Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Francine Rivers

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Francine Rivers
  183,95 kr.

  Guldfeberen i Californien 1850 En tid hvor mænd solgte deres sjæl for en pose guld, og kvinder solgte deres krop for et sted at sove. Angel forventer intet andet end forræderi fra mænd. Som barn blev hun solgt til prostitution, og nu overlever hun ved at holde sit had i live. Og det hun hader allermest er de mænd som udnytter hende og efterlader hende tom og død indvendig. Så møder hun Michael Hoseas, en mand som ønsker at gøre Guds vilje. Michael Hoseas adlyder Guds kald til at gifte sig med Angel og elske hende betingelsesløst. Langsomt, dag for dag, trodser han alle Angels bitre forventninger indtil hendes frosne hjerte begynder at tø op, trods al hendes modstand. Men med den uventede opblødning kommer en overvældende følelse af frygt og en bitter erkendelse af sin egen uværdighed. Så Angel stikker af. Tilbage i mørket, væk fra sin mands kærlighed, rædselsslagen for den sandhed hun ikke længere kan benægte, at hendes endelige helbredelse må komme fra den Ene som elsker hende mere end selv Michael Hoseas... den Ene som aldrig vil give slip på hende. Som en stærk genfortælling af temaet i Hoseas' Bog er Den kærlighed som sætter fri en beretning om Guds betingelsesløse, altopslugende, befriende kærlighed.

 • af Francine Rivers
  188,95 kr.

  SPØGELSERNE FRA HANS FORTID HOLDER HAM FANGEN. HENDES FEJLTRIN FØRER HENDE TIL HANS DØR. I L O S A N G E L E S L A D E R D E T T I L , at den succesrige kunstner Roman Velasco har alt, hvad han kunne ønske sig - penge, kvinder, berømmelse. Kun Grace Moore, hans modstræbende, nyansatte personlige assistent, ved hvor lidt han i virkeligheden har. Dæmoner fra Romans fortid synes at give ekko gennem gangene i hans tomme palæ og ud over den betagende udsigt over områdets bjerge. Men Grace ved ikke, at hendes chef i al hemmelighed tager livtag med sine dæmoner ved at drage ud i byen og male graffiti som Fuglen, en berygtet, men uidentificeret graffitikunstner - en dobbelttilværelse som vil kunne ødelægge hans karriere og sende ham i fængsel. Ligesom Roman har Grace sine egne spøgelser og hemmeligheder at slås med. Efter et katastrofalt ægteskab har sendt hendes liv helt ud af kurs, har hun lovet sig selv aldrig mere at lade kærlighed stjæle hendes drømme. Men efterhånden, som hun lærer den gådefulde mand bag berømmelsen at kende, er det, som om de takkede dele af begges fortid langsomt begynder at passe sammen … indtil der sker noget så uventet, at det ændrer retningen for deres fælles forhold – og begges liv – for altid.

 • af Francine Rivers
  188,95 kr.

  Dæmring i Nord er sidste bind i serien Løvens Mærke - for første gang udgivet på dansk!Læs den spændende afslutning - og få en afklaring på, hvad der sker med Julia Valerians og Atretes' søn - og hvordan selv de mest udventede hændelser bruges til at bringe lys og liv ind i mørket.Germaneren Atretes har igennem 10 år kæmpet i arenaen - og er blevet den mest populære gladiator. I arenaen har vreden og stoltheden hjulpet ham til at overleve og forblive ubesejret, og nu har han endda vundet sin frihed. Men uden for arenaen har han ikke haft den samme succes. Den forkælede rigmandsdatter Julia Valerian har svigtet ham og ladet hans nyfødte søn lægge ud på klipperne for at dø. Hvad Atretes ikke ved, er at Julias kristne slavinde, Hadassah, har bragt barnet i sikkerhed hos apostlen Johannes. Johannes lægger den nyfødte dreng i den unge kvinde Rizpahs arme, og han bliver centrum for hendes liv, som ellers har været præget at tragedier og en kamp for at overleve. Drengen og den kristne menighed, som hun er blevet en del af, har pludselig givet hendes liv mening igen. Men da Atretes erfarer, at hans søn stadig lever, går jagten ind for at finde ham, og hans største ønske er at tage ham med tilbage til Germanien. Barnet vil imidlertid kun vide af sin nye plejemor, så meget mod sin vilje må Atretes tage Rizpah med sig på den lange rejse til Germanien. Hele tiden støder hans stolthed og vrede mod hendes tro. Hans indædte had til Rom vanskeliggør deres rejse, og det bliver kun endnu sværere, da det viser sig, at den eneste der kan vise dem vej helt fra Efesos til Germanien, er en romersk centurion, der ønsker at bringe evangeliet om Jesus til Germanien.

 • af Francine Rivers
  183,95 kr.

  De brændte broerVi befinder os i Hollywood, 1957 og for dem, der betyder noget i Hollywood, er Lena Scott den hotteste kommende stjerne, der er på vej til at ramme filmlærredet siden Marilyn Monroe. Kun få ved, at hendes rigtige navn er Abra. Endnu færre ved, hvilken pris hun har betalt for endelig at føle, at hun er noget.For Pastor Ezekiel Freeman vil Abra altid være den lille pige, som stjal hans hjerte den nat, han fandt hende; en grædende nyfødt baby forladt under en bro i udkanten af Haven. Zeke og sønnen, Joshua - Abras bedste ven - ser hende vokse op til at blive en eksotisk skønhed. Men Zeke ved, at omstændighederne omkring Abras fødsel har ætset ar dybt ind i hendes hjerte, ar der efterlader hende sårbar over for den hurtigt talende charmør, der lokker hende med til Tinseltown.Hollywood føles som millioner af kilometer væk fra Haven, og den naive Abra lærer hurtigt, hvad der bliver forventet af en ambitiøs pige, der sigter mod stjernerne. For sent opdager hun, at berømmelsen kommer med en ødelæggende pris. Hun brændte alle broer for at få lige præcis det, hun troede, hun ønskede. Nu er alt hun ønsker sig en vej hjem igen.

 • af Francine Rivers
  188,95 kr.

  Ekko i Mørket fortsætter,hvor Hvisken i Vinden slap.Den kristne slavinde Hadassah overlever løvernes angreb i arenaen ved lægen Alexanders hjælp. Alle antager, at hun er død, og Hadassah har iført sig slør for at skjule sin identitet lige så vel som de ar, som nu mærker hendes krop. Hun får arbejde som Alexanders assistent og hjælper lægen i den fattige del af byen, hvor hun bliver kendt som Rafa, helbrederen, der ved troens kraft helbreder de syge og udbreder evangeliet.Da Julia Valerian, hendes tidligere bøddel og plageånd, bliver syg, tvinges Hadassah til at træffe en svær beslutning: skal hun vende tilbage til Valerians husstand, og derved risikere at blive afsløret og henrettet, for at hjælpe Julia?Hverken Julia eller hendes bror, Marcus, ved, at de begge har elsket den kvinde, som nu skjuler sig bag slørene – en kvinde som de troede var død. Marcus fortsætter med at søge efter tro og mening, og da han vender sig bort fra Roms rigdomme, bliver han, af en hviskende stemme fra fortiden, ledt ind på en rejse, der kan sætte ham fri fra sjælens mørke. Vil han finde Gud og blive den mand, som Hadassah ved, han kan blive? Og vil flammen mellem Hadassah og Marcus blusse op igen?

 • af Francine Rivers
  188,95 kr.

  Bliv taget med tilbage til år 70 e.Kr i Romerrigets storhedstidVi befinder os omkring år 70 e.Kr. og Jerusalem er blevetødelagt af romerne og Hadassah, en unge jødisk pige på 17,overlever massakren på sin familie, hvorefter hun bliver taget til fange og solgt til den velhavende handelsfamilie Valerian. Efter at være blevet bragt til Rom, bliver hun tvunget til at arbejde som personlig slave for den nydelsessyge Julia Valerian. Hadassah kæmper for at gå i Jesu fodspor og behandle sine herrer på en måde, som holder sig til Hans lære, men hun er tvunget til at holde hendes tro skjult for at overleve. Forvirret og alene med kun sin tro at klamre sig til, prøverhun diskret at bringe Gud ind i hendes fangevogteres liv. Hensynsløs, impulsivt og ondskabsfuldt prøver Julia at underminere Hadassah ved enhver lejlighed.Men Julias bror, Marcus, er en helt igennem anderledes type. Er det muligt for kærligheden mellem Hadassah og Marcus at blomstre, taget i betragtning at ikke kun deres positioner i livet er forskellige, men også kløften mellem Hadassahsutrættelige tro og Marcus' manglende tro på noget som helst? Samtidig er Atretes, en tilfangetaget soldat fraGermania, tvunget til at blive gladiator. Dette er tiden for Roms tilbagegangog civilisationen er på randen af selvdestruktion, hvilket tjener somen kraftfuld kulisse for de barbariske kampe for at overleve i arenaen.

 • af Francine Rivers
  186,95 kr.

  Millioner af læsere er blevet forvandlet og inspireret af hendes bestseller romaner Den Kærlighed som sætter fri og Hvisken i Vinden. I denne ugentlige andagtsbog inviterer Francine Rivers dig til sammen med hende at søge Skaberen gennem den vidunderlige naturlige verden vi lever i. Francine deler observationer hun har samlet gennem sit liv ved at udforske - i udlandet og i hendes egen baghave - og reflekterer over, hvordan de kan gælde for dit daglige liv. Hvad afslører de majestætiske skove, den ihærdige spætte eller den smukke solopgang om vores kunstneriske og generøse Gud? Hvordan kan det ændre dit udsyn eller den måde, du håndterer modgang?

 • af Francine Rivers
  150,95 - 173,95 kr.

  Nu kommer afslutningen på Francine Rivers medrivende familiesaga om forholdet mellem mødre og døtre. Det er en fascinerende saga, der i to bind indgående følger fire generationer af kvinder gennem det særdeles omskiftende 20. århundrede.I første bind 'En Moders Håb' fulgte man den unge pige Marta og hendes datter Hildemara gennem den første halvdel af århundredet med alle deres drømme, håb og indbyrdes konflikter. Dette bind begynder hvor det første bind sluttede, og følger Hildemaras datter, Carolyn, og hendes vanskeligheder med at finde accept. Ligesom i første bind skifter fokus i løbet af bogen, og Carolyns datter May Flower Dawn bliver hovedpersonen for slutningen af sagaen hvor 4 generationers ophobede konflikter finder deres forløsning.Amerikas sociale og politiske historie danner en spændende baggrund for personernes udvikling, og man kommer på tæt hold af Vietnam-krigen, hippietiden og sidst, men ikke mindst krigen mod terror efter 11. september. Men bogen er meget mere end et interessant tidsbillede, den udforsker også indgående de konflikter og misforståelser, der kan opstå mellem personer, der egentlig elsker hinanden højt, men som på grund af forskellige omstændigheder aldrig får talt sammen, og den forløsning, der kan komme, når det endelig lykkes at få talt ud. Bag det hele ligger personernes kristne tro og deres kampe for at leve et kristent liv midt i en sekulariseret verden. Bogen skildrer levende hvordan Gud aldrig slipper sine, men møder dem, også i den dybeste nød, med sin betingelsesløse kærlighed der rækker ud efter mennesker selv når kirken svigter.

 • af Francine Rivers
  186,99 kr.

  To kvinder, adskilt af mere end et århundrede, bliver forbundet gennem en slidt dagbog, mens de kæmper med Gud, mænd – og ikke mindst dem selv – indtil de falder i armene på den Ene, der elsker dem betingelsesløst. Da Sierra opdager dagbogen og den hjemmelavede quilt, som hendes tip-tip oldemor Mary Kathryn har efterladt, finder hun ud af, at deres livssituation ligner hinanden forbløffende meget. Selvom kvinderne er afskilt af tid og omstændigheder, samt Mary Kathryn må udholde det hårde liv på prærien langs Oregon Trail, er der mange dilemmaer og problemer de står overfor, som er overraskende ens. Ved at følge Mary Kathryn’s eksempel lærer Sierra at overgive sig til Guds suverænitet og ubetingede kærlighed.

 • af Francine Rivers
  150,95 kr.

  Fra den elskede forfatter til "Den kærlighed som sætter fri" kommer en uforglemmelig beretning om familie og tro, drømme og skuffelser og ikke mindst kærlighedens udholdenhed og vedholdenhed.Med det 20. århundredes fremstormende udvikling og ødelæggende krige som baggrund følger sagaen livet for en emigrantfamile, der forlader det traditionsbundne Europa for at finde nye muligheder først i Canada og siden i Californiens vindruemarker.

 • af Francine Rivers
  88,95 - 96,95 kr.

  'Den kærlighed som sætter fri' er en medrivende roman Hoseas Bog i Biblen. Det er en kærlighedshistorie af flere dimensioner, der har toppet bestsellerlisterne i USA siden udgivelsen. Francine Rivers’ roman udspiller sig i guldfebertiden i Det Vilde Vesten i 1850’ernes USA. Michael forelsker sig i den prostituerede Angel. Hvad han ikke ved, er, at hendes iskolde ydre stemmer med hendes smadrede indre. Han får brug for mere end almindelig kærlighed for at kunne elske hende.Bogen er også en beskrivelse af forholdet mellem mennesket og Gud. Gennem romanens hovedpersoner får vi et indblik i Guds smerte, når vi svigter Ham og Hans fuldendte kærlighed til os samt tilgivelsens virkning for menneskers liv.Det er en fantastisk spændende bog – en kærlighedshistorie af åndelige dimensioner, som har toppet på bestsellerlisterne i USA siden udgivelsen i 2001.

 • af Francine Rivers
  117,95 - 186,99 kr.

  Engang var Leotas have et smukt sted, hvor blomsterne foldede sig ud og håbet var levende. Det var hendes fristed, hvor hun kunne pleje de dybe sår efter en ødelæggende krig, og det var hendes tilflugtssted, hvor hun knælede foran en kærlig Gud og bad for sine børn, som ikke kunne forstå hendes tavshed og den pris, hun betalte.Som 84 årig er Leota nu alene. Hendes elskede have er i ruiner. Alle hendes bestræbelser på at blive genforenet med sine voksne børn har været forgæves. Hun har kun tilbage at udtrykke sin desperation overfor sin Himmelske Far, hendes eneste ven. Men via uforudsigelige veje bringer Gud nu forandringer ind i hendes liv - den unge universitets studerende, som tror han har alle svarene og det barnebarn, som Leota aldrig havde turdet håbe på at møde.Kan så megen ulykke, forårsaget af mange års familie hemmeligheder, nå at blive vendt før hendes tid er forbi?

 • af Francine Rivers
  108,95 - 177,95 kr.

  Romantic novel set in California's gold country, 1850. Angel expects nothing from men but betrayal. Then she meets Michael Hosea.

 • af Francine Rivers
  186,95 kr.

  Ny kærlighedsroman af bestseller forfatteren Francine Rivers.1875. Da Kathryn Walsh ankommer til lillebitte Calvada, en mineby godt gemt væk i Sierra Nevada-bjergene, er forelskelse og kærlighed det, der ligger hende fjernest. Forvist fra Boston af sin rige stedfar er hun kommet hertil for at gøre krav på en arv efter den onkel, hun aldrig har kendt: et nedlagt aviskontor beliggende på en gade fyldt med bordeller og værtshuse samt en tilsyneladende værdiløs mine. Provokeret af undertrykkelsen af de lokale minearbejdere og deres familier beslutter Kathryn sig for at starte onklens avistrykkeri op igen – og befinder sig hurtigt midt i en malstrøm, med Calvadas mest magtfulde mænd som modspillere. Men Kathryn har ikke i sinde at lade sig kue. Hun vil fortsat sige – og trykke – hvad hun mener, især når hun ved, at hun har ret. Matthias Beck, indehaver af et lokalt værtshus og hotel, har en særlig interesse i den nye dame i byen. Han genkender straks C.T. Walsh’ stædige vilje i den kønne og frimodige rødtop – og ved kun alt for godt, hvor farligt det familietræk kan være. Selvom Kathryn måske har ret med hensyn til Calvadas problemer, kan hendes stivnakkethed koste hende livet. Samtidig må den flotte hotelejer igen og igen erkende, at han rent faktisk har samme holdning til problemerne som den skråsikre miss Walsh, så hele hans rastløse søgen efter en mening i livet kommer til at dreje sig om at følge sit hjertes kald. Alle synes at stræbe efter rigdom i denne lovløse by, men det er en kærlighed mere dyrebar end guld, som i sidste ende vil redde dem alle.

 • - A Novel
  af Francine Rivers
  141,95 kr.

  NATIONAL BESTSELLER • NOW A MAJOR MOTION PICTURE starring Abigail Cowen, Tom Lewis, Nina Dobrev, with Logan Marshall Green and Eric Dane, special appearance by Famke Janssen. Distributed by Universal Pictures with a screenplay by Francine Rivers and D.J. Caruso.California's gold country, 1850. A time when men sold their souls for a bag of gold and women sold their bodies for a place to sleep. Angel expects nothing from men but betrayal. Sold into prostitution as a child, she survives by keeping her hatred alive. And what she hates most are the men who use her, leaving her empty and dead inside.Then she meets Michael Hosea, a man who seeks his Father's heart in everything. Michael obeys God's call to marry Angel and to love her unconditionally. Slowly, day by day, he defies Angel's every bitter expectation, until despite her resistance, her frozen heart begins to thaw.But with her unexpected softening comes overwhelming feelings of unworthiness and fear. And so Angel runs. Back to the darkness, away from her husband's pursuing love, terrified of the truth she no longer can deny: her final healing must come from the One who loves her even more than Michael does . . . the One who will never let her go. A powerful retelling of the story of Gomer and Hosea, Redeeming Love is a life-changing story of God's unconditional, redemptive, all-consuming love.Includes a six-part reading group guide!

 • af Francine Rivers
  147,95 kr.

 • af Francine Rivers
  147,95 kr.

  Millions of readers have been transformed and inspired by Francine Rivers' bestselling novels Redeeming Love and A Voice in the Wind. Now, in this weekly devotional, the beloved author invites you to join her in seeking the Creator through the marvelous natural world we live in. Francine shares observations she's gathered over a lifetime of exploring-abroad and in her own backyard-and reflects on how they might apply to your daily life. What do the majestic redwoods, the persistent woodpecker, or a glorious sunrise reveal about our artistic and generous God? How could that change your outlook or the way you handle adversity?Stunning photography, Scripture excerpts, applications, and prayers accompany Francine's reflections, inspiring you to be encouraged. Be challenged. Be comforted. God's power is immense; His attention to detail is precise; His love for you is vast and unfailing. The proof is all around you.

 • af Francine Rivers
  132,95 kr.

 • af Francine Rivers
  137,95 kr.

  Dynah Carey knew where her life was headed. Engaged to a wonderful man, the daughter of doting parents, a faithful child of God, she has it all. Then the unthinkable happens: DynahΓÇÖs perfect life is irrevocably changed by a rape that results in an unwanted pregnancy. Her family is torn apart and her seemingly rock-solid faith is pushed to the limits as she faces the most momentous choice of her life: to embrace or to end the life within her. This is ultimately a tale of three women, as DynahΓÇÖs plight forces both her mother and her grandmother to face the choices they made. Written with balance and compassion, The Atonement Child brings a new perspective to the most controversial topic of our times.

 • af Francine Rivers
  137,95 kr.

  "e;An emotionally compelling story"e; (Library Journal) about the devastation secrets can unleash on a family and the power of grace to bring second chances, from the New York Times bestselling author of Redeeming Love and The Masterpiece.Leota's garden was once a place of beauty, where flowers bloomed and hope thrived. It was her refuge from the deep wounds inflicted by a devastating war, her sanctuary where she knelt before a loving God and prayed for the children who couldn't understand her silent sacrifices.Now, eighty-four-year-old Leota Reinhardt is alone, her beloved garden in ruins. All her efforts to reconcile with her adult children have been fruitless, and she voices her despair to a loving Father, her only friend.Then God brings a wind of change through unlikely means: one, a college student with an agenda all his own who thinks he has all the answers; the other, a granddaughter Leota never hoped to know. But can the devastation wrought by keeping painful family secrets be repaired before she runs out of time?"e;Rivers is a master gardener . . . using poignant humor and bittersweet revelation to open hearts to reconciliation."e;-Romantic TimesAlso available in The Francine Rivers Contemporary Collection (e-book only).

 • af Francine Rivers
  137,95 kr.

  A relevant and timely novel by the New York Times bestselling author of Redeeming Love and The Masterpiece.He seemed like the perfect pastor to lead Centerville Christian Church.She was the perfect pastor's wife.When Paul Hudson accepted the call to pastor the struggling church, he had no idea what to expect. But it didn't take long for Paul to turn Centerville Christian Church around. Attendance was up-way up. Everything was going so well. If only his wife could see it that way. Still, he tried not to let her quiet presence disturb him. She knew something wasn't right, and it hadn't been for a long time. . . .Eunice closed the bedroom door quietly and knelt beside her bed."e;I'm drowning, God. I've never felt so alone. Who can I turn to but you, Lord? Where else does a pastor's wife go for help when her marriage is failing and her life is out of control? Who can I trust with my anguish, Lord? Who but you?"e;Grasping her pillow, she pressed it tightly to her mouth so that her sobs would not be heard."e;This book is a powerful and almost-prophetic statement of the church in America. . . . And the Shofar Blew is a must-read."e;-Anne Graham Lotz, bestselling author and speaker"e;[Rivers] as usual turns in a strong narrative, posing issues that ring loud and clear."e;-Booklist"e;Meticulously plotted, Francine Rivers's new masterpiece, And the Shofar Blew, brims with unforgettable characters."e;-Romantic TimesAlso available in The Francine Rivers Contemporary Collection (e-book only).

 • af Francine Rivers
  147,95 kr.

  Book 2 in the 3-book historical Christian fiction series by the New York Times bestselling author of Redeeming Love and A Voice in the Wind.From Francine Rivers comes the "e;compelling"e; and "e;emotionally charged"e; (Booklist, starred review) second installment in of the story of Hadassah, a courageous Christian slave girl with unrelenting faith, and Marcus, the Roman aristocrat who claims her heart.Believed dead, Hadassah finds employment helping a doctor in the poor section of first-century Rome and discovers an ability to heal others through the power of her faith. When Julia falls ill, Hadassah is forced to confront a difficult decision: should she return to the Valerian household, risking exposure and death, to help her former tormentor in the Christian tradition?Continuing to search for meaning and faith, Marcus turns away from the opulence of Rome, led by a whispering voice from the past into a journey that could set him free from the darkness of his soul.Includes discussion questions suitable for individual use or group discussions."e;Francine unlocks the longing in each one of us to connect to God in a deeper, life-changing way. No one reading her books will ever be the same again."e;-Debbie Macomber"e;As we 'watch' Hadassah and Atretes struggle through first-century trials, we learn how to handle similar situations in the twenty-first century. The 'costumes' may vary, but our Lord does not change."e;-Angela Hunt"e;Francine redefined Christian fiction-honest, unflinching, powerful, life-changing-demonstrating why storytelling is the most effective way to communicate God's truth. Every Christian novelist writing today owes a debt of gratitude to Francine Rivers for lighting the way."e;-Liz Curtis Higgs"e;Francine Rivers writes from her heart to touch the hearts of her readers. Her books are essential reading for all who love Christian fiction."e;-Bodie Thoene"e;Francine Rivers puts readers right into the history of the moment."e;-Romantic Times

 • af Francine Rivers
  157,95 kr.

  The complete biblical historical fiction compilation by the New York Times bestselling author of Redeeming Love and A Voice in the Wind.The Bible is filled with inspiring stories of unlikely candidates God chose to quietly change eternity. This bestselling compilation in one volume contains five novellas about such people-men who stood behind heroes of the faith. Aaron. Caleb. Jonathan. Amos. Silas.Each faithfully sought God in the shadows of His chosen leaders. They answered God's call to serve without recognition or fame. And they gave everything, knowing their reward might not come until the next life. Be challenged by these faithful men whose stories we must never forget.Aaron-the priest who stood in Moses' shadow but had the courage to cover his brother's fears.Caleb-the warrior whose words stirred men's hearts and brought God's people to the Promised Land.Jonathan-the prince whose humility led him to befriend the man who would become king in his place.Amos-the prophet who heard when God called and spoke to a nation unwilling to listen.Silas-the scribe who surrendered his wealth to record God's Word, even as those around him were silenced.Each novella includes an in-depth Bible study perfect for personal reflection or group discussion.

 • af Francine Rivers
  97,95 kr.

 • af Francine Rivers
  207,95 kr.

 • af Francine Rivers
  207,95 kr.

 • af Francine Rivers
  200,95 kr.

 • af Francine Rivers
  228,95 - 285,95 kr.

  Læs om den hedenske kvinde Tamar, der får børn med sin svigerfar. Mød den prostituerede Rahab, der bliver en del af Israels folk. Gå med moabitten Ruth, der følger sin svigermor til Betlehem og gifter sig ind i Judas stamme. Hør om Batseba, som forfører kongen og får børn med ham, og følg Maria – teenagepigen, som bøjer sig for Gud, da han udvælger hende til at føde sin egen søn. I Nådeslægten udfolder Francine Rivers de fem kvinders livshistorie. Hun gør det i loyalitet mod Bibelens budskab og med den dybe personindlevelse, som kendetegner hendes forfatterskab. Tilsammen kan de fem kvinder lære os om håb, tro, kærlighed, nåde og lydighed. Nådeslægten er tidligere udgivet i en serie på fem romaner under fællesbetegnelsen Kvinderne i Jesu stamtavle. I Matthæusevangeliet findes en slægtstavle, der indeholder alle slægtled fra Abraham til Jesus. Slægtstavlen omtaler fem stammødre ved navn: Tamar, Rahab, Ruth, Batseba og Maria – fem kvinder, som levede for mere end tusind år siden, og hvis forunderlige og barske historier er bevidnet andre steder i Bibelen.

 • af Francine Rivers
  137,95 kr.

 • af Francine Rivers
  212,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.