Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
"I Gaar er ikke i Morgen, men i Dag er i Morgen i Gaar!"I 105 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.rnrnFør Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".rnrnHan fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.rnrnRobert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Ja, De smiler, men ikke desto mindre er jeg Viking."I 102 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Vanskeligheden ved at holde op med at ryge ligger i, at man ikke maa ryge!"I 101 flue er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger. Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat". Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark. Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Hvis vi ikke skulde ses forinden, maa jeg saa ønske Dem, Glædelig Jul.""Tak i lige Maade og godt Nytaar, Glædelig Paaske og Pinse og til Lykke med Fødselsdagen!"I 104 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Hvad hedder din læge?""Det aner jeg ikke, det er umuligt at læse hans Navn!"I 108 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Hukommelsen er dog en mærkelig Ting, jeg husker tydeligt Frederik den Syvende, men det er mig komplet umuligt at huske, hvor jeg har lagt mine Briller!"I 117 udvalgte fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Med Hensyn til Vejret er det bedst at vente med at udtale sig, til Dagen efter."I 100 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Hele Vinteren gaar de og længes efter Solen – og naar den saa er der – ta’er de sorte Briller paa!"I 107 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger. Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat". Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark. Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Man bør ikke forveksle Musikkens poetiske Ballade med den Ballade, der har været de sidste Aar."I 103 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Tænk - han ringede mig op Klokken to om Natten!""Ja - Telefonen er en glimrende Opfindelse!"I 113 udvalgte fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
"Kan De ikke tegne folk, saa det ligner?""Jo - men det nænner jeg ikke."I 106 fluer er der samlet en række af Storm P’s humoristiske ’Dagens Flue’, der udkom dagligt i Berlingske Aftenavis i 1939-1949.Beskæftiget som tegneserietegner, maler, humorist, forfatter og skuespiller blev Robert Storm Petersen (1882-1949), en stor succes under pseudonymet Storm P. Blandt hans mest kendte arbejde er hans bladtegninger, der bl.a. inkluderer "fluerne" og "de tre små mænd". Det var disse satiriske tegninger, der fik ham skrevet ind i den danske historie som en af tidens vigtigste kunstnere. De er senere hen blevet udgivet i samlinger.Før Storm P. for alvor blev et kendt navn, debuterede han som forfatter sammen med Holger Rasmussen og Axel Breidahl under pseudonymet Hugo Krantz i 1904 med kriminalromanen "København i Nat".Han fik sin skuespiller debut i "Caros Død" og var i et par år efterfølgende medvirkende i utallige andre stumfilm. Hans tilbagekomst til lærredet skete i 1913 med "Lille Klaus og store Klaus", hvorefter han både lavede teater og nåede at være med i nogle af de første film med lyd i Danmark.Robert Storm Petersen døde som 66-årig i 1949 på Frederiksberg, hvor Storm P. museet har eksisteret siden 1977. Her findes en omfattende samling af Storm P’s kreative arbejde.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.