Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
“Hej, mor, jeg glæder mig til at komme at spise i aften. Husk nu, at jeg kun spiser vegansk, så intet kød, mælk eller æg.” Du står nu helt febrilsk i supermarkedet og forsøger at google dig frem til, hvor længe grønne asparges skal koge, før de smager af kød, og hvilket del af Asien Tofu ligger i. Kender du situationen? — så tag det helt roligt. Hjælp! Min søn er blevet veganer er til dig. Bogen indeholder nemme og lækre veganske hverdagsopskrifter og er tænkt som hjælp og inspiration for dem, som er nye i det veganske køkken. Der er forslag til hovedretter, frokostretter, salater, tilbehør, kage og desserter, som kan matches og kombineres, også med ikke-veganske retter. Kunsten er, at det ikke skal være et enten-eller, men at alle vores retter kan kombineres med det, den øvrige familie spiser. Man behøver ikke være veganer for at spise vegansk – lækre retter kan friste alle! Om forfatterenAnnette Søby har udgivet flere kogebøger gennem årene. De færreste bøger har Annette udgivet alene – da det oftest er i samarbejdet med andre, at energien opstår. Så de fleste bøger har været familieprojekter. Denne bog er ingen undtagelse, da den er lavet sammen med hendes datter Ida-Marie og sønnen Magnus. Magnus, som er årsag til bogen, har lavet grafikken. Derudover har Annettes søster Benedicte og niece Hannah bedraget med mange opskrifter.
”MADMUFFINS” indeholder 25 forskellige opskrifter på madmuffins.Der findes mange opskrifter på søde muffins – men det er sværere at finde opskrifter på madmuffins.Hvad kan man bruge madmuffins til?De er super gode som:• erstatning for madpakken• et supplement til madpakken• tilbehør til supper• frokostret serveret med en lækker salat• mellemmåltidEksempler på opskrifter:Madmuffins med gedeost og chorizopølseMadmuffins med pizzafyldMadmuffins med laks og ærterMadmuffins med kylling og karryMadmufffins med tre slags osteOm forfatteren:Annette Søby har udgivet flere kogebøger, der henvender sig til de kropbevidste med en sød tand, den yngre generation, som skal til at lære at lave mad selvstændigt, og dem der gerne vil have sund mad til billige penge.
Opskrifter, der ikke må gå i glemmebogen er en bog fra og om ”Bryghuset – Svendborg Demensby”, som er Danmarks første demensby. Bogen indeholder 58 forskellige opskrifter. Beboere, personale og frivillige har stillet deres favoritretter til rådighed. Der er opskrifter på Cirkus Krones grøntsagssuppe, fynsk brunsviger, citronroulade, julesalt og meget mere. Mad er en livsvigtig energikilde for os mennesker. Mad og drikke giver næring til vækst og udvikling og er med til at forebygge sygdomme og småskavanker. Men mad er meget mere end det: Mad er kultur Mad er traditioner Mad er genkendelse Mad er livretter Mad er følelser Mad fremmer socialt samvær Mad fremmer trivsel Ud over de mange opskrifter rummer bogen også fortællinger i ord og billeder om Svendborg Demensby. Det er fortællinger om det gode hverdagsliv, der kan udfoldes i trygge og hjemlige rammer med mange tilbud om klubber og aktiviteter, afstemt efter den enkeltes ønsker.
Fantastiske Fromme Fristelser - kager og lette frokostretter, mellemmåltider og tilbehør.Kagebogen Fantastiske Fromme Fristelser omfatter denne gang ud over kager og søde sager også opskrifter på frokostretter, mellemmåltider og tilbehør.Bogen præsenterer for eksempel opskrifter på Risdeller, Quesadillas, Bruscetta, Tangaa-suppe og meget andet.Alle opskifter er udarbejdet efter samme principper som de to foregående bøger: Fromme Fristelser og Flere Fromme Fristelser.Det betyder: at alle opskrifterne er nemme og overskuelige at gå til. at alle opskrifter er illustreret med et billede, da det erfaringsmæssigt øger inspirationen og lysten til at gå i gang. at alle opskrifter har en fedtenergiprocent på under 30%.Så rigtig god fornøjelse med Fantastiske Fromme Fristelser.
Hvem elsker, når det kommer til stykket, ikke kager og desserter? Men vi lever desværre i en tid, hvor vi hellere vil leve sundt og længe end fedt. Så sære er vi – og dét har Annette og Ida-Marie Søby taget til efterretning. Og fundet på en løsning, der tilgodeser begge aspekter.I De bedste fromme fristelser har de samlet en række gamle kendinge – men i genopfundne udgaver. Kager er ikke og bliver aldrig sunde, men man kan ikke desto mindre skære kraftigt i fedt- og sukkerindholdet uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Søby-kvinderne arbejder støt på at videreudvikle deres yndlingsbagværk, så man får den største nydelse og den mindste fortrydelse. Derudover har de tilføjet nye opskrifter, som gerne skulle blive fremtidige favoritter.De bedste fromme fristelser samler således en række lettilgængelige opskrifter uden eksotiske eller dyre ingredienser, der sætter enhver i stand at leve godt uden af den grund at få det skidt.
Bogen er en håndsrækning til store børn, teenagers eller bare uøvede kokke, der gerne vil bage eller lave mad på egen hånd.Her er opskrifter på lette middagsretter til familien.Men det er også mange forslag til lækker brunch til vennerne.Der er rart at gå på café, men det er nu også hyggeligt at servere moderne caféretter hjemme.I bogen finder du også forslag til lækre og sunde afløsere for traditionelle madpakker.Har du lyst til at bage, rummer bogen også masser af inspiration.Det er nemt at gå i gang, da der følger en grundig trin-for-trin beskrivelse med opskrifterne.Vi lægger vægt på sund og varieret mad.God fornøjelse!Om forfatterneAlle 3 har skrevet 1'eren og Annette Søby har skrevet flere kogebøger, f.eks. serien Fromme fristelser.
Så er vi på banen igen med flere lækre kager, du kan nyde uden at føle, at du synder.Vi byder endnu en gang på 60 "fromme fristelser", der alle har en fedtenergiprocent under 30%.Som titlen antyder, har vi denne gang valgt at udvide repertoiret, så der er masser af spændende opskrifter for børn og "barnlige sjæle".Du vil kunne fryde og henrykke med M&M's småkager, Spiderman kage og prinsessens hindbærmuffins, for blot at nævne nogle af de sjove og dekorative lækkerier, som børnene selv kan være med til at fremtrylle.Alle opskrifter er flot illustrerede med fotos - for inspirationen og overblikkets skyld.Alle opskrifter er udarbejdet efter samme principper som de to andre bøger: Fromme Fristelser, bind 1 og Fantastiske Fromme Fristelser, bind 3.Om forfatteren:Annette Søby har udgivet flere kogebøger der henvender sig til de kropbevidste med en sød tand, den yngre generation, som skal til at lære at lave mad selvstændigt og dem der gerne vil have sund mad til billige penge.Sidste nye skud på stammen er "Søby's kager på pinde", som Annette har lavet sammen med sine tre børn: Oliver, Magnus og Ida-Marie.
Hop med på den sidste nye trend indenfor kage-kunst – nemlig POPCAKES! SØBY'S KAGER PÅ PINDE er små kugler af kage som er blandet med creme og sat på pinde. Kagerne dyppes i smeltet chokolade og dekoreres med nødder, krymmel eller andet. Din kreativitet udfordres og kun din fantasi sætter grænser. Kagerne er nemme at lave og det er sjovt og hyggeligt, at have børnene med til at lave dem og ikke mindst at dekorere dem. Vi har lavet 25 forskellige opskrifter på POPCAKES. F.eks. er der opskrifter på kager på pinde med lakrids, Daim, CocaCola og skumfiduser, hyldeblomst og mandler, citron og mange flere... Så hop med på trenden – bliv populær - og lav POPCAKES næste gang du holder fødselsdagfest, får gæster eller bare til almindelig hyggedag! Om forfatterne: Annette Søby har udgivet flere kogebøger der henvender sig til de kropbevidste med en sød tand, den yngre generation, som skal til at lære at lave mad selvstændigt og dem der gerne vil have sund mad til billige penge. Sidste nye skud på stammen er ”SØBY'S KAGER PÅ PINDE”, som Annette har lavet sammen med sine tre børn: Oliver, Magnus og Ida-Marie.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.