Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Erik Lars Myers

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Erik Lars Myers
    200,95 kr.

    Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen drillerKvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger.Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Der er meget at vide og mange faldgruber på vejen, før du kan nyde din helt egen hjemmebryg; men bare rolig, Håndbryggerens problemknuser guider dig sikkert igennem processen.Med 100 løsninger på 100 problemer fra start til slut i ølbrygningen, så kan det næsten ikke gå galt, når man har Håndbryggerens problemknuser ved sin side. Med svar og løsninger på spørgsmål helt fra ”Jeg ved ikke, hvordan man brygger øl” til ”Min øl smager af soya”, så er der næsten garanteret succes i hjemmelaboratoriet hver gang.Og så er det ellers bare med at læne sig tilbage og nyde den skummende, afkølede frugt af sit hårde (men sjove) arbejde.

  • af Erik Lars Myers
    152,95 kr.

    CAMRA'sHome-Brewing Problem Solver provides the information you need to nip problems in the bud - and, better still, to avoid them in the first place.

  • af Erik Lars Myers
    207,95 kr.

    Boasting more craft breweries than any other state in the South, North Carolina is the state of Southern beer. In 2012, Erik Lars Myers wrote North Carolina Craft Beer & Breweries, which profiled 45 breweries. Since then, the number of breweries has more than tripled to over 140 and is still growing. Now, Myers and his wife, Sarah H. Ficke, have produced an expanded and updated second edition. As in the first edition, Myers and Ficke relate the story of each brewery, profiling the brewers as well as the establishment's history and the vision of its founders. They also provide details such as location, contact information, and hours of operation. What one reviewer called "an indispensable regional beer handbook" is back and better than ever, offering the ideal introduction for people learning about craft beer and a great resource for enthusiasts who want to get the most out of their craft beer experience.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.