Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Jagten på guldskålen serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Peter Gotthardt
  88,95 - 198,95 kr.

  PIGEN MORGENGRY HAR MISTET HIMMELDRAGENS GYLDNE SKÅL. HUN BLIVER FORVIST TIL JORDEN OG KAN KUN VENDE TILBAGE, HVIS HUN FINDER SKÅLEN.Det er uvenskab ved første blik, da Morgengry møder drengen Fem. Men de har brug for hinanden. Sammen tager de ud på en rejse, der er fuld af farer, fjender og forhindringer.Der udkommer otte bøger i serien Jagten på guldskålen. Denne bog har to stjerner og er til dem, der kan læse lidt længere tekster.

 • af Peter Gotthardt
  61,95 kr.

  Gry kommer fra himlen. Hun skal finde en skål, der er blevet væk. Drengen Fem lover at hjælpe hende. Men det bliver en farlig tur.”Jagten på guldskålen” er en spændende fantasy-serie i fire bind.

 • af Peter Gotthardt
  61,95 kr.

  Fem og Gry har fået en ven. Det er aben Koko. Han viser vej gennem de høje bjerge. Men han glemmer at passe på. Og farlige væsner ligger på lur.”Jagten på guldskålen” er en spændende fantasy-serie i fire bind.

 • af Peter Gotthardt
  88,95 - 198,95 kr.

  PIGEN MORGENGRY HAR MISTET HIMMELDRAGENS GYLDNE SKÅL. HUN BLIVER FORVIST TIL JORDEN OG KAN KUN VENDE TILBAGE, HVIS HUN FINDER SKÅLEN.Aben Kókoro kender det sted, hvor skålen er gemt. Han har lovet at føre Morgengry og Fem derhen. Men på vejen gennem bjergene lurer en flok blodtørstige bæster på dem ...Der udkommer otte bøger i serien Jagten på guldskålen. Denne bog har to stjerner og er til dem, der kan læse lidt længere tekster.

 • af Peter Gotthardt
  61,95 kr.

  De tre venner kommer til en by. Husene er faldet sammen. Der bor ikke nogen. Kun en ond troldmand og hans tjenere. Og han vil ikke forstyrres!”Jagten på guldskålen” er en spændende fantasy-serie i fire bind.

 • af Peter Gotthardt
  88,95 - 198,95 kr.

  De tre venner kommer til en by.Husene er faldet sammen.Der bor ikke nogen.Kun en ond troldmand og hans tjenere.Og han vil ikke forstyrres! Læs alle bøger om Jagten på Guldskålen! Denne bog har to stjerner og er til dem, der kan læse lidt længere tekster.

 • af Peter Gotthardt
  61,95 kr.

  De tre venner er tæt på skålen. Men troldmanden har gemt den godt. Og han vil stoppe de tre. Han sender sin tjener af sted. Det er et genfærd, der skal få ram på dem.”Jagten på guldskålen” er en spændende fantasy-serie i fire bind.

 • af Peter Gotthardt
  88,95 - 198,95 kr.

  De tre venner er tæt på skålen. Men troldmanden har gemt den godt. Og han vil stoppe de tre. Han sender sin tjener af sted. Det er et genfærd, der skal få ram på dem.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.