så kan du glæde ham eller hende med en af vores mange strikkebøger fra udvalget nedenfor. Gå på opdagelse efter alt lige fra de nyeste strikkebøger på markedet, bøger om strikning til damer, strikkebøger til børn og meget mere. God strikkelyst. 
Vis mere

Strikkebøger til damer

Strikkebøger til damer er enormt populære, da strikning hos kvinder er blevet en ny trend igen. Det kan være utrolig afslappende af strikke, og hvis man samtidig finder den perfekte strikkeopskrift at følge, så kan tiden næsten stå helt stille. Her på siden har vi blandt andet håndplukket gode og populære strikkebøger til damer, så I kan være kreative derhjemme foran tv’et eller i strikkeklubben. Hvis du samtidig kan lide at lytte til lydbøger, så er strikning og lydbøger den perfekte kombination, da du både kan være kreativ og fordybe dig i en god bog. Hvis du mangler lydbøger på abonnement, så du kan lytte ubegrænset til alle de bøger, du ønsker, så kan du lige nu hos Tales prøve vores bog app i 14 dage gratis, og mærke om det er noget for dig. Strikkebøger er for alle, som har lyst til at prøve det kreative univers, og uanset om du er nybegynder eller godt trænet til at strikke, så er der massere af populære strikkebøger til damer… Find spændende strikkeoplevelser til kvinder i udvalget ovenover. 


Nye strikkebøger i 2022


Strikkebøger er meget populære og derfor kommer der naturligvis hele tiden nye til. Denne side bliver hele tiden opdateret, så alle nye strikkebøger i 2022 og fremover vil blive vist her. Vi glæder os altid over nye strikkebøger og her i 2022 er ingen undtagelse, så vi kan fortsætte med at være kreative og glæde vores børn, veninde, mor eller onkel med en fin sweater eller hue, som er strikket med kærlighed. Mangler du inspiration til strikkeoplevelser så gå på opdagelse i udvalget her og find din næste nye strikkebog. 
Strikkebøger for børn

Søger du inspiration til at strikke de perfekte strømper, huer eller vanter til dine børn eller børnebørn? Der findes mange strikkebøger til børn, hvor nogle af dem er håndplukket til udvalget ovenover. Der er naturligvis også strikkebøger for børn, så selv de helt unge kan være med. Det kan f. eks være Nordic - Dansk børnestrik som indeholder strikkeoplevelser til børn fra 0-6 års alderen. Opskrifterne varierer i sværhedsgraden, men henvender sig perfekt til nybegyndere i alderen 0-6 år. Det kan være rigtig godt for børn at starte med at strikke, så de allerede i en tidlig alder kan føle sig kreativ. Find inspiration af vores strikkebøger for børn her på siden, hvis dit barn også står også mangler udfordrende opskrifter.


Strikkebøger for nybegyndere

Alle skal starte et sted, og derfor har alle været i nybegynderfasen, uanset om du er ung, gammel, mand eller kvinde. At være nybegynder kan også være en god ting, da der venter et hav af kreative udfordringer i fremtiden. Flere af strikkebøgerne på siden henvender sig til både nybegyndere og rutinerede, som har været i gang i et godt stykke tid. Alle kan derfor være med, men vi anbefaler lige at tjekke bøgernes beskrivelse ud inden, så du ikke er i tvivl om, at du også kan være med. Uanset om du søger strikkebøger for nybegyndere eller du allerede er en haj til at strikke, så ønsker vi dig god strikkelyst!FAQ - ofte stillede spørgsmål til strikkebøger

Hvad er de populæreste strikkebøger?

Strikkebøger er enormt populære og derfor finder du et hav af spændende strikkebøger her. Nogle af vores mest populære strikkebøger lige nu er blandt andet ‘Mens vi strikker’, ‘Lærke Bagger strik’ og ‘Strik’. 

Findes der strikkebøger for børn?

Her på siden har vi håndplukket nogle af de bedste strikkebøger, som henvender sig til børn, så alle i en tidlig alder kan udforske deres kreative egenskaber og komme godt i gang. Find spændende strikkebøger for børn her.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.