Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger i Grundbog i sygepleje serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • - Grundbog i sygepleje
    af Bjarne Bruun Jensen, Betina Dybbroe, Mette Hartlev, mfl.
    507,95 kr.

    Patient er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til det at være patient, men beskriver også samspillet mellem patient, sygeplejerske og de pårørende. Målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at yde sygepleje med forståelse for patienten og dennes perspektiv. Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner. Patient er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves. I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen. I-bogen rummer videoer, quiz og andet ekstramateriale. Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

  • - Grundbog i sygepleje
    af Preben Ulrich Pedersen, Elisabeth O.C. Hall, Kirsten Beedholm, mfl.
    507,95 kr.

    Fag er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til de faglige, organisatoriske og uddannelsesmæssige rammer, sygeplejen udfolder sig indenfor. Målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde refleksivt med sygepleje som et fag, der praktiseres i en kontekst bestemt af historiske, sociale og politiske forhold. Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner. I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen af den trykte bog. I-bogen indeholder videoer, quiz og andre ekstramaterialer. Fag er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves. Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

  • - Grundbog i sygepleje
    af Ingrid Poulsen, Inge Pedersen, Jeanette Finderup, mfl.
    797,95 kr.

    Klinik er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til udøvelsen af klinisk sygepleje, og målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde systematisk, vidensbaseret og situationsbestemt med centrale problemstillinger inden for sygeplejen. Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner. Klinik er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves. I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen af den trykte bog. I-bogen indeholder videoer, quiz og andre ekstramaterialer. Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

  • af Annesofie Lunde Jensen & Julie Duval Jensen
    432,95 kr.

    VIDEN, VIDENSKAB OG FORSKNING I SYGEPLEJENy, grundig og relevant grundbog om sygeplejeforskning og videnskabsteori inden for sygepleje. Bogen henvender sig til sygeplejestuderende, cand.cur. og kliniske sygeplejersker, der ønsker at udvikle praksis og udvikle ny viden inden for sygepleje. Et relevant og nyt indspark i grundbøger i sygeplejeforskning og videnskabsteori, som præsenterer dig for ny, aktuel forskning og metodologiske overvejelser.Gennem bogens 17 kapitler får du en grundig indføring i forskellige, udvalgte videnskabsteoretiske retninger, som benyttes inden for sygeplejeforskning. Hvert kapitel tager afsæt i konkrete forskningsprojekter med udgangspunkt i et videnskabsteoretisk ståsted og gennemgår relevante metodologiske og teoretiske overvejelser for dig, som ønsker at anvende en af disse videnskabsteoretiske positioner til at udvikle ny, praksisnær viden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.