Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Man kan slet ikke forestille sig et Korea uden kimchi. I tusindvis af år har de mælkesyre-fermenterede grønsager været helt uomgængelige til måltiderne. I Korea er kimchi ikke bare mad – den er et nationalt klenodie, elsket helsekost og en del af den koreanske identitet.Koreanere er besatte af mad, og familien Lim er ingen undtagelse. Gennem to generationer har de bevaret kimchiens stolte traditioner på deres restaurant i Stockholm. Bogen indeholder familiens mest populære opskrifter – både almindelige og mere usædvanlige udgaver af kimchi, koreansk hverdagsmad og den vidunderlige ret bibimbap.Familien Lim præsenterer deres version af paechu kimchi lavet med kinakål, ingefær og den koreanske chili gochugaru, ræddikekimchien kakktugi og mere usædvanlige kimchivarianter med græskar, østers, svampe, gulerødder og andre grønsager. Syrlig, stærk og smagfuld, kimchi er et vidunderligt tilbehør til de fleste retter, ikke kun de asiatiske.Byung-Hi Lim og Byung-Soon Lim er søstre og driver sammen med deres mor Boo Mee Ja Lim og moster Im Kee Sun restaurant Arirang i Stockholm. Arirang åbnede i 1975 og var den første af sin slags i hele Skandinavien.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.