Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Elsemarie Pedersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Incl. Mad Dagbog
  af Elsemarie Pedersen
  187,95 - 237,95 kr.

  Denne bog indeholder en masse lækre opskrifter, som både børn, voksne og ældre kan lave. Lækre kageopskrifter, fisk, suppe og bagværk. Kan nævne lidt lækre opskrifter på:Banan mousseBulgur med citronBøf i skjulFiske lasagneForårssalatKaffebrødKarry ragoutKikærte grydePikant spaghettiSmørfisk med porrekompotSquash kageÆggestandDet var bare en håndfuld af spændende opskrifter. Jeg håber at du vil få glæde af bogen...

 • af Elsemarie Pedersen
  222,95 kr.

 • af Elsemarie Pedersen
  64,95 - 112,95 kr.

  Truckertøsen er en ung pige med et usædvanligt arbejde. Hun er lastbilchauffør. Men det er slet ikke så nemt som det lyder, og det er heller ikke en dans på roser. Hun må finde sig i mange ting fra sine kollegaer, vognmænd og ikke mindst speditører. Det skal lige siges, at hun elsker sex, og det er både med mænd og kvinder.Så glæd dig til en bog med et saftigt indhold.Advarsel: Erotisk indhold.

 • af Elsemarie Pedersen
  97,95 kr.

  Mormors lækre opskrifter indeholder en masse spændende opskrifter på alt mulig lækkert.En masse spændende opskrifter med kager, hovedretter, salater og meget mere lækkert som får tænderne til at løbe i vand.

 • af Elsemarie Pedersen
  148,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.