Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bevægeapparatets anatomi er en klassiker inden for anatomiske lærebøger. Den 13. udgave er en ny og opdateret udgave suppleret med helt nye og utroligt flotte og pædagogiske illustrationer. Lærebogen kombinerer den grundlæggende anatomi med både forebyggelse, undersøgelse, behandling, træning og genoptræning og er således den moderne lærebog for både læge-, idræts- og fysioterapeutstuderende. Elementer af embryologi, antropologi, sammenlignende anatomi, histologi og mekanisk fysik er medtaget i det omfang, det bidrager til forståelsen af struktur og funktion. Med bogen følger en elektronisk version, en i-bog, som du får adgang til via en unik e-nøgle, der er trykt forrest i bogen. i-bogen indeholder bl.a.: - Bogens fulde tekst og alle illustrationer i digital form - Egen digital notesbog til noter og opgaver - Mulighed for at markere i teksten - Mulighed for at se illustrationer i stor forstørrelse - Søgefunktion i tekst og noter - Videoklip med røntgenkinematografiske optagelser af de store led, arthropiske optagelser af skuldre og knæ, kliniske undersøgelser og optagelser af biologisk materialers og strukturers mekaniske egenskaber.
Bogen introducerer menneskets neuroanatomi på et niveau som svarer til eksamen i neuroanatomi ved medicinstudiet. Faget volder, på grund af sin kompleksitet og egenartede nomenklatur, ofte indlæringsmæssige problemer. Denne bog giver pga. sin enkelhed førstegangslæseren mulighed for at forstå nervesystemet som et sammenhængende hele på det anatomiske og funktionelle plan. Materialet er udvalgt på baggrund af den kliniske anvendelighed af stoffet, og der er i samtlige kapitler lagt vægt på relevante kliniske problemstillinger. Bogen består af 3 dele. Første del giver en generel oversigt over nervesystemets opbygning, celler, funktion og udvikling. Anden del er de mere specialiserede kapitler, som beskriver nervesystemets strukturelle opbygning, og sidste del omhandler de strukturelle komponenters funktionelle samspil i overordnede sensoriske, motoriske, autonome og limbiske systemer. Bogen er rigt illustreret med en skematiske, pædagogiske stregtegninger og kliniske fotos.
Histologi kompendium er et supplement til Genesers histologi. De tre forfattere bag kompendiet er alle medicinstuderende, der selv har undervist i histologi. Kompendiet følger samme kapitelstruktur som Genesers histologi, og undervejs henvises der til figurer i bogen. Desuden indeholder kompendiet en spotvejledning til almen– og specielhistologi. Anatomispot indgår oftest som en central del i histologiundervisningen, og her kan kompendiet hjælpe den studerende med at genkende de enkelte histologiske præparater. Tanken med kompendiet er, at det både kan bruges parallelt med undervisningen, når man skal læse op til eksamen og senere hen til genopfriskning i forbindelse med de kliniske fag. I 2. udgave er der sket følgende ændringer:• Der er tilføjet nye præparater og ekstra illustrationer til spotvejledningen.• Der er kommet et stikordsregister bagerst i bogen.• Spotvejledningen er blevet markeret med fingermærker, så man nemt og hurtigt kan finde den i forbindelse med anatomispot.• Bogen blevet rettet igennem for fejl og mangler.• Tekstopsætningen er flere steder blevet gjort mere hensigtsmæssig.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.