Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Brøndums Hotel i Skagen er kendt som stedet, hvor en hel generation af skagensmalere og digtere diskuterede, malede og spiste sig gennem Madam Brøndums overdådige måltider. Hotellets historie strækker sig over fire generationer af familien Brøndum, fra starten i den gamle købmandsbod i begyndelsen af 1800-tallet over kro og gæstgiveri til Brøndums Hotel, som det ser ud i dag.Den særlige, hjemlige atmosfære og et køkken med vægt på råvarer fra Skagens natur – fisk, skaldyr og vildt – har altid været et adelsmærke hos Brøndums. De gastronomiske udfordringer og oplevelser er fulgt med tiden for såvel køkkenchefen som for gæsterne. Enkelte af bogens opskrifter stammer fra dengang, og der er bygget videre på flere af dem. Nye er kommet til i tidens og stedets ånd. Bogens første del beretter om familien Brøndum og hotellets historie, herunder dets særlige betydning for dansk og international kunsthistorie. Anden del består af et stort udvalg af opskrifter med fisk, skaldyr og vildt samt en række udsøgte desserterJournalist og forfatter Claus Jacobsen har skrevet flere bøger om Skagen samt produceret en række TV-udsendelser om skagensmalerne og Brøndums Hotel. Derudover står han også bag bøger om samfund og kommunikation.Claus Jacobsen er tidligere kulturredaktionssekretær på dagbladet Politiken og medarbejder ved Danmarks Radio, blandt andet som studievært i TV-Avisen, tidligere tv-lektor på Danmarks Medie – og Journalisthøjskole i billedkomposition samt informationschef i Nordisk Råd.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.