Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Sensitive unge er den første bog nogensinde, der beskriver, hvordan det er at være ung og sensitiv. Fra forfatterne til bestselleren Sensitive børn.Psykolog Athina Delskov og psykoterapeut Lene Sonne er eksperter i de unge sensitive og deres særlige udfordringer. De unge fortæller selv i bogen, hvordan de oplever verden, og hvad de har brug for fra deres omgivelser. De fortæller, hvordan de bedst trives, så de kan blomstre og få mulighed for at vise de mange og enestående ressourcer, de har.Bogen er baseret på 12 års research og forskning samt på forfatternes praktiske erfaringer. Athina Delskov er forfatter, psykolog og formand for HSP foreningen, foreningen for særligt sensitive mennesker. Lene Sonne er pædagog med mange års erfaring som leder i daginstitutioner, forfatter og psykoterapeut.
BESTSELLERNU 4. OPLAG.Sensitive børn er den første danske bog om det sensitive personlighedstræk. 20 % af alle børn er født med dette personlighedstræk. I bogen kan du læse om: • Hvordan ved vi vores børn er særligt sensitive? • Hvordan er det at være sensitiv? • Hvordan støtter vi dem bedst?Ved at udfylde spørgeskemaet i bogen, kan du finde ud af, om dit barn er sensitivt. Har dit barn en følsom hud? Bliver dit barn let overstimuleret? Har dit barn brug for mere ro end andre børn? Og registrerer dit barn hvordan andre børn og mennesker har det?Forfatterne kommer med råd og hjælp til hvordan vi bedst støtter de sensitive børn, så de trives. De skriver varmt og kærligt om en stor gruppe børn, der spiller en vigtig rolle i vores samfund.Bogen henvender sig til forældre, pædagoger, psykologer, sundhedsplejersker og alle os, der dagligt er sammen med sensitive børn.Athina Delskov er forfatter, formand for HSP foreningen og psykolog. Lene Sonne er forfatter, foredragsholder og pædagog. Begge forfattere har arbejdet med sensitive mennesker i mere end 12 år.Forfatterne har også skrevet bøgerne:INTRODUKTION til sensitive børn ogSENSITIVE UNGE.
At være særligt sensitiv betyder, at man bearbejder sanseindtryk med flere nuancer og større dybde end andre, og helt op til 20 % af alle børn kan betegnes som særligt sensitive. Sensitivitet er ikke en diagnose, men et temperament. Sensitive mennesker er ofte talentfulde på en lang række områder, men de er samtidig også mere sårbare, netop fordi de er mere modtagelige for indtryk. Mange problemer kan derfor forebygges og undgås, hvis man forsøger at forstå de sensitive sider bedre.Sensitive børn er den første danske bog om emnet. I bogen findes blandt andet et spørgeskema, så du kan finde ud af, om dit barn er særligt sensitivt. Du kan læse om, hvordan livet opleves for de sensitive børn og om de udfordringer, der kan være for forældre og fagpersoner.Bogen giver både konkrete råd og svar på spørgsmål om, hvordan man bedst støtter et sensitivt barn. Bogen er baseret på en lang række danske cases med sensitive børn og deres forældre samt interviews med sundhedsplejersker, pædagoger, lærere og psykologer, der alle har beskæftiget sig indgående med emnet. Sensitive børn er den første bog i en serie om sensitive mennesker.
Introduktion til Sensitive børn præsenterer de væsentligste pointer fra bestselleren Sensitive børn. Her får du både eksperternes bedste råd og, som noget helt nyt, mulighed for udfylde det originale spørgeskema, både online og på papir. Introduktionen giver et godt indblik i de sensitive børns verden, men hvis man vil forstå det sensitive karaktertræk til fulde, henviser vi til den originale titel, Sensitive børn.At være særligt sensitive betyder, at man bearbejder sanseindtryk med flere nuancer og større dybde end andre. Helt op mod 20 % af alle børn kan betegnes som særligt sensitive, der ikke er en diagnose, men derimod et temperament. Sensitive mennesker er ofte talentfulde på en lang række områder, men de er samtidig også sårbare, netop fordi de er mere modtagelige for indtryk. Mange problemer kan derfor forebygges og undgås, hvis man forsøger at forstå de sensitive træk bedre.
At være særligt sensitiv betyder, at man bearbejder sanseindtryk med flere nuancer og større dybde end andre, og helt op til 20 % af alle børn kan betegnes som særligt sensitive. Sensitivitet er ikke en diagnose, men et temperament. Sensitive mennesker er ofte talentfulde på en lang række områder, men de er samtidig også mere sårbare, netop fordi de er mere modtagelige for indtryk. Mange problemer kan derfor forebygges og undgås, hvis man forsøger at forstå de sensitive sider bedre.Sensitive børn er den første danske bog om emnet. Du kan læse om, hvordan livet opleves for de sensitive børn og om de udfordringer, der kan være for forældre og fagpersoner.Bogen giver både konkrete råd og svar på spørgsmål om, hvordan man bedst støtter et sensitivt barn. Bogen er baseret på en lang række danske cases med sensitive børn og deres forældre samt interviews med sundhedsplejersker, pædagoger, lærere og psykologer, der alle har beskæftiget sig indgående med emnet.
Fortsættelsen til bestselleren Sensitive børn der udkom i september 2014. Sensitive ungeer den første bog nogensinde, der beskriver, hvordan det er at være ung og sensitiv.Sensitive unge er en bog, der, på samme måde som Sensitive børn, handler om, hvordan den unge ser verden. Mange sensitive unge bliver misforståede både af sig selv og af deres omgivelser. Ofte bliver deres behov og vanskeligheder slået hen som, ’at de bare er i puberteten’. Nogle af de unge, der dropper ud af ungdomsuddannelserne, kunne meget vel være unge sensitive, der ikke trives i de rammer, de unge skal fungere under. Bogen belyser, hvilke redskaber og rammer der skal til, for at også de sensitive unge kan trives både i hjemmet, i fritidslivet og i uddannelsessystemet. Bogen omfatter unge fra 13-20 år. Den bygger på en række interviews med unge, så det bliver de unge selv, der fortæller, hvordan de oplever deres verden, og hvad de har brug for fra omgivelserne. Derudover vil der være interviews med forældre og forskellige faggrupper omkring de unge for at afdække problematikker og løsningsmuligheder. Forfatterne kæder det hele sammen og giver deres egne menneskelige og faglige bidrag. Om forfatterne: Athina Delskov er psykolog og formand i HSP-foreningen, en forening for særligt sensitive mennesker. Lene Sonne er pædagog med mange års erfaring som leder i daginstitutioner og som psykoterapeut.
Hvad ligger der bag, når spisning bliver et problem?Hvad kan man gøre ved det?Denne bog rører dit indre, vækker din empati og giver dig en forståelse for, hvad du kan gøre, hvis en ung med spiseproblemer har brug for din hjælp og støtte.Bogen giver et klart indblik i, hvor farligt det er at ryge ud af det daglige spisemønster gennem hverdagens mange udfordringer og pres – og hvor let man kan glide ind i en spiseforstyrrelse, uden man opdager det.Mange helt unge har en meget stor interesse for mad, motion, vægt, krop og udseende. Det kan ofte ændres, f.eks. ved at tale med en forstående voksen, der kan hjælpe med at finde rundt i de mange tanker og følelser - og give hjælp til at løse problemerne. En overdreven interesse kan dog også blive et forstadie til en spiseforstyrrelse, som det er langt sværere at komme ud af.En far til en datter med anoreksi har sagt: ”Denne bog burde i virkeligheden læses, før spiseforstyrrelsen er en realitet! Så kunne sygdommen i nogle tilfælde undgås”. Bogen beskriver de forskellige typer af spiseforstyrrelser. Den belyser årsagerne bag og beskriver, hvordan der professionelt arbejdes med at få børn, unge og voksne ud af spiseforstyrrelsernes usynlige spindelvæv. Disse beskrivelser danner en solid baggrund for de mange konkrete råd og vejledninger, der er rettet til forældre, bedsteforældre, kærester, venner, pædagoger, skolelærere, sportsledere, sundhedsplejersker, sygeplejersker osv. Voksne med en spiseforstyrrelse kan også have glæde af at læse bogen.Bogens indhold er blevet til ud fra 15 års samarbejde med mennesker, der har haft det så svært, at det er gået ud over deres spisning. I 6 af årene er der givet økonomiske midler fra socialministeriet til metodeudvikling omkring spiseforstyrrelser og selvskade. Sansemotoriske spiseproblemer Børneergoterapeut Ulla Lebahn har bidraget med sin viden om børns spisemæssige udvikling, og hvordan man kan løse de problemer, der skyldes sarte sanser. Denne særlige fysiske sensitivitet kan skabe problemer for den sansemotoriske udvikling og dermed også for børnenes lyst og evne til at spise det, som de har brug for.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.