Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Danskernes mad er historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med kage, slik og sodavand, hver gang lysten melder sig. Bogen fortæller også historien bag nogle af de mest ærkedanske og mest populære produkter som 3-Stjernet salami, Stryhns leverpostej og KiMs ostepops. Undervejs kan du blive klogere på, hvorfor det er lige præcis er de varer, der ryger i indkøbskurven, og dykke ned i de overraskende regionale forskelle i vores lille madnation.
Kom med indenfor hos dig selv og dine nærmeste. Livsstilsekspert Anne Glad og arkitekt Kristine Virén åbner dørene til danskernes hjem gennem 100 år. I 117 nedslag tager de to forfattere dig med på visit til ryatæpper, amagerhylder, kaffemaskiner og kuglegrill. For hvad siger måden vi indretter os på om danskerne? Rum for rum kan du blive klogere på danskernes liv fra 1930 til 2030. Hvornår og hvorfor blev græsplæner almindelige? Hvorfor er der så mange parcelhuse? Hvad købte vi før air fryeren? Alle disse spørgsmål – og mange flere – besvarer Anne Glad og Kristine Virén i denne billedrige bog, der også kigger ind i fremtiden; for hvor er vi på vej hen med vores boliger, og hvad fortæller det om vores kultur?Det er en nostalgisk, morsom og tankevækkende tur, der garanterer et smil eller to undervejs.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.