Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Må ikke åbnes serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Charlotte Habersack
  144,95 - 157,95 kr.

  Hverdagen i den lille, kedelige by Boring bliver pludselig noget mere spændende for den 11-årige Nemo Pinkowski, da han modtager en mystisk pakke med teksten: Til ingen! Hvor peberet gror, ved verdens ende.Der er ingen afsender, og selvom der specifikt står, at pakken ikke må åbnes, er det lige nøjagtig, hvad Nemo gør …Heldigvis indeholder pakken kun et lille yeti-lignende plysmonster, og hvor bidsk kan en tøjbamse egentlig være? Altså medmindre den bliver levende og vokser faretruende hurtigt … Med hjælp fra sine venner, Frede og Oda, må Nemo nu forsøge at skjule yetien, men hvordan gør man lige det? Og kan man sende en pakke retur, man aldrig skulle have åbnet?Første bind i den hæsblæsende serie fuld af spænding, humor og levende legetøj!

 • af Charlotte Habersack
  157,95 kr.

  Nemo modtager endnu en mystisk pakke. Der er ingen afsender, og selvom der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES - er det lige nøjagtig det, Nemo gør …Denne gang er der noget slimet i pakken. Måske en nuttet snegl? Nej, slet ikke … Nemo, Frede og Oda bliver i stedet babysitter for en neongrøn, pruttende slimklat, der med lynets hast hæver som en blævrende bolledej.Legetøjet skal hurtigst muligt retur til sin ejer! Men det bliver måske ikke så nem en opgave … Og vil man overhovedet returnere en slimklat, hvis den viser sig at være et vidundermiddel, man kan tjene penge på?Andet bind i den hæsblæsende serie fuld af spænding, humor og levende legetøj!

 • af Charlotte Habersack
  144,95 - 157,95 kr.

  Nemo modtager endnu en mystisk pakke, hvor der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES …Denne gang beslutter Nemo sig for at være fornuftig og levere den uåbnede pakke tilbage på posthuset. Oda og Frede er lettede over deres vens beslutning, og alt burde være i den skønneste orden. Men pludselig bliver det buldermørkt i den lille by Boring, selvom det er midt på dagen … Åh nej, en anden må have åbnet den mystiske pakke! Men hvem? Og værst af alt, hvilket legetøj er aktivt om natten og … tørstigt?Tredje bind i den hæsblæsende serie fuld af spænding, humor og levende legetøj!

 • af Charlotte Habersack
  144,95 - 157,95 kr.

  Nemo modtager endnu en mystisk pakke. Der er ingen afsender, og selvom der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES - er det lige nøjagtig det, Nemo gør …Plysbamsen Drago forsvinder i et uopmærksomt øjeblik, og inden længe får Nemo, Oda og Frede selskab af en levende og ildspyende drage! Nemo er fascineret, men vennerne må i en fart få forenet Drago med sin ejer. Der er bare lige et problem … Den eneste, der kan forvandle Drago til legetøj, befindersig på Sicilien! Nemo, Oda og Frede begiver sig ud på et brandvarmt eventyr, men pludselig blander Boring Borgerværn sig, og vennerne må lægge en ny plan. Mon Dragos magiske spyt kan hjælpe dem …?Fjerde bind i den hæsblæsende serie fuld af spænding, humor og levende legetøj!

 • af Charlotte Habersack
  144,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES!TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDENemo modtager en mystisk pakke, hvor der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES! Og Nemo … ja, han åbner selvfølgelig pakken.Lyserøde skyer, regnbuer og en liflig duft af jordbær breder sig over Boring. Denne gang gætter Frede, Oda og Nemo hurtigt, at der er en enhjørning i pakken. Og hvor problematisk kan det egentlig være?Selvom den selvfede enhjørning Magic til tider er mere end almindeligt anstrengende, har de tre venner ikke ligefrem travlt med at genforene ham med sin ejer, Tessa. Ikke til at begynde med i hvert fald …Femte bind i den hæsblæsende serie fuld af spænding, humor og levende legetøj!

 • af Charlotte Habersack
  137,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES! TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDE Endnu en gang modtager Nemo en pakke uden afsender, men Nemo har ikke tid til flere eventyr og bør fokusere på skolen. Han returnerer derfor pakken på posthuset. En fornuftig beslutning … Indtil det pludselig bliver bælgravende mørkt i Boring! Nemo, Frede og Oda er straks klar over, at det mærkværdige vejrskifte ikke har en naturvidenskabelig forklaring, og nogen må derfor have åbnet pakken. Men hvem?3. bind i den sjove serie med de hemmelige pakker og mystiske monstre.

 • af Charlotte Habersack
  117,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES! TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDE Nemo modtager en mystisk pakke, hvor der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES. Og Nemo … ja, han åbner selvfølgelig pakken. Heldigvis indeholder pakken kun et lille yeti-lignende plysmonster, og hvor bidsk kan en tøjbamse egentlig være? Altså medmindre den bliver levende og vokser faretruende hurtigt … Med hjælp fra sine venner må Nemo nu forsøge at skjule yetien, men hvordan gør man lige det? Og kan man sende en pakke retur, man aldrig skulle have åbnet?

 • af Charlotte Habersack
  127,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES! TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDENemo modtager en mystisk pakke, hvor der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES! Lyserøde skyer, regnbuer og en liflig duft af jordbær breder sig over Boring. Denne gang gætter Frede, Oda og Nemo hurtigt, at der er en enhjørning i pakken. Og hvor problematisk kan det egentlig være? Selvom den selvfede enhjørning Magic til tider er mere end almindeligt anstrengende, har de tre venner ikke ligefrem travlt med at genforene ham med sin ejer, Tessa. Ikke til at begynde med i hvert fald ...5. bind i den sjove serie med de hemmelige pakker og mystiske monstre.

 • af Charlotte Habersack
  137,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES! TIL INGEN! HVOR PEBERET GRORVED VERDENS ENDE Nemo modtager en mystisk pakke, hvor der med store bogstaver står: MÅ IKKE ÅBNES. Og Nemo … ja, han åbner selvfølgelig pakken. Denne gang er der noget slimet i pakken. Måske en nuttet snegl? Nej, slet ikke … Nemo, Frede og Oda bliver i stedet babysitter for en neongrøn, pruttende slimklat, der med lynets hast hæver som en blævrende bolledej. Legetøjet skal hurtigst muligt retur til sin ejer! Men det bliver måske ikke så nem en opgave … Og vil man overhovedet returnere en slimklat, hvis den viser sig at være et vidundermiddel, man kan tjene penge på?

 • af Charlotte Habersack
  137,95 kr.

  MÅ IKKE ÅBNES! TIL INGEN! HVOR PEBERET GROR VED VERDENS ENDEPlysbamsen Drago forsvinder i et uopmærksomt øjeblik, og inden længe får Nemo, Oda og Frede selskab af en levende og ildspyende drage! Nemo er fascineret, men vennerne må i en fart få forenet Drago med sin ejer. Der er bare lige et problem ... Den eneste, der kan forvandle Drago til legetøj, befinder sig på Sicilien! Nemo, Oda og Frede begiver sig ud på et brandvarmt eventyr, men pludselig blander Boring Borgerværn sig, og vennerne må lægge en ny plan. Mon Dragos magiske spyt kan hjælpe dem ...? 4. bind i den sjove serie med de hemmelige pakker og mystiske monstre.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.