Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Ditte Høgsgaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Ditte Høgsgaard, Benedikte Vilslev Petersen, Hans Krab Koed, mfl.
    283,94 kr.

    Undervisning på professionsuddannelser er en grundbog, som henvender sig til adjunkter på professionshøjskoler og erhvervsakademierne, og som samtidig tilbyder et godt fundament for alle, der arbejder med undervisning i både teoretisk og praktisk sammenhæng. Bemærk, at da bogen henvender sig til undervisere, udleverer vi som udgangspunkt ikke frieksemplarer af bogen. Bogen beskriver praksisinddragende, udviklingsorienteret og forskningsbaseret undervisning, og den besvarer, hvordan man: forbereder sin undervisning fagligt og pædagogisk tilpasser sin undervisning til de studerendes erfaringsniveau vejleder og giver feedback bedømmer professionelle kompetencer ved eksamen medvirker til organisationsudvikling holder sig internationalt orienteret gør sig lektorklar fortsætter sin udvikling som underviser på sigtBogen tager afsæt i kravene til en lektoranmodning, ligesom den kan bruges som guide og inspirationskilde i en travl hverdag. Som underviser på en professionshøjskole har man en bred vifte af opgaver. Men i sidste ende bruger man hovedparten af sin tid sammen med de studerende. Hvad enten vi taler om studerende på grunduddannelser eller studerende på efter- og videreuddannelser, er det vigtigt med praktiske og teoretiske ideer til, hvordan man kan tilrettelægge gode undervisningsforløb – med det rette niveau og det rette udbytte.Da bogen henvender sig til adjunkter, udleverer vi som udgangspunkt ikke pensumeksemplarer af bogen.

  • af Birthe Kamp Nielsen, Britta Hørdam, Kirsten Lomborg, mfl.
    147,95 - 162,95 kr.

    Sygeplejeleksikon er en opslagsbog, der beskriver værdier, begreber, fænomener, teorier og personer i 332 alfabetisk ordnede opslag. Opslagene repræsenterer den viden og kunnen, der kendetegner sygeplejefagets virksomhed i klinisk, pædagogisk, ledelsesmæssig og udviklings- og forskningsmæssig praksis. Målgruppen er sygeplejestuderende og uddannede sygeplejersker, men også andre sundhedsprofessionelle vil kunne have gavn af dette opslagsværk, der giver et hurtigt overblik over væsentlige områder i sygeplejeprofessionen.

  • af Britta Hørdam, Kirsten Lomborg, Eva Just, mfl.
    447,95 kr.

    Dette er en grundbog til sygeplejestuderende, både i den teoretiske og kliniske undervisning. Bogen udfordrer på flere niveauer til refleksion og nytænkning. Sygeplejestuderende og sygeplejersker skal være omstillingsparate, og de skal kende sundhedsvæsenets nyeste udfordringer for at kunne navigere refleksivt og handle professionelt. De enkelte kapitler er bl.a. forsynet med øvelser, ligesom læringsfokus står centralt i bogen.Bogen dækker en bred vifte af emner såsom klinisk beslutningstagen, sammenhængende patientforløb og teknologi, og i 2. udgave er bogen udvidet med nye kapitler om bl.a. multisygdom og polyfarmaci samt evidensbaseret forebyggelse af visse kroniske sygdomme.Den er skrevet af eksperter, og den bygger på en god kombination af ekspertviden, klinisk erfaring og forskningsmæssig indsigt. Målet er at beskrive, hvordan sundhedsvæsenet aktuelt forandrer sig, og hvad disse forandringer betyder for de studerendes læringsprocesser.Bogen er desuden også relevant for færdiguddannede sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle, som ønsker en opdateret viden om det danske sundhedsvæsen. Det er også oplagt at bruge bogen på diplomniveau og til kortere kursusforløb og efter- og videreuddannelse.

  • - Grundbog i sygepleje
    af Ditte Høgsgaard
    314,94 kr.

    En grundbog om mono- og tværfagligt samt tværsektorielt samarbejdeDet danske sundhedsvæsen oplever i disse år en stigende kompleksitet, som det kan være en udfordring for patienter og pårørende at navigere i. Det stiller nye krav og forventninger til sundhedsprofessionelles evne til at samarbejde. Derfor skal sygeplejersker og de sygeplejestuderendes kompetencer styrkes for at skabe bedre sammenhæng i patientens forløb på tværs af fag og sektorer i sundhedsvæsenet. Fagligt samarbejde i sundhedssektoren giver et dybdegående indblik i, hvordan samarbejdet mellem borger, patient, pårørende og sundhedsprofessionelle fungerer i det danske sundhedsvæsen. Over 13 kapitler undersøges blandt andet patient- og brugerinddragelse, forskellige samarbejdsformer, relationel koordinering, bæredygtig ledelse og organisatoriske vilkår for mono-, tværfaglig samt tværsektorielt samarbejde.Bogen er skrevet af kompetente fagfolk, og kapitlerne retter sig primært til sygeplejestuderende og andre sundhedsprofessionelle, der søger grundlæggende viden om samarbejdets vilkår og betingelser og en forståelse af de barrierer og udfordringer, der påvirker samarbejdet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.