Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Man bliver, hvad man spiser – eller gør man nu også det? Følg Sofie Ingdam Halkjær og Andreas Munk Petersen, når de afslører de 100 mest modstandsdygtige myter om tarmbakterier og kostens indflydelse på fordøjelsen. Kan det passe, at maven knurrer, fordi man er sulten? Og giver moderne mad virkelig dårlig tarmflora? Bogen er med andre ord fuld af varm luft, men aldrig har luftafgang været mere oplysende og morsomt at læse om. Andreas Munk Petersen er Speciallæge i intern medicin og ekstern klinisk lektor ved Københavns Universitet. Sofie Ingdam Halkjær er ph.d.-studerende på Gastroenheden Hvidovre Hospital og forskningsassistent på Aleris-Hamlet Hospitaler, København. "100 myter om fordøjelse og kost" er den femte tilføjelse til serien "100 myter om..." fra FADL's Forlag. Andre udgivelser i serien er: "100 myter om sundhed og sygdom" "100 myter om motion og vægttab" "100 myter om dyr" "100 myter om hjernen"
I 1975, for 38 år siden, udkom Akutte medicinske tilstande for første gang med Erik Hippe og Karsten Jensen ved roret. Bogen er løbende blevet opdateret, og nu foreligger 10. udgave af denne klassiker i kittellommen. 10. udgave har undergået en gennemgribende redigering og opdatering siden 9. udgave. Især vil vi gerne fremhæve ændringer foretaget i kapitlerne „Hjerte- og kredsløbssygdomme“ samt "Neurologi “ som følge af den hurtige udvikling med hensyn til guidelines for akut diagnostik, monitorering og behandling inden for disse områder. Bogens første kapitel er suppleret med en ny tabel med hyppigheden af indlæggelser på årsbasis på baggrund af data fra landspatientsregisteret. Bogen er som altid let at have i kittellommen, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten, overskueligheden og illustrationerne. Hele arbejdsprocessen omkring bogen fra opdatering af det faglige indhold til opsætning, korrekturlæsning og trykning er forløbet betydeligt hurtigere end tidligere, således at bogen imødekommer stigende forventninger og krav til ny, opdateret viden på det akut medicinske område. Akutte medicinske tilstande er derfor stadig en vigtig opslagsbog til vejledning i optimal diagnostik og behandling inden for de første 24 timer for medicinstuderende og yngre læger.
Kan det virkelig passe, at en elefant aldrig glemmer? At et gab smitter, og at man ikke må genopvarme persille? Der er mange myter derude mellem himmel og jord, og de spreder sig hurtigt. I denne bog sorteres vrøvl fra virkelighed om alt fra glutenintolerans til kærlighed ved første blik. Kort sagt: Denne bog dækker alle de emner, I kommer til at snakke om til næste familiefest, julefrokost eller folkeskole-reunion, og hvor du nu får chancen for at brillere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.