Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
""Livet er for kort til kedsomhed," sagde han, "men i vore dage har voksne mennesker heldigivs fundet ud af, at kyskhedsbæltet og snerpede fordomme er fortid. Vi er moderne mennesker, min skat. Vi har gjort os fri af snærende moralske bånd og forstokkede tanker om, hvad man kan og ikke kan. Vi kan hvad vi vil, hvis vi tør... vi kan nyde os selv, vores krop – udfordre vores erotiske muligheder, mens vi endnu er unge og attraktive. Leve og elske. Overskride de unaturlige grænser, som stivnakkede og konservative bedsteborgere har påtvunget os. Vi kan være os selv. Elske hvem vi vil – hinanden... andre mænd og kvinder, hvis vi har lyst. Vi kan sørge for, at vi ikke går i stå, og gror fast i et farveløst og kedsommeligt parforhold... møde andre mennesker, kaste os ud i spændende og pirrende lege, bruge vores krop, elske dem – lade dem elske os, og opfylde vores erotiske drømme."Sådan siger Johan, Monikas mand gennem syv år, en aften til hende. Hun har aldrig selv set deres parforhold som farveløst eller kedsommeligt, men for at gøre ham glad, går hun med til at prøve nye ting. Før hun ved af det, har Johan sendt hende til opdragelse hos herskerinden Connie...idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlErik Bent Svendlund (1931-2010) var en dansk forfatter, journalist og teaterinstruktør. Erik Bent Svendlund spillede en stor rolle i det fynske teaterliv, hvor han instruerede Frøjberg Festspil, Nyborg Voldspil og H.C. Andersen-festspillene i Den Fynske Landsby. Han er desuden kendt for at have stiftet Fame-skolen i Odense.
"Lykkelig voldtaget gennem 25 år" er teaterinstruktør og forfatter Erik Bent Svendlunds erindringer og fortællinger om 25 år som teaterinstruktør på Nyborg Voldspil i årene 1967-1991.Erik Bent Svendlund (1931-2010), dansk forfatter, journalist og teaterinstruktør. Startede sin karriere i kulturlivet i Aarhus, hvor han også var født. Herefter kastede han sig over journalistikken og arbejdede blandt andet for Jyllands-Posten (1957-1967). I 1967 vendte han tilbage til teateret, denne gang på Fyn, hvor han resten af sit liv spillede en vigtig rolle for det fynske teaterliv. Svendlund har udgivet flere bøger, heriblandt "Lykkelig voldtaget gennem 25 år" (1991).
Bent på 11 vokser op i Annagade-kvarteret i Århus under besættelsen. De tyske troppers tilstedeværelse påvirker både hans eget liv, kammeraternes og familiens på mange forskellige måder. "1 1/2 meter krig" er fyldt med både humor, spænding og alvor fra et mørkt kapitel i danmarkshistorien set i børnehøjde.Erik Bent Svendlund (1931-2010) var en dansk forfatter, journalist og teaterinstruktør. Erik Bent Svendlund spillede en stor rolle i det fynske teaterliv, hvor han instruerede Frøjberg Festspil, Nyborg Voldspil og H.C. Andersen-festspillene i Den Fynske Landsby. Han er desuden kendt for at have stiftet Fame-skolen i Odense.
""Livet er for kort til kedsomhed," sagde han, "men i vore dage har voksne mennesker heldigivs fundet ud af, at kyskhedsbæltet og snerpede fordomme er fortid. Vi er moderne mennesker, min skat. Vi har gjort os fri af snerrende, moralske bånd og forstokkede tanker om, hvad man kan og ikke kan. Vi kan hvad vi vil, hvis vi tør… vi kan nyde os selv, vores krop – udfordre vores erotiske muligheder, mens vi endnu er unge og attraktive. Leve og elske. Overskride de unaturlige grænser, som stivnakkede og konservative bedsteborgere har påtvunget os. Vi kan være os selv. Elske hvem vi vil – hinanden… andre mænd og kvinder, hvis vi har lyst. Vi kan sørge for, at vi ikke går i stå, og gror fast i et farveløst og kedsommeligt parforhold… møde andre mennesker, kaste os ud i spændende og pirrende lege, bruge vores krop, elske dem – lade dem elske os, og opfylde vores erotiske drømme."Sådan siger Johan, Monikas mand gennem syv år, en aften til hende. Hun har aldrig selv set deres parforhold som farveløst eller kedsommeligt, men for at gøre ham glad, går hun med til at prøve nye ting. Før hun ved af det, har Johan sendt hende til opdragelse hos herskerinden Connie...Erik Bent Svendlund (1931-2010) var en dansk forfatter, journalist og teaterinstruktør. Erik Bent Svendlund spillede en stor rolle i det fynske teaterliv, hvor han instruerede Frøjberg Festspil, Nyborg Voldspil og H.C. Andersen-festspillene i Den Fynske Landsby. Han er desuden kendt for at have stiftet Fame-skolen i Odense.
"Bliver jeg da aldrig voksen?" er en samling af den legendariske teaterdirektør og det evige legebarn Erik Bent Svendlunds muntre erindringer. Vi er med helt fra barndommen i Århus under besættelsen, hvor den opfindsomme dreng fører sin helt egen krig mod tyskerne, til han, som teaterinstruktør, har glæden af at instruere over 100 forestillinger, mange med amatører, som han havde en helt særlig kærlighed til.Erik Bent Svendlund (1931-2010) var en dansk forfatter, journalist og teaterinstruktør. Erik Bent Svendlund spillede en stor rolle i det fynske teaterliv, hvor han instruerede Frøjberg Festspil, Nyborg Voldspil og H.C. Andersen-festspillede i Den Fynske Landsby. Han er desuden kendt for at have stiftet Fame-skolen i Odense.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.