Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En række vanvittigt morsomme postkort skrevet af hvide mennesker. En bog om fordomme mellem hvide og farvede, mænd og kvinder, rige og fattige.
Nutidens kvinde er dømt til at påtage sig en af to roller: Elvis Presley eller gemen gadeluder. Som Elvis Presley taler hun det sprog, en kvinde taler, når hun har solgt sin identitet og selvstændighed for en fordelagtig social position ved hjælp af et kæresteforhold til en flot, succesfuld og veluddannet mand. Som gemen gadeluder uden stemme er hun krondiamanten og yndlingseksemplet for den privilegerede kvinde, der altid har holdt utrolig meget af peanut butter sandwiches. Boyfrind handler om salg af krop og sjæl, luksus og vold og om at være fucked up. Boyfrind er en bog med tekst og billeder. Den er skrevet af Christina Hagen.
White girl er tilbage! I tekster inspireret af virkelige facebooksopslag er hun grovere, sjovere og mere rasende end nogensinde før.White girl 2 er en samling bidende skarpe tekster om de fordomme og den afmagt og vrede, der opstår i mødet mellem kulturer, når hvide turister rejser ud, eller brune flygtninge rejser ind. Det handler om os og dem-tænkning, om (strukturel) racisme, privilegieblindhed, patroniserende hjælpekomplekser, krænkelse og offersprog.
"Politisk korrekthed og millimeterdemokrati, det er ikke noget, man kender til i junglen. Her gælder: Lyst, vrede, forelskelse, sorg og håb. Her er man uinteressant som intellektuelt væsen. Her er man tvunget til at stå stille i ly for regnen, indtil regnen stopper. Sult og begær er behov, der kan mærkes rent fysisk. Og giver man op, så kan man gøre det i fred. Psykologer og ambulancer findes ikke her. Der er en anden renhed og ethvert valg, man foretager her, det er et valg, der er svært at gøre om. I junglen er der ingen vej udenom; hvis du ikke er dig selv, så dør du af det. Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine egentlige tanker og ønsker, så kan du ikke overleve her."fra Jungle
”Skam Dem!” er mottoet for Christina Hagens nye bog, Korrekthedsbibelen, som udskammer enhver handling, enhver ytring, ethvert synspunkt. Bogen stiller spørgsmålet: ”Hvordan ville De have det, hvis De ikke var offer for noget?”
Hvad kalder man en enlig mor med en diskusprolaps? Hvad kalder man en stedfar, der går op i soveværelset og skyder sig? Hvad kalder man en dame, der koger en undulat ved et uheld? Hvad kalder man en lille pige, der bliver kørt over af et tog? Hvad kalder man en adopteret mand, der kører ind i et træ? Hvad kalder man en kvinde, der filmer sin kæreste, når han spiser en banan? Hvad kalder man en bedstemor, der bliver kvalt i flæsk? Hvad kalder man en stedfar, der rører ved sin steddatter? Hvad kalder man en dreng, der spiser en hundelort? Hvad kalder man en far, der skyder familiens hund? Hvad kalder man en etbenet mand, der hænger sig? Hvad kalder man en mand, der sælger ydmygende billeder til dem, han har taget ydmygende billeder af? Hvad kalder man en kvinde, der lever bedst på bunden af et badekar? Hvorfor nedtramper molboen enhver lykke, der kunne findes?POW POW POW er pistoldigte om vold mellem børn og voksne, mellem elskende og fremmede, mellem molboer og normale mennesker.
Novellix – Stor litteratur i et lille formatDenne æske indeholder fire litterære godbidder fra nogle af vores mest interessante forfattere. Her finder du Suzanne Brøggers svar på hvordan man bliver den man er, Christina Hagens undersøgelse af sorgens væsen, Kristian Bang Foss’ forsøg på at komme igennem velfærdsstatens bureaukratiske maskineri og Theis Ørntofts refleksion over hvad ulvens tilbagekomst siger om menneskets eksistens. Fire fintfølende, dybttænkende og vidt forskellige, men på hver sin måde øjenåbnende tekster, der gør det forfattere gør bedst: beskriver samtiden og åbner vores fælles forståelse af den.Æsken indeholder fire bøger:Suzanne Brøgger – Dannelsens utopiKristian Bang Foss – Nervøsitet i nulfejlskulturenChristina Hagen – Sorg og FrydTheis Ørntoft – Dagene i paradis er ovre
Stemmer fra et nedlukket land.Denne antologi samler teksterne bag Teater Republiques digitale teaterforestilling, Coronamonologerne. Teksterne er skrevet midt under nedlukningen af Danmark i foråret 2020, på et tidspunkt hvor chokket over en pludseligt ændret verden var helt friskt, og de er skrevet med hver forfatters særlige blik for både det groteske og det rørende i en hverdag med coronakarantæne. Sammen står teksterne som et dokument over en tid, som vi på én gang vil få svært ved at huske præcist, og aldrig vil glemme."Glæd dig til Coronamonologernes korte, men dybe blik ind i 14 forskellige universer, som hver især er gennemsyret af en særlig nerve, en sårbarhed der bliver til ømhed eller brutalitet, længsel eller selvironi, rædsel eller diabolsk humor."- Forord af Emmet Feigenberg, direktør for Teater Republique.
InhaltsverzeichnisAbkürzungsverzeichnisSymbolverzeichnisAbbildungsverzeichnisTabellenverzeichnis1. Einleitung1.1. Problemstellung1.2. Zielsetzung und Gang der Arbeit2. Theoretische Fundierung zu Corporate Bonds2.1. Begriffserklärung und Arten2.2. Motive für ein Initial Bond Offering3. Corporate Bonds als Finanzierungsmöglichkeit3.1. Chancen3.2. Risiken4. Corporate Bond der Commerzbank AG4.1. Unternehmensprofil4.2. Merkmale des Corporate Bonds4.3. Kritische Würdigung5. FazitAnhangLiteraturverzeichnis
InhaltsverzeichnisAbkürzungsverzeichnisAbbildungsverzeichnis 1. Einleitung1.1. Problemstellung und Zielsetzung1.2. Gang der Untersuchung2. Theoretische Fundierung des Relationship-Marketings2.1. Begriffserklärung und Abgrenzung2.2. Vertrauen als Grundlage des Relationship-Marketings2.3. Kundenbeziehungszyklus3. Aufbau des Relationship-Marketings3.1. Identifizierung3.2. Fördernde Maßnahmen3.3. Segmentierung3.4. Prozessablauf3.5. Implementierung4. Fazit und AusblickStudent Consulting ProjektLiteraturverzeichnisAnlage I
Christina Hagen om tykke Ilse, allergiske Valdemar, farmor med strudsefjeren og Rotte-Ulrik.Vi kommer alle et sted fra. 12 yngre danske forfattere, herunder Christina Hagen, har skrevet et bud på en hjemstavnsnovelle anno 2008. Novellen 'Hjemstavn, fuglekvarteret' er en del af serien 'Moderne hjemstavnsnoveller', der blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2008. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Vi kommer alle et sted fra. 12 yngre danske forfattere har skrevet et bud på en moderne hjemstavnsnovelle. Novelleserien blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2008. E-bogen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Noveller: Christina Hagen: Hjemstavn, fuglekvarteret, Kristian Bang Foss: Om Olsen, Julia Butschkow: Solskin på den høje himmerlandske himmel, Majse Aymo-Boot: Karakteristik af eleven, Katrine Buchhave Andersen: Fjellerad, Kasper Nørgaard Thomsen: Bonny von Bøjden, Jesper Wamsler: e, Anne-Louise Bosmans: Bruxelles - Fredensborg, Marius Nørup-Nielsen: Ritualer, Lene Asp Frederiksen: Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør, Mikkel Thykier: I stedet for en dagbog, Harald Voetmann: Den lærdes hjemkomst, Novellerne er både udgivet samlet og separat.Christina Hagen (f. 1980) debuterede i 2008 med novellesamlingen `Sexdronning‘. Mellem bogens otte noveller er der en række lister, som til sammen kunne siges at udgøre en niende novelle. Hvert punkt på listen begynder med `jeg husker‘ (inspireret af den amerikanske digter og billedkunstner Joe Brainard). På samme måde har novellerne nogle af listens kvaliteter, blandt andet det opregnende og sidestillende. Tonen i Hagens noveller kan være afmålt og sarkastisk; sproget er dynamisk og altid fuld af overskud.
En forfatter påbegynder en brevkorrespondance med en morder, indsat i et dansk fængsel. Hun ønsker at overbevise verden om at selv det mest afstumpede uhyre har retten til at blive betragtet som et menneske. Men hvad gemmer der sig bag det medmenneskelige projekt? 71 breve til M er en rejse igennem angsten, vreden, barndommen, det fortrængte og usagte.Christina Hagen debuterede i 2008 med novellesamlingen Sexdronning.I 2010 fik hun tildelt Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium.
Sexdronning er en samling sarkastiske, humoristiske og fandenivoldske antifeministiske tekster, som byder på et sammensurium af urolige og ulykkelige skæbner, sex og kærlighed – men mest af alt misforståede situationer og følelsesmæssig famlen.I bogen møder man blandt andre: Tre tidligere elskere: Mads fra Aalborg, sorte Sambo og smukke Klaus fra Hellerup. "Konceptmanden" - den excentriske og fabulerende reklamemand der er blevet så afhængig af at inddele sin verden i stramme koncepter, at alt ramler, da han på en internetside møder pigen Lena, som vækker alle hans håbløst romantiske og oldnordiske ideer til live. Husmoren, Pia, der har fået den campingvogn - Hobby Excellent - hun altid har drømt om. Fladerne kan let tørres af, og vasken stopper ikke til bare sådan lige. Den lille familie har fået fast plads ved Silkeborg Søcamping, men selvom hun og manden, Ole, burde være lykkelige, så er der noget, der ødelægger stemningen. Pia plages af mindreværd og Ole får trang til at flygte. Efter kort tids ophold i Sverige, må Ole dog sande, at han ikke er skabt til store kulturforandringer. Jeg-fortælleren der, i en pastiche over Joe Brainards "I remember", lukker læseren ind i en modsætningsfyldt verden af pudsige, tragikomiske, perverse, platte og sanselige erindringer. Drivkraften er blandt andet fortællerens troværdig der, som i resten af novellesamlingen, konstant er til genovervejelse.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.