Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
UNGDOM er en bog om fremstilling af ungdomsliv i levende billeder. Her præsenteres en række analytiske indgange til at arbejde med ungdomstemaet på tværs af genrer og formater. Med udgangspunkt i de fire temaer: Oprør, Opvækst, Krop & identitet, og Drøm & iscenesættelse inspirerer bogen til analyse og diskussion af, hvordan ungdom fremstilles på tværs af de audiovisuelle medier.UNGDOM henter eksempler fra både film og tv, det korte og det lange format, fakta og fiktion, reality og animation med temaer om alt fra stjernedrømme til socialrealisme, kropskultur og tilstandsfilm.UNGDOM kan læses både på langs og på tværs. Korte indledningsafsnit præsenterer centrale perspektiver og begreber med udgangspunkt i konkrete analyseeksempler, mens perspektiverende stof blandt andet tilbyder historiske oversigter, produktionsindsigt og instruktørportrætter.
KRIG inviterer til faglig fordybelse og leverer redskaber og begreber til at skræddersy forløb om krig i levende billeder. KRIG har især fokus på, hvordan krig bliver brugt og fremstillet i spillefilm, dokumentarer og tv-serier.KRIG introducerer til en bred vifte af genrer og formater, som sætter krig og soldater i centrum. Bogen rummer særskilte kapitler, som klæder eleverne på til analyse og perspektivering af film om 2. verdenskrig, Vietnamkrigen og krigen mod terror. Den går tæt på fremstillingen af soldater i dokumentarfilm og i danske krigsfilm og giver overblik over krigsfilmens historie og særlige produktionsforhold.KRIG byder på et varieret opgavekatalog med mange kreative øvelser, og hjælper eleven helt frem til eksamenstræningen i analyse af filmcitater. Krig rundes af med en forløbsmetro, der i grafisk form illustrerer, hvordan læreren helt konkret kan tilrettelægge sin undervisning.KRIG er skrevet i øjenhøjde med eleverne og guider til en analysepraksis, hvor faglige begreber og metoder er i fokus.
Levende billeder - Grundbog i mediefag er en lærebog om film og tv. Bogen giver både overblik og indsigt. Man kan blandt andet læse om filmens historie fra de første stumme strimler til asiatisk films fremmarch, public service-tv, TV2 News og Al-Jazeera samt forskellige filmgenrer. Desuden indeholder bogen forskellige metoder til filmanalyse - fra auteuranalyse til feministisk filmkritik, hvordan man producerer en film, manuskriptskrivning og målgrupper, formidlingssituation og fortælleforhold. Levende billeder består af i alt 5 dele, der kan bruges i både det analytiske og praktiske arbejde med film og tv. Bogen henvender sig til alle ungdomsuddannelser.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.