Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Astrid Søgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
    297,95 kr.

    Bagebogen BAG MED BÆLGFRUGTER er til alle – både til dig, som allerede anvender bælgfrugter i dine måltider, og til dig, der gerne vil i gang med at bruge bælgfrugter i alverdens brød, kager og desserter. Bogen indeholder opskrifter på klassisk bagværk og kager som drømmekage, banankage og boller og på madbrød, tærter, surdejsbrød og flotte desserter til fødselsdage og fester. Bælgfrugter er glutenfri fra naturens side, og du vil derfor også finde opskrifter på glutenfrit bagværk.Bælgfrugter er den hemmelige ingrediens i dit bagværk. Bælgfrugterne tilfører nemlig dejlig smag, sprødhed og en svampet konsistens til dine kager og brød. Det lækre bagværk kan endda spises med lidt bedre samvittighed, da bælgfrugter også bidrager med masser af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler.Astrid og Malene Søgaard står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre arbejder ihærdigt på at gøre danske bælgfrugter til en naturlig del af både det søde og det salte køkken. I denne bagebog deler de ud af al deres viden og giver tips til, hvordan du kan lave de lækreste kager og bagværk med danske linser, ærter, bønner og ærtemel.

  • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
    277,95 kr.

    Bælgfrugter er en kogebog fyldt med inspirerende opskrifter med danske linser, ærter og bønner. I bogen deler de to søstre Astrid og Malene Søgaard opskrifter på alt fra morgenmad, brød og kager til klassiske hverdagsretter samt mad til middagsgæsten.Kogebogen viser med dens smukke billeder af fotograf Ditte Ingemann og smagfulde opskrifter, hvordan man på en simpel måde kan spise flere bælgfrugter uden at gå på kompromis med smag og mæthed – og samtidig hjælpe den grønne omstilling på vej.Bælgplanter har nogle næsten magiske kvælstoffikserende rødder, som omdanner kvælstof fra luften til næring i jorden, så ved at inddrage bælgfrugter i sin daglige kost kan man både skrue op for egen sundhed og leve mere bæredygtigt til gavn for alle.Bogens forfattere ønsker at hjælpe alle læsere på vej til at sammensætte mættende og velsmagende måltider med flere bælgfrugter, uanset om man spiser plantebaseret eller ej.Derfor indeholder bogen opskrifter både til læseren, som udelukkende spiser planterige måltider, men også til dem, som gerne vil skrue op for andelen af grøntsager og bælgfrugter – men uden helt at undvære kød, æg og mælkeprodukter.ASTRID SØGAARD og MALENE SØGAARD står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre er opvokset på et landbrug, hvor ærter og hestebønner altid har været en naturlig del af afgrøderne, og med Pure Dansk og kogebogen Bælgfrugter arbejder de ihærdigt på at genintroducere danske bælgfrugter på vores allesammens tallerken som en del af hverdagsmaden.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.