Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det at spise gluten- og sukkerfrit har i løbet af de senere år vist sig at give et bedre liv for rigtig mange mennesker inklusive mig. Mange almindelige problemer i dagligdagen som oppustethed, diarre, forstoppelse og mavekramper kan være forårsaget af, at man ikke tåler gluten. Denne bog er derfor tænkt som en håndsrækning både til dig, der skal i gang med en kostomlægning, og til dig, der allerede har gavn af at spise gluten- og sukkerfrit, men har lyst til ny inspiration til dine måltider.Det lette valg – glad og sund uden gluten og sukker er en kogebog fyldt med opskrifter i sunde udgaver med mange grøntsager og uden hvedemel og sukker. Almedina Bajramovic Boskailo viser, at det sunde valg ikke behøver at være svært, og hun har her samlet sine bedste opskrifter på nem, sund og lækker hverdagsmad til alle dagens måltider.Om forfatterenAlmedina Bajramovic Boskailo kommer oprindeligt fra Bosnien-Hercegovina. Hun arbejder til daglig som gymnasielærer i Aalborg, og sund madlavning er en af hendes største passioner ved siden af undervisningen. Hun er kendt fra bloggen sund_inspiration på Instagram, hvor hun ofte deler sine egne erfaringer og lækre opskrifter med sine følgere.
Tænk sig, hvis man kunne spise kager, desserter og andre søde ting – uden at gå på kompromis med sundheden og den gode smag? Det kan du med denne kogebog, der giver dig en masse muligheder for at tilfredsstille den søde tand på en nærende, sund og naturlig måde.Det søde valg er efterfølgeren til Det lette valg og henvender sig endnu engang til dem, der vil undgå gluten og skrue ned for sukkeret, men op for smagen.I denne er der blandt andet forslag til, hvordan du laver desserter/snacks med gode alternativer til raffineret sukker, hvedemel og mælk - således du stadig kan få lækre søde sager, men i den sunde version.Ideen bag Det søde valg er, at kager/snacks baseret på nødder og frisk og tørret frugt skal blive lige så almindelige som de mere traditionelle kager/snacks, som er lavet på hvedemel og raffineret sukker. Ikke kun fordi, de er sundere ernæringsmæssigt, men ganske enkelt fordi de smager godt. Udgangspunktet er også at det skal være simpelt og nemt og stort set alle ingredienser kan købes i supermarkedet.Om forfatterenAlmedina Bajramovic Boskailo kommer oprindeligt fra Bosnien-Hercegovina. Hun arbejder til dagligt som gymnasielærer i Aalborg, og sund madlavning er en af hendes største passioner ved siden af undervisningen. Hun er kendt fra bloggen sund_inspiration på Instagram, hvor hun ofte deler sine egne erfaringer og lækre opskrifter med sine følgere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.