Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Anna Grue

Bøger af Anna Grue

Anna Grue (født 1957) er en af Danmarks mest læste og lyttet krimiforfattere – og med god grund. Hendes baggrund som tekstforfatter og store erfaring fra journalistikkens verden har finpoleret hendes talent for spænding og indsigt i menneskelige relationer. Hun er særligt kendt for sin krimiserie om amatørdetektiven, Dan Sommerdahl, som altid kæmper med at forene arbejds- og privatliv. Anna Grue har dog også udgivet en lang række skønlitterære romaner og noveller, hvor hun særligt udfolder sit talent for det hyggelige, nære og nostalgiske. Hun er mor til to voksne børn, og hjemmet på Amager huser derfor hende selv, hendes husbond og deres lille cockerspaniel, Blixen. ( Ja den er opkaldt efter Karen Blixen).
Gå på opdagelse efter bøger af Anna Grue i udvalget herunder.

Show more
Filter
Filter
Genre
 • (18)
 • (19)
 • (1)
Type
 • (24)
 • (17)
 • (15)
Format
 • (24)
 • (15)
 • (6)
 • (5)
 • (5)
 • (3)
Sprog
 • (23)
 • (6)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Serie
 • (7)
 • (2)
Tag
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Anna Grue
  69,95 - 188,95 kr.

  Hverdagen er ikke som den plejer i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. En række dødsfald finder sted blandt en flok frivillige medarbejdere. Politiet mener, at dødens indtræden på de ældre forekommer af naturlige årsager, men efterlønneren Anne-Maj Mortensen er overbevist om, at det ikke er årsagen. Hun går konsekvent i gang med at opklare sagen på egen hånd, hvilket er en større udfordring end forventet, da hun befinder sig midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde. Anne-Maj er stædig, og det viser sig nogle gange er være altafgørende. 

 • af Anna Grue
  41,00 - 88,95 kr.

  Underholdende spændingsroman med bedrag, familiehemmeligheder og kærlighed!Efter sin formidable mormors død er den unge kvinde Marie helt alene i verden. Hun sætter sig for at finde svaret på de spørgsmål, der har naget hende i hele hendes liv: Hvordan døde hendes forældre egentlig? Hvorfor nægtede hendes mormor til det sidste at fortælle om Maries far? Og hvad er der blevet af Maries storebror?Sammen med sin bedste veninde går Marie i gang med at optrevle sandheden, og sporet fører direkte til en herregård i det tilsyneladende idylliske England.De to kvinder møder en række farverige personer fra familiens fortid – og jo dybere de graver, jo mere katastrofalt udvikler historien sig.

 • af Anna Grue
  80,00 - 88,95 kr.

  Husker du historien om italienske Vittoria og danske Conny i 1958-romancen Italiensvej? I denne nye roman, der foregår i 1964, kan du møde de to veninder igen. De er begge godt gift, men det betyder bestemt ikke, at tilværelsen er uden problemer: den ene er ufrivilligt barnløs, den anden lige så ufrivilligt gravid – en situation, der ikke ligefrem bringer harmoni i forholdet mellem de to kvinder, der i forvejen slås med hver sin vrisne ægtemand samt henholdsvis en opsætsig teenagedatter og en solid omgang husmor-kedsomhed. Hverken Vittoria eller Conny finder det nemt at acceptere, at ungdomsdrømmene er slut, og at de nu skal være voksne – resten af livet. De voksnes rækker tager læseren med til Beatles-koncert i K.B. Hallen, til konfirmationsfest i villaen på Italiensvej og på chartertur til Rom, hvor Vittoria konfronteres med sin fortid. Om forfatteren: Anna Grue debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis diplom for fremragende debut. Året efter fulgte Det taler vi ikke om, og i 2007 udkom Dybt at falde, som er første bind i serien om Dan Sommerdahl. Bind to, tre og fire, Judaskysset, Kunsten at dø og Den skaldede detektiv, fulgte i 2008, 2009 og 2010. I januar 2011 udgav Anna Grue den anmelderroste novellesamling De andre, og i henholdsvis 2012 og 2013 udkom bind fem og seks i serien om Dan Sommerdahl, Et spørgsmål om penge og Sidste forestilling. Seneste bind i serien udkom i 2016 i form af I lige linje. I 2015 udkom Anna Grue med den anmelderroste kærlighedsroman Italiensvej.Se med på Anna Grues egen hjemmeside: www.annagrue.dk og følg hende også på Facebook og Twitter.

 • af Anna Grue
  80,00 - 88,95 kr.

  Et spædbarn, en Madonna-statuette og en tyk pakke med kontanter. Det er alt, hvad italienske Vittoria Contini har med sig, da hun en kølig martsdag i 1958 ankommer til et usselt, københavnsk hotel - på flugt fra en fortid, der for alt i verden skal holdes skjult. Angsten for afsløring får hende konstant til at se sig over skulderen. Hun møder den livsglade natklubservitrice Conny, der med sin hang til popmusik og hurtige affærer er Vittorias diametrale modsætning. De to unge kvinder bliver veninder, og med Connys hjælp skaffer Vittoria sig omsider et job, hvor hun kan være i sikkerhed og have sin baby hos sig døgnet rundt. Som husbestyrerinde hos en lægefamilie på Amager finder Vittoria tryghed og holder lidt efter lidt op med at spejde efter biler med romerske nummerplader. Hun lærer at sætte pris på sit nye land, selv om der bliver ved at være mange mærkelige ting at vænne sig til for en italiener - fra manglen på hvidløg hos den lokale grønthandler til det evindelige, danske gråvejr. Men trygheden trues, da Vittoria forelsker sig stormende. Med ét befinder hun sig i sit livs dilemma. Hun ved, at hun vil sætte sit barns sikkerhed på spil, hvis hun følger kærligheden. Og hvordan hengiver man sig i det hele taget til et andet menneske, hvis man er nødt til at holde en vigtig del af sit liv hemmelig? Holder man af Anna Grues forfatterskab, vil man ikke blive skuffet over kærlighedsromanen 'Italiensvej'. Den har alt det, der kendetegner hendes andre bøger: De fine personskildringer, den lette, humoristiske tone, de psykologiske dramaer. Og så emmer den af 50'er-stemning og er lige så spændende som en krimi. Om forfatteren: Anna Grue debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminal akademites diplom for fremragende debut. Året efter fulgte Det taler vi ikke om, og i 2007 udkom Dybt at falde, den første krimi i Dan Sommerdahl-serien, der indtil videre tæller seks bind og er solgt til udgivelse i flere lande. Derudover har Anna Grue i 2011 udgivet den anmelderroste novellesamling De andre.

 • af Anna Grue
  67,00 - 110,95 kr.

  En midaldrende motionscyklist bliver fundet død i en park. Han er styrtet ned i et hul ved et vejarbejde og har brækket halsen. Et tragisk, men hændeligt uheld, mener Christianssund Politi, indtil mandens bedste ven få måneder senere også dør – og denne gang er der tydeligvis tale om mord. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan?Privatdetektiven Dan Sommerdahl er i første omgang ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen, som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin helt egen gåde: Han vil finde sin far. En mand, han aldrig har mødt, og som han ikke engang kender navnet på. Eftersøgningen fører ham på sporet af løsningen af de to mord. Og så tager tingene pludselig fart.I lige linje er syvende selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hoverollen.

 • af Anna Grue
  139,95 - 188,95 kr.

  Anne-Maj Mortensen har fået nyt knæ og tjekker ind på et luksus-kurbad i Høve. På hotellet er der forbud mod kæledyr og maden er under al kritik. Under Anne-Majs genoptræning sker der et mord på hotellet. Med dårligt knæ og krykker beslutter hun at løse mordmysteriet på trods af politiets skepsis. Døden i kurbadet er en klassisk fortælling om det mystiske bagved mord, og den ild som vi menneske oplever, når vi først er nysgerrige. Uvidenheden kan på mange måde skabe forskellige følelser, og det er anderledes for hver person, det er noget vi skal opleve for, at kunne svare på. Ilden føler vi gennem Anne-Maj som, den ustoppelige medicinerede efterforsker. Smerten i Anne-Majs knæ dækkes, af den nyfundne passion for, at opklarer mordet og giver hende den stærke drivkræft.Bogen er en old school krimi med tilhørende kort over området og plantegning af hotellet, ligesom de gamle Maria Lang krimier. Forfatteren Anna Grue er selv født i Nykøbing Sjælland og er derfor bekendt i romanens miljø. Selvom hotellet er fiktivt finder bogen ellers sted i virkelige omgivelser.

 • af Anna Grue
  67,00 - 108,95 kr.

  Ursula Olesen er en midaldrende efterskolelærer, der for længst har accepteret at være single på livstid. Derfor tør hun næsten ikke tro sit eget held, da den unge, attraktive Jakob Heurlin pludselig dukker op og gør stormkur til hende. Jakob er alt, hvad Ursula har drømt om og længtes efter - og så må hendes skeptiske kollegaer og veninder elles sige, hvad de vil. Men lykkerusen får en brat ende, da Jakob forsvinder og tager hele hendes formue med sig. Ursula nægter at gå til politiet, fordi hun skammer sig over sin naivitet. Det bliver i stedet privatdetektiven Dan sommerdahl, der sætter sig for at opklare, hvor Jakob og pengene er blevet af. Hvem er Jakob Heurlin? Hvor kommer han fra? Hvordan finder han sine ofre? Og hvad er det, der driver ham? Dan aner snart, at den tilsynladende banale gåde har mange lag, og at det bestemt ikke er ufarligt at arbejde sig helt ind til sagens kerne. Judaskysset er andet bind i en ny, dansk krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. Handlingen udspiller sig i Christianssund, en fiktiv provinsby et sted på Sjælland.

 • af Anna Grue
  41,00 - 93,95 kr.

  ”Dybt at falde” er første bind i serien om den skaldede privatdetektiv Dan Sommerdahl. Dan Sommerdahl er kreativ direktør i et reklamefirma, men har i en tid været sygemeldt på grund af stress. Da firmaets rengøringsassistent, Lilliana, en dag bliver fundet myrdet, bliver Dan involveret i efterforskningen. Sammen med hans gode ven, kriminalkommissær Flemming Torp, prøver Dan Sommerdahl at identificere Lilliana, men det er ikke så nemt. Lilliana har nemlig intet efternavn, ingen adresse og intet personnummer. Hun er fuldstændig anonym. Et par dage efter rengøringsassistenten Lillianas død, findes endnu en myrdet kvinde. Dødsårsagen er en anden, men kvinden er ligeså anonym som Lilliana. Dan Sommerdahl bliver langsomt mere og mere involveret i efterforskningen. Det viser sig, at der i provinsbyen, som på overfladen synes så fredelig, gemmer sig dunkle hemmeligheder og uhyggelige sandheder. ”Dybt at falde” er skrevet af den danske forfatter, Anna Grue, der udover sine kriminalromaner om Dan Sommerdahl, også er kendt for sin debutroman ”Noget for noget” udgivet i 2005. Anna Grue er en meget populær og elsket forfatter, hvilket blandt andet skyldes hendes evne til at skabe solide og detaljerede menneskeskildringer. Derudover er hendes romaner altid fyld med handling. ”Dybt at falde” har fået meget ros af anmeldere såvel som læsere. Dette er forståeligt, da bogen både er underholdende, nervepirrende og utroligt fangende. Udover ”Dybt at falde” er der i serien om privatdetektiven, Dan Sommerdahl, udkommet bøgerne ”Judaskysset”, ”Kunsten at dø”, ”Den skaldede detektiv”, ”Et spørgsmål om penge”, ”Den sidste forestilling” samt ”I lige linje”.

 • af Anna Grue
  67,00 - 108,95 kr.

  Da den lesbiske vicepolitikommissær Pia Waage en søndag eftermiddag ankommer til sin kærestes idylliske bondehus, mødes hun af et rystende syn: Dorthe ligger i en blodpøl, tævet til døde.Da Pias kolleger fra Christianssund Politi får hende varetægtsfængslet, kontakter hun privatdetektiven Dan Sommerdahl, der uden tøven påtager sig opgaven med at få hende renset for mistanke. Snart er han adskillige skridt foran politiet, men arbejdet bliver mere kompliceret end først antaget. Der er mange mulige motiver og mange mistænkte, og de professionelle efterforskere gør alt for at modarbejde den skaldede detektiv. Først da Dan og hans gamle kammerat Flemming Torp, som nu arbejder i politiets afdeling for økonomisk kriminalitet, indleder et samarbejde, kommer der skred i tingene, og snart må de sande, at sandheden skjuler sig et helt andet sted, end de havde troet. Sidste forestilling er sjette selvstændige bind i serien om den skaldede detektiv Dan Sommerdahl.

 • af Anna Grue
  67,00 - 108,95 kr.

  En dag bryder nogen ind i Kamille Schwerins atelier, smadrer et helt års produktion af skulpturer og myrder hendes 83-årige mor. Politiet har en mistanke om, at det i virkeligheden var Kamille selv, morderen var ude efter, og da hun udsættes for flere mordforsøg og modtager en række trusselsbreve, bliver mistanken til vished. Men månederne går, uden at den skyldige bliver pågrebet. Året efter skal privatdetektiven Dan Sommerdahl medvirke i det samme realityshow som Kamille Schwerin. Da politikommissær Flemming Torp finder ud af det, øjner han en chance for at få gåden løst. Men først må han krybe til korset og bede sin gamle ven om hjælp. Og det er ikke helt så nemt, som det lyder. Kunsten at dø er tredje selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med privatdetektiven Dan Sommerdahl i hovedrollen. De øvrige bind i serien er Dybt at falde, Judaskysset, Den skaldede detektiv, Et spørgsmål om penge, Sidste Forestilling og I lige linje.

 • af Anna Grue
  41,00 - 108,95 kr.

  I en ejendom på Østerbro passer viceværtens kone, Jytte Svendløv, de ferierende beboeres blomster og kæledyr mod en beskeden betaling. En ordning, som hendes kunder er glade for – bortset fra de af dem, som på længere sigt kommer til at betale lidt mere, end de havde regnet med. Jytte er nemlig også pengeafpresser. Ikke i millionklassen – bare lige til dagen og vejen og en rejse sydpå i ny og næ: 5.000 kr. hist og 20.000 kr. pist … Det bliver til penge alt sammen, tænker hun og tænder endnu én af sine evindelige smøger.En dag falder hun i familien Agesens lejlighed over nogle informationer, som viser sig at kunne bruges i en langt større målestok, end hun er vant til. Ingredienserne er en berømt tv-vært, et uægte barn og en saftig sladderhistorie, der kan sælges anonymt til et ugeblad. Jytte er henrykt. Men der er én ting, hun har glemt at tage med i beregningerne: Hvad gør en mor, når hendes barn trues? Noget for noget er Anna Grues debutroman. I 2006 blev den tildelt Det Danske Kriminalakademis debutantpris.

 • af Anna Grue
  67,00 - 108,95 kr.

  16 år og 27 dage. Så gammel var Rolf Harskov, da han blev ramt af et tog og døde. Rolfs lillesøster Gry havde nået præcis samme alder, da hun to år senere sniffede kokain iblandet en dødelig dosis rottegift. Tilfældigt, siger politiet. Det er Rolf og Grys forældre uenige i. De er sikre på, at de to dødsfald var mord, og at sammenfaldet i børnenes alder har en betydning. Nu er deres yngste barn, Malthe, ved at nærme sig den alder, der blev fatal for hans søskende. Forældrene kontakter Dan Sommerdahl og bønfalder ham om at finde morderen, før det er for sent. Det bliver en lang og indviklet opklaring, og da det omsider går op for den skaldede detektiv, hvordan tingene hænger sammen, er drengen taget på Roskilde Festival med sine venner. Dan har kun et par døgn til at finde Malthe i menneskemylderet. Blandt 70.000 feststemte unge – og en morder, der vil teenagedrengen til livs. Den skaldede detektiv er fjerde selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. De øvrige bind i serien er Dybt at falde, Judaskysset, Kunsten at dø, Et spørgsmål om penge samt, Sidste forestilling og I lige linje.

 • af Anna Grue
  67,00 - 108,95 kr.

  En hovedrig playboy findes knivdræbt i sit entreprenørfirma, der er ved at blive renoveret. Det viser sig hurtigt, at morderen skal findes i den snævre kreds, der har nøgle til byggepladsen. Flere af dem – fra firmaets direktør og mellemlederne til de håndværkere, der står for arbejdet – har haft særdeles gode grunde til at slå Peter Münster-Smith ihjel.Efterforskningen giver såvel Christianssund Politi som privatdetektiven Dan Sommerdahl indblik i en verden fyldt med kokain, dyre ure og masser af smukke kvinder. Skal motivet findes blandt den dødes damebekendtskaber, eller er det hele i virkeligheden … et spørgsmål om penge? Et spørgsmål om penge er femte selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med privatdetektiven Dan Sommerdahl i hovedrollen. De første fire bind er Dybt at falde, Judaskysset, Kunsten at dø samt Den skaldede detektiv. Sjette bind i serien er Sidste forestilling.

 • af Anna Grue
  41,00 - 168,95 kr.

  Anna Grue er navnlig kendt for sine anmelderroste romaner om detektiven Dan Sommerdahl og hans meritter. Med novellesamlingen De andre har den populære forfatter bevæget sig ind på en helt ny boldgade. Med inspiration fra Sartre-citatet ”Helvede er de andre” beskriver hun de små og store katastrofer, der kan opstå, når ’de andre’ pludselig blander sig i ens private cirkler. Mød for eksempel provinskonen Birgit, der vinder en makeover i et dameblad; kontordamen Jette, der oplever sin tilværelse smuldre, mens hun sidder fast i en trafikprop; 83-årige Herman, der har fået nye naboer; Birkerød-pigen Ditte, der flytter til en skole i den anden ende af landet – og forfatteren Helle, der aldrig skulle have involveret de andre gæster på skriverefugiet i sin nye roman ... Og hvad er det for noget med den røde Suzuki Swift, der dukker op i flere af de ti noveller? De andre er en vedkommende og skarp novellesamling, som kendetegnes af Anna Grues sædvanlige letflydende pen og hendes sans for dygtigt at fange situationer og personer på kornet.

 • af Anna Grue
  188,95 kr.

  Anne-Maj Mortensen finder sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed i Nykøbing Sjællands lystbådehavn. Politiet mener, at der må være tale om et selvmord og ser derfor ingen grund til at forfølge sagen.Til Anne-Majs store irritation bliver det derefter hendes opgave at få solgt sin afdøde eksmands bolig, så datteren Iben kan få sin arv. Det bliver en kamp med lige lovlig smarte ejendomsmæglere - og alt for mange flyttekasser.?Midt i processen afslører Anne-Maj en purung pige og en midaldrende mand i en intim situation i den ubeboede lejlighed, og selv om det er helt uforståeligt, hvordan de har skaffet sig adgang, udfører politiet kun en yderst overfladisk efterforskning. Da flere lig dukker op, får Anne-Maj mistanke om, at der er tale om en sammensværgelse. Men politiets efterforskere vil ikke samarbejde - og det kommer de til at fortryde. ?

 • af Anna Grue
  1.393,95 kr.

  ”Døden i kurbadet” er andet selvstændige bind i Anna Grues serie om fru Mortensen.

 • af Anna Grue
  1.393,95 kr.

  Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Christian Mørk, Anna Grue, Elsebeth Egholm, mfl.
  41,00 kr.

  Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.

 • af Anna Grue
  43,95 kr.

  “Sasja og Daniel har alt – undtagen et højt ønsket barn. Det er mest Sasja, der er ked af det, for Daniel har travlt i sit job som kemiker. Faktisk har han alt for travlt, synes Sasja, og en dag tjekker hun hans kalender. Hvem er den ”A.B.”, han mødes med et par gange om ugen? Og hvorfor får han sms’er fra en kvinde ved navn Annelouise? Da Sasja beslutter at skygge sin hemmelighedsfulde mand, aner hun ikke, hvad hun er ved at rode sig ud i …”Uddrag fra Anna Grues spændende “Farlig Kemi”.

 • af Anna Grue
  95,95 kr.

  Efter sin formidable mormors død står den unge Marie alene uden familie, og mens hun rydder op i bedsteforældrenes hus, går det op for hende, at de har løjet for hende. Meget.Hun sætter sig for at finde svaret på de spørgsmål, der har naget hende i hele hendes liv. Hvordan døde hendes forældre egentlig? Hvorfor ligger der så tykt et lag løgn omkring hendes barndom? Og hvad er der blevet af hendes storebror?Sammen med en tæt veninde går Marie i gang med at optrevle sandheden, og sporet fører direkte til en herregård med sære beboere i det tilsyneladende idylliske England.De to unge kvinder møder en række farverige personer fra familiens fortid –og jo dybere de graver, jo mere katastrofalt udvikler historien sig.

 • af Anna Grue
  19,95 kr.

  Det var en hemmelig affære. Hvor var det dog banalt, tænkte Gitte og så efter kvinden. Så fik hun en idé.12 danske forfattere, herunder Anna Grue, har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novellen 'Tavshed er guld' er en del af serien 'Mord på farten', der blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med ’Noget for noget’, som blev præmieret med Det Danske Kriminalakademis debutantpris. I 2007 påbegyndte hun en krimiserie med privatdetektiven Dan Sommerdahl i hovedrollen. Anna Grue er oprindeligt uddannet som grafisk designer og har været chefredaktør for en række magasiner.

 • af Anna Grue
  13,00 kr.

  Anna Grue er kendt Europa for sine krimier om den skaldede privatdetektiv, reklamemand og charmør Dan Sommerdahl. I denne novelle er han på visit i det sydfranske, hvor han blander sig i en kidnapning, og det er tæt på at ende galt.Novellen er tidligere udgivet i samlingen Liv for liv.

 • af Anna Grue
  69,15 kr.

  Bucher, bei denen man vergisst, im Bus an der richtigen Haltestelle auszusteigen - so beschreibt Annemarie Stoltenberg, NDR, die Falle von Dan Sommerdahl. Danische Krimikost vom Feinsten: raffiniert, packend und erfrischend bissig. Die dnische Provinzstadt Christianssund steht kopf: Die hoch angesehene Literaturkritikerin Ingegerd Clausen liegt ermordet im Atelier ihrer Tochter Kamille. Kommissar Flemming Torp hat einen Verdacht, aber keine Beweise. Als Kamille zusammen mit Torps Jugendfreund und Privatermittler Dan Sommerdahl in die TV-Reality-Show Mrderjagd eingeladen wird, wittert Torp eine Chance. Er bittet Dan, Kamille zu beschatten - und vor laufender Kamera verdeckte Ermittlungen anzustellen. Dan und Kamille werden gemeinsam mit den anderen Teilnehmern in den Mauern eines alten Sanatoriums auf einem Eiland untergebracht, das im Volksmund nur Die Seufzerinsel genannt wird. Die Show, in der die Zuschauer die Teilnehmer ermorden, indem sie sie aus der Sendung whlen, beginnt. Als Dan kurz darauf in seinem Bettkasten eine schreckliche Entdeckung macht, muss er erkennen, dass neue Regeln auf der Seufzerinsel gelten - und dass das Morden pltzlich kein Spiel mehr ist.

 • af Anna Grue
  76,85 kr.

  Im beschaulichen Christianssund treibt ein Heiratsschwindler sein Unwesen u undin einem Schuppen wird eine Leiche gefunden. Sommerdahl ermittelt. In einem Vorort der dnischen Kleinstadt Christianssund wird die Leiche eines jungen Mannes gefunden, der mit einem Spaten erschlagen wurde. Kommissar Flemming Torp steht vor einem Rtsel: Es gibt keine Spuren, keinen Verdchtigen und kein Motiv. Flemmings Freund Dan Sommerdahl, der sich krzlich als Werbetexter selbststndig gemacht hat, bekommt unterdessen eine E-Mail von seiner Tochter Laura aus dem Internat: Lauras Lieblingslehrerin wurde von einem Heiratsschwindler betrogen. Dan lsst sich berreden, den Hochstapler zu suchen. Whrend Torp mit seinen Ermittlungen um die Leiche am Strand auf der Stelle tritt, kommt Dan dem Heiratsschwindler auf die Schliche. Nicht ohne Neid muss Torp anerkennen,wie sich sein alter Jugendfreund Sommerdahl zu einem veritablen Ermittler mausert. Als Torp schlielich zhneknirschend zustimmt, mit Sommerdahlzusammenzuarbeiten, nehmen beide Flle pltzlich eine dramatische Wendung

 • af Anna Grue
  76,85 kr.

  Eine Reise, eine Chance, ein Neuanfang - und eine wunderbare FreundschaftIhren kleinen Jungen, eine Madonna-Figur und Bargeld - das ist alles, was Vittoria bei sich hat, als sie im Februar 1958 beschliet, ihr altes Leben hinter sich zu lassen und in ihrem Fiat 500 von Rom nach Kopenhagen flieht. Schnell muss sich die junge Italienerin eingestehen, dass der Neuanfang alles andere als einfach ist. Zum Glck wei sie Conny, eine Dnin mit einer ausgeprgten Vorliebe fr ein ungestmes Leben, stets an ihrer Seite. Sie werden beste Freundinnen. Doch als sich Vittoria verliebt, holt sie ihre Vergangenheit ein. Und pltzlich hngt ihr neu gefundenes Glck am seidenen Faden

 • af Anna Grue
  76,85 kr.

  "e;Anna Grue ist in Danemark so weltberuhmt wie ihr Kollege Jussi Adler-Olsen - weil sie Krimis schreibt, die fabelhaft konstruiert und lebendig sind."e;Elmar Krekeler (Die Welt)In Christianssund geht ein Stalker um, der Dan Sommerdahls Freundin heimsucht. Doch bevor sich Dan dem Verfolger annehmen kann, wird er von dem Politiker Thomas Harskov gebeten, den Tod von zweien seiner Kinder zu untersuchen. Ein Sohn und eine Tochter sind in den vergangenen Jahren genau 27 Tage nach ihrem jeweils 16. Geburtstag durch Unglcksflle ums Leben gekommen. Die Eltern leben seitdem in stndiger Angst um ihr drittes und letztes Kind, das in wenigen Wochen ebenfalls 16 wird. Dan ermittelt und stt schon bald auf verstrende Indizien, als der Stalker seiner Freundin ermordet aufgefunden wird. Fr Dan beginnt ein Wettlauf mit der Zeit, bei dem nichts ist, wie es scheint.

 • af Anna Grue
  69,15 kr.

  Im beschaulichen Christianssund wird die Leiche eines Rennradfahrers gefunden. Zunachst deutet alles auf einen Sturz mit todlichen Folgen hin. Bis einige Wochen spater der beste Freund des Radfahrers ebenfalls tot aufgefunden wird. Gibt es einen Zusammenhang zwischen den beiden Todesfallen? Privatdetektiv Dan Sommerdahl hat eigentlich keine Zeit, dieser Frage nachzugehen, denn er ist gerade dabei, ein ganz personliches Geheimnis zu losen: Er versucht, seinen Vater zu finden, den er nie getroffen hat und von dem er nicht einmal den Namen kennt. Doch dann muss er feststellen, dass die Fragen, vor denen er steht, auf gefahrliche Weise zusammenhangen ...

 • af Anna Grue
  64,04 kr.

  "e;Anna Grue lasst einen Seiteneinsteiger auf die Krimiszene los. Dan Sommerdahl, genialer, ausgebrannter Werbetexter, macht sich auf die Morderjagd. Und womit? Mit Erfolg!"e;Elmar Krekeler, Die WeltAn einem Sonntagnachmittag wird Dorthe Bertelsen leblos und blutberstrmt auf dem Boden ihres Bauernhauses aufgefunden. Die Lehrerin wurde erschlagen. Kollegen und Schler am Gymnasium von Christianssund sind entsetzt. Dorthe war allseits engagiert und beliebt, vor allem bei den Teilnehmern ihrer Theater-AG. Als blutverschmierte Turnschuhe von Dorthes Lebensgefhrtin Pia Waage gefunden werden, spricht alles fr ein Eifersuchtsdrama, denn wie sich herausstellt, war Dorthe schwanger. Privatdetektiv Dan Sommerdahl glaubt nicht, dass die Polizistin etwas mit dem Mord zu tun hat, und beginnt, auf eigene Faust zu ermitteln. Bei der Suche nach dem wahren Mrder der Theaterlehrerin erkennt Dan, dass in diesem Fall nichts ist, wie es scheint - und findet sich pltzlich in einem tdlichen Verwirrspiel wieder, in dem nicht nur der Tod, sondern auch die Liebe eine Maske trgt.

 • af Anna Grue
  95,95 kr.

  I en ejendom på Østerbro passer viceværtens kone, Jytte Svendløv, de ferierende beboeres blomster og kæledyr mod en beskeden betaling. En ordning, som hendes kunder er glade for – bortset fra de af dem, som på længere sigt kommer til at betale lidt mere, end de havde regnet med. Jytte er nemlig også pengeafpresser. Ikke i millionklassen – bare lige til dagen og vejen og en rejse sydpå i ny og næ: 5.000 kr. hist og 20.000 kr. pist … ’Det bliver til penge alt sammen’, tænker hun og tænder endnu én af sine evindelige smøger. En dag falder hun i familien Agesens lejlighed over nogle informationer, som viser sig at kunne bruges i en langt større målestok, end hun er vant til. Ingredienserne er en berømt tv-vært, et uægte barn og en saftig sladderhistorie, der kan sælges anonymt til et ugeblad. Jytte er henrykt. Men der er én ting, hun har glemt at tage med i beregningerne: Hvad gør en mor, når hendes barn trues? "Noget for noget" er Anna Grues debutroman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.