Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i De unge helte serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  60,95 - 292,95 kr.

  Danmark er truet! Den onde organisation PYRE har besat landet, og nu må fire unge helte stå sammen for at redde det. Fire superhelte, der alle på hver sin måde har oplevet PYREs ondskab, slutter sig sammen i kampen mod organisationen. En kamp, der ikke bliver lettere af, at de pludselig tvinges til at kæmpe mod en af deres egne … DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  60,95 - 287,95 kr.

  Danmark er truet! Den onde organisation PYRE har besat landet, og nu må fire unge helte stå sammen for at redde det. Medusa, Nordlys og Skjold er på flugt fra den onde organisation PYRE, som for at kunne tage magten i Danmark sender superhelte-dræberen DRAUG efter de unge helte. Heltene har en plan, spørgsmålet er bare, om de kan nå at redde landet, eller om de vil lide samme skæbne som GHOST … DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  259,95 - 287,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – men hvor er de? Den unge superhelt Blitz må finde De unge helte! Jorden står over for en invasion fra rummet, og der er brug for alle superheltene. Men regeringen har vedtaget en lov mod De unge helte, så de er gået under jorden. Når Blitz at finde dem, før militæret får fat i dem?DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

 • af Nicole Boyle Rødtnes & Bjarke Schjødt Larsen
  259,95 - 287,95 kr.

  Gemt bag skyerne på himlen venter en trussel mod Jorden. Der er brug for De unge helte – nu mere end nogensinde før!De unge helte er blevet lokket i en fælde. Rumvæsnerne virker uovervindelige. Hvis Jorden skal have en chance, er militæret nødt til at arbejde sammen med De unge helte, ikke imod dem. Men kan alliancen bære? Ét er hvert fald helt sikkert: Verden vil ikke være den samme igen efter denne kamp.DE UNGE HELTE er en selvstændig serie om superheltene GHOST, Nordlys, Medusa, Blitz og Skjold.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.