Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bogens indholdDet første kapitel i bogen omhandler ADL-begrebet såvel på engelsk som dansk og præsenterer relevante definitioner i et historisk samt tværfagligt og ergoterapeutisk perspektiv.I de efterfølgende kapitler får man et godt indtryk af, hvordan der arbejdes med ADL bredt set, og hvilke metoder og redskaber der anvendes til udredning af adl-problemerne.Herefter følger flere kapitler skrevet af forskere og klinikere i fællesskab til sikring af såvel den videnskabelige som den erfaringsbaserede evidens for bogen.Der tages udgangspunkt i eksisterende praksis, som beskrives og diskuteres grundigt.MålgruppeAlmindelig daglig levevis - ADL er en bog, der primært henvender sig til ergoterapeutstuderende og færdiguddannede ergoterapeuter. Men også andre faggrupper inden for sundhedsområdet vil have stor gavn af at læse bogen.
Kravene øges til ergoterapeuter i kommunerne om at arbejde systematisk og effektivt, at kunne dokumentere alle faser i et sagsforløb fra start til slut og at synliggøre den faglige vurdering, der ligger til grund for bevilling eller afslag.Denne 2. udgave af Metodebog i hjælpemiddelformidling har derfor fokus på at beskrive praksis ud fra en bredere vifte af metoder og modeller. Ønsket er at fremlægge en faglig palet af modeller i stedet for en enkelt model, således at læseren kan finde inspiration til systematisk sagsarbejde, uanset hvor man arbejder inden for hjælpemiddelområdet og uanset erfaringsgrundlag.
Få en praksisnær grundbog, som giver dig en indføring i alle vigtige aspekter af hjælpemiddelformidling. Bogen henvender sig til ergoterapeutstuderende, men den er også relevant for erfarne hjælpemiddelformidlere og andre faggrupper, som arbejder inden for hjælpemiddelområdet. Bogen introducerer forskellige tilgange til formidling af hjælpemidler med udgangspunkt i en generisk model for systematisk hjælpemiddelformidling og en generisk model for produktanalyse. Derudover introduceres en række udbredte begrebsmodeller på området.I bogens kapitler får du indblik i den seneste forskning og udvikling på området, og der tages udgangspunkt i cases, som illustrerer brugen af ergoterapeutiske modeller.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.