Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Denne grillbog tager fat i de traditionelle grillretter i en version der er knapt så kalorie- og fedtholdige som originalerne.Den kommer også med et par anderledes bud på, hvad du kan grille og prøver at skubbe lidt til fordomme og andre “nej, det kan man da ikke”-holdninger.Bogen kommer også godt omkring rent ingrediensmæssigt. Den lægger ud med kylling og andet fjerkræ, fordi det er så magert og nemt at give en god smag med både røg og krydderier. Derefter tager den fat i det, mænd kalder for rigtigt kød. Der er både gris & Co, som forfatterne lidt finurligt har kaldt den sektion.Til sidst tager bogen fat på noget, de færreste får grillet særligt meget af, nemlig fisk og grønt. Ja, alle har nok prøvet at grille en lakseside eller en squash. Men bogen går lidt videre og får grillet en masse andre, lækre fiskearter og grøntsager, som du måske normalt ikke har mod på at grille.
Julen og nytåret er dér, hvor vi smider mest mad ud.Fordi vi ikke orker at spise os gennem bjerge af varmemad. Eller mangler inspiration til, hvad vi ellers skal bruge resterne fra alle de traditionelle jule- og nytårsretter til.I opskrifterne i denne bog tænker vi madrester – både tilberedte, rå og fra frost – som ingredienser til en ny ret. Hvert kapitel i bogen er centreret om de rester, du har flest af efter julens og nytårets overflod: Stegene, juleretterne, tilbehøret og de søde sager.Følger du de tips, tricks og konkrete anvisninger, du får i bogens opskrifter, kan resterne fra jul og nytår blive til masser af lækker hverdags- og gæstemad. Og du kommer aldrig til at spise opvarmet mad i de 12 juledage frem til Helligtrekonger.Og har tjent bogens pris ind på mindre madspild og hurtigere madlavning i de travle dage mellem jul og nytår.
Det er trist at skulle smide madrester og tiloversblevne ingredienser ud, fordi du ikke får brugt dem, før de bliver dårlige.Det behøver ikke være fordi, du har glemt dem.Nej, oftest er det største problem at finde på noget at bruge dem til.For det kan være svært at se, hvad du skal bruge en rest æggehvider til. Eller at gennemskue, hvad du skal bruge en ingrediens til, som var købt ind specielt til en bestemt ret.Bogen SPIS OP – og undgå madspild giver dig en smart metode til at gentænke dine madrester som ingredienser i en ny ret.Samtidig kan du få brugt de ingredienser, du har tilovers ved at anvende dem som erstatninger for dem, du skal bruge til den mad, du laver i dag.Bruger du bogens 7 grundopskrifter og det store kapitel med ingredienserstatninger, sparer du både madbudgettet og miljøet for en masse madaffald. Og slipper for at ærgre dig over, at skulle smide mad ud.Alle som køber bogen få QR-kode for nem adgang til bogens lukkede Facebook-gruppe Spis Op!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.