Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Orbit A htx bygger videre på Orbit B htx, og er skrevet efter samme principper. Disse to titler dækker tilsammen kernestoffet i fysik på A-niveau. Bogens første 6 kapitler hører til kernestoffet og danner dermed baggrund for bl.a. det skriftlige pensum. Herudover indeholder bogen 5 valgemner: Kernefysik, Astronomi, Materialefysik, Halvledere og Relativitetsteori. Disse 5 emner kan hver især læses helt uafhængigt af den øvrige bog, og man kan også vælge at læse disse tidligere i forløbet.Bogens tilhørende website indeholder interaktive opgaver, simulationer, animationer og 500 redigerbare vejledninger, projektforslag og supplerende tekster.Denne udgave dækker kernestoffet i fysik A, Læreplan 2017 på htx, men er ikke identisk med iBogen orbithtxa.systime.dk, som er nyskrevet til Læreplan 2017.
Orbit B htx/eux er skrevet med udgangspunkt i det eksisterende Orbit-system til stx, men er skrevet så den netop passer til htx og eux.Orbit B htx/eux er tænkt som en grundbog, der kan suppleres med ekstra selvvalgt materiale, så undervisningen kan tilpasses fysik alene, eller indgå i et tværfagligt forløb.Bogen dækker den centrale del af stoffet på htx og eux B-niveau og er opdelt i en introduktionsdel efterfulgt af tre hovedområder, men kan læses i den rækkefølge, man finder hensigtsmæssig. Desuden kan bogen anvendes på de videregående uddannelser.Denne udgave dækker kernestoffet i fysik B, Læreplan 2017 på htx og eux, men er ikke identisk med iBogen orbithtxb.systime.dk, som er nyskrevet til Læreplan 2017.
Grundforløb htx er til elever i studieområdet i grundforløbet på htx-uddannelsen. Grundforløbet og dermed bogen er opdelt i to hovedområder: det naturvidenskabelige grundforløb (NV) og forløbet produktudvikling (PU).Kapitlet ”Naturvidenskabelige forløb” består af en introduktion til arbejdsformer, den naturvidenskabelige tankegang og metode. Kapitlet er anvendelsesorienteret rettet mod undersøgelser i omgivelserne og i tekniske problemstillinger.Kapitlet ”Produktudvikling” handler om projektarbejdsformen, problemformuleringer, og idégenerering samt identificering og undersøgelse af et problem i en samfundsmæssig sammenhæng. Eleverne lærer at udarbejde et udkast til et produkt og reflektere over gruppens arbejdsproces.
Udgivelsen dækker læreplanens (2017) krav til studieområdet htx.Materialet er udviklet til at understøtte elevens arbejde med studiekompetencer gennem alle tre år på htx-uddannelsen. Kernestoffet omhandler således både fagenes metoder og de tværgående studiemetoder.Eleven får desuden en hjælp til studieområdeprojektet (SOP), hovedprojektet i 3. g. som afslutter elevens arbejde med studiekompetencerne.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.