Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Til de nysgerrige serien

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Karrusel Forlag
  88,94 kr.

  Hvordan holder en flyvemaskine sig oppe i luften?Hvad er et ekko?Løft flapperne og find svarene på disse spørgsmål. Udforsk verden med denne store bog med sjove forklaringer på, hvordan ting virker.Hvorfor ryster jorden, når der er jordskælv?

 • af Marie D. Christiansen
  65,95 kr.

  Der er én ting, der er sikkert her i livet, og det er, at vi engang er blevet født. Men hvad betyder det? Hvordan bliver en kvinde gravid? Og hvad er sex egentlig for noget? br br Det er ikke alle voksne, der synes, det er sjovt at have sex. Nogle kan bedre lide at nusse i haven eller spille el-guitar. br br Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/Marie D. Christiansen er uddannet visuel kommunikator fra Danmarks Designskole i 2006.

 • af Marie D. Christiansen
  63,94 - 65,95 kr.

  Hvem bestemmer i Danmark? Dronningen, dig selv eller din far? Hvad er politik egentlig for noget, og hvad bruger man det til?Bogen om politik forklarer børn på en åben og anderledes måde, hvad politik er: Hvordan er et demokrati skruet sammen, hvad er skat, folketingsvalg osv. osv.Andre bøger i serien:Til de nysgerrige: En bog om dødenTil de nysgerrige: En bog om krop, sex, og hvordan man får børnFra 6+

 • af Karrusel Forlag
  88,94 kr.

  Min krop - Til de nysgerrige er en fascinerende papbog med flapper skrevet af Karrusel Forlag. Denne bog, der blev udgivet i 2022, er en fantastisk måde for børn at udforske og forstå deres egen krop på. Med sin letforståelige tekst og interaktive flapper, gør denne bog læring sjovt og engagerende. Udgivet af Karrusel Forlag, er denne bog et must-have for alle nysgerrige børn. Den er både informativ og underholdende, og er sikker på at blive en favorit i enhver børnebogsamling.

 • af Marie D. Christiansen
  65,95 kr.

  Der er én ting, der er sikkert her i livet, og det er, at vi alle skal dø. br Men hvad betyder det? Hvornår er man død? Og hvordan føles det? br br OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/Marie D. Christiansen er uddannet visuel kommunikator fra Danmarks Designskole i 2006.

 •  
  88,94 kr.

  Blev universet skabt i Big Bang? Kan man lande på en asteroide? Hvornår dukkede de første stjerner op? Løft flapperne og find svarene på disse og mange flere spørgsmål om rummet. lær om asteroider, planeter, opdag nye stjerner og meget andet i denne sjove faktabog!

 •  
  88,94 kr.

  Hvilken dinosaur var den største? Er høns beslægtede med dinosaurer? Hvilke dinosaurer havde horn på hovedet? Løft flapperne og find svarene på disse og mange flere spørgsmål om dinosaurerne. Udforsk den mesozoiske verden, og lær alt om de forhistoriske væsner og meget andet i denne sjove faktabog!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.