Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger i Gastro Podcast serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • af Jesper Uhrup
    46,95 kr.

    På den store aften skal alt smage rigtigt, og familier kan blive opløst, hvis alt ikke er perfekt. Men der er ingen grund til panik. Hvis man forbereder sig ordentligt, er julemaden ret enkel. Kok på Restaurationen, Bo Jacobsen, er medvirkende i dette afsnit.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Bo JacobsenProduceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    46,95 kr.

    Der er nu gået et halvt år, siden restaurant Alchemist åbnede – en af de mest hypede restaurantåbninger nogensinde på dansk jord. Vi har mødt manden bag, Rasmus Munk, bl.a. til en snak om at indfri de store forventninger, om at få besøg af sit store forbillede, Ferran Adrià, og om forretningsmænd, der oplever en zen-agtig ro ved at få serveret 50 anretninger i Munkens kunstige univers, der gør det tæt på umuligt at kende forskel på nat og dag, illusion og virkelighed.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Rasmus MunkProduceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    46,95 kr.

    Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal man? Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen inviterede Politikens madanmelder Lærke Kløvedal på restaurant Marchal for at få svar på nogle af de spørgsmål, restaurantanmeldere altid bliver stillet. Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Lærke KløvedalProduceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    46,95 kr.

    Kogebogsforfatteren og madskribenten Nanna Simonsen taler om traditioner og om at skrue på dem, og om hvordan man klarer julemaden. Men de brune kartofler vil hun ikke hjælpe med, for hun bryder sig ikke om dem!Vært: Jepser Uhrup Medvirkende: Nanna SimonsenProduceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    46,95 kr.

    Gastro taler med filmproducenten Vibeke Windeløv om glæden ved at spise alene – og sammen med en hel masse. Og i det hele taget om glæden ved at spise og drikke godt. Og om hvorvidt mad på film fungerer.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Vibeke WindeløvProduceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    36,95 kr.

    Af alle verdens luksusråvarer er der intet, der kommer op på siden af caviar. Der hænger stadig en tyk em af dekadence over størens æg, der som intet andet kan signalere luksus på menuen. Det har kokkene opdaget, og især i de seneste par år har der nærmest været tale om en sort guldfeber på den danske restaurantscene, hvor caviar ikke længere er forbeholdt de dyreste spisesteder.Skrevet af Lars Roest-Madsen Indlæst af Niels Malte Lundsgaard Klippet af Rakkerpak ProducionsCover af Alek ModinArtiklen blev bragt i magasinet Gastro nr. 170.Produceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    36,95 kr.

    I fjor lukkede trestjernede Maaemo i Oslo for at flytte i nye lokaler. For manden bag, danske Esben Holmboe Bang, var det fulde potentiale i de oprindelige lokaler nået, og der skulle noget andet til for at flytte restauranten til næste niveau. I den proces har det ikke blot handlet om at skabe en ny og bedre restaurant – Esben Holmboe Bang har også brugt tid og energi på at blive en bedre og dygtigere version af sig selv.Skrevet af Rasmus Palsgård Indlæst af Niels Malte Lundsgaard Klippet af Rakkerpak Producions Cover af Alek ModinArtiklen blev bragt i magasinet Gastro nr. 167.Produceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

  • af Jesper Uhrup
    36,95 kr.

    Nyhavn er noget af det mest danske og københavnske, der drager både ind- og udenlandske turister, mens de fleste københavnere går en stor bue udenom. Men alle skulle hellere gøre som våren i Sigfred Pedersens ’Søren Bramfris lærkesang’, nemlig gå gennem Nyhavn og helt ned for enden på solsiden og ned i kælderen i et gammelt pakhus, hvor restauranten Sea by Kiin Kiin har til huse. Her skal de forlange smørrebrødssedlen udleveret af Henrik Yde, ham med de mange thai-inspirerede restauranter. Så skal de få nyfortolket højtbelagt at smage!Skrevet af Lars Roest-Madsen Indlæst af Niels Malte Lundsgaard Klippet af Rakkerpak Productions Cover af Alek Modin Artiklen blev bragt i magasinet Gastro nr. 168.Produceret af Talk Town, Story House EgmontLyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: SkiftendeProduceret af Talk Town, Story House EgmontJesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.